ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס סים

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית חוף מערבי
    5
    8
    406
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ב. רונית
      ב. רונית נערך לאחרונה על ידי

הי

טסים ללאס וגאס ומשם מטיילים באורוגן וקליפורניה. מעונינים לרכוש סים מקומי (אמריקאי). של איזו חברה מומלץ?

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

לכמה זמן צריכים את הסים ?

ב. רונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ב. רונית
          ב. רונית @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13 ארבעה שבועות

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • reuben13
            reuben13 @ב. רונית נערך לאחרונה על ידי

@ב-רונית

יש אפשרויות רבות

בארה"ב שתי חברות תשתיות ועיקריות והמתאימות לטלפונים שלנו: T-MOBILE ו-AT&T. בשתיהן הכיסוי דומה. יש גם VERIZON אבל במקרים רבים לא מתאימה לטלפונים שנרכשים בישראל.

אפשר, אחרי הנחיתה, לגשת לחנות של אחת החברות האלה ולרכוש תוכנית PREPAID בלי התחחיבות, אני מעריך שיעלה עד 50 דולר, בחנויות רבות דורשים תשלום על סים ומוסיפים מס מקומי.

אני לאחרונה משתמש בגלובל סים של פלאפון, קניתי כבר כמה סימים כאלה ומעולם לא היו לי בעיות, עובדים מיד אחרי הנחיתה או תוך כמה דקות. יש להם תוכנית של 2 ג'יגה ו-5 ג'יגה, הסים מתאים לא רק לארה"ב אלא כמעט לכל העולם. 2 ג'יגה עולה 69 ש"ח ו-5 ג'יגה 149 ש"ח. אין שיחות טלפון (נותנים "מתנה" 10 דקות). אבל את שיחות הטלפון אפשר לבצע בוואטסאפ או באפליקציות דומות. יש הנחה של 20 אחוז על הסים אם מזמינים דרך האתר של לאומי מקס. יתרון נוסף שהוא תקף ל-3 שנים ואפשר להטעינו אונליין. אני מאוד חסכני ומשתמש בג'יגה וחצי בערך למשך 3 שבועות, כי משך היום לא מעלה תמונות ולא מסתכל בסרטים אלא עושה זאת בלילות עם ה-WIFI החינמי של המלון. אוספים את הסים בסניף פלאפון הקרוב אליכם (קובעים תור מראש), או משלמים תוספת על משלוח הביתה.

אפשרות נוספת, לרכוש בארץ סים של GLOBUSIM (חפשו בגוגל) ב-35 דולר (אפשר 10 אחוז הנחה עם הקוד OSHRAK), עובד על התשתית של T-MOBILE, נשלח אליכם בדואר. תקף ל-30 יום, עובד רק בארה"ב אם מזמינים למדינה זאת. אתם מציינים תאריך נחיתה והוא יופעל אוטומטית בשעה מקומית 09:00. קראתי כבר מקרים שלא תיפקד כראוי כי הרוכשים לא הפעילו או לא ידעו להפעיל/להגדיר נקודות גישה. בגלובל סים של פלאפון זה מוגדר אוטומטית לפי ניסיוני.

יש גם אפשרות לרכוש באמזון אותו הסים שמוכר GLOBUSIM, במחיר הרבה יותר נמוך. רכשתי אותו משך כמה שנים, אבל בשנה שעברה 4 סימים שרכשתי באמזון לא תיפקדו ונשארתי בלי טלפון בימים הראשונים. מאז הפסקתי לרכוש (הכסף ששילמתי הוחזר אלי). ב-GLOBUSIM לפחות יש למי לפנות בעת צרה, כדומני.

למיטב ידיעתי גם חברת פרטנר מוכרת סים לארה"ב, המחיר היה דומה לזה של פלאפון אבל נדמה לי שהעלו את המחיר ואני לא התנסיתי בו. זה של פרטנר נדמה לי שעובד על התשתית של T-MOBILE, זה של פלאפון על התשתית של AT&T וכנראה גם נודד בין הרשתות בארה"ב ומחפש הקליטה הטובה ביותר.

חשוב, כמובן, לא משנה באיזה סים מדובר, לסמן נדידה ב-DATA של מכשיר אחרי הנחיתה בארה"ב ולוודא שהטלפון הוגדר על נקודת גישה - APN נכונה

ב. רונית IO. 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ב. רונית
              ב. רונית @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13 תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • IO.
                IO. @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

איזה אלוף אתה ראובן ! 💙 💙 💙

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • מוני
                  מוני @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

מצטרף לענבר!!

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • סימה3199541
                    סימה3199541 נערך לאחרונה על ידי

ראובן אין מילים בפי על ההיענות לעזרה ועל הידע שאתה חולק וזה לא מובן מאליו ועל זה תודה רבה לך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון