טיול לניו יורק ביוני - מדווח מניו יורק
-
@טובהמ היי המון תודה על כל המיידע הכנסתי המון מהדברים והפעילוית שהמלצת לתוך הרשינה שלי שהולכת ומתעבה לה לאט לאט ....
כמובן שאני אעדכן על הטיול בשוק ESSEX ובכלל על כל הטיול.. הטיפי שנתתם לי פשוט מעולים ועזרו מאוד מאוד!!!
כפי שכתבתי מעלה המטרה בטיול לחזור לעיר שהיתה לנו לבית במשך שש שנים ולראות את הדברים החדשים בה ואת מה שלא הספקנו ו/או התגעגנו אליו בתקופה זו
וכמובן הופעה של קולדפליי על הדרך
שאלה לגבי נתב"ג האם אתם חושבים שכדאי להזמין את השירות VIP עקב העומס בנמל או שזה מיותר ? אשמח לשמוע חוות דעתכם?
תודה לכולם שוב
-
בנוסף המליצו לי על אטרקציה חדשה (ואף אמרו לי שהיא עדיפה על הEDGE אשח לשמוע חוו"ד
https://summitov.com/
האם מישהו היה? האם אכן יותר מומלץ ? או שחייב לשלב את שניהם
תודה
-
ושוב איתך
אני לא יודעת להמליץ על האטרקציה הזו או האחרת, אבל שמעתי שנפתח ממש בימים האחרונים
An 80,000-Square-Foot Public Rooftop Park Just Opened On Pier 57
הוא משקיף על ליטל איילנד
New York City’s largest rooftop park — that’s completely free & open to the public — officially opened on NYC’s Pier 57 in Hudson River Park in Chelsea!
The rooftop park is now open daily, from 7 a.m. to 10 p.m. Find it on Pier 57 on the Hudson River Greenway/11th Ave at W. 15th St.
כל המידע באתר שלהם
-
@טובהמ אין כמוך, הכנסתי לרשימה תודה רבה טובה!!!
הטיסה עוד פחות מחודש וההתרגשות גדולה אני בימים הקרובים אעלה את כלל הטיול ואשמח לשמוע תגובתך ושל אחרים כמובן
וכמובן את סיפור הטיול אעלה תוך כדי ומיד בעת החזרה:-)
-
נמחק על ידי
Eli-a -
שוחזר על ידי
Eli-a
-
הייי בוקר טוב לכולם מניו יורק,
אז בשעה טובה נחתנו שלשום בתפוח הגדול ,
ואתמול עשינו את הטיול של סנטרל פארק ובהמלצת @טובהמ הפעם עשינו (כמעט את כל הסנטרל פארק) כולל החלק הצפוני והמדהים
שבו שאפילו המשפחה שלנו שגרה פה בעיר לא הכירה עד כמה הוא יפה מצרף פה כמה תמונות שתהנו גם....

והנה התמונות מהחלק הצפוני והמדהים של הסנטרל

-
אלי שלום
תודה על הדיווח
במצב התקלות בפורומים שלצערי אינן מתוקנות שאלה לי אליך-
מאיזה מכשיר אתה שולח את התמונות היפות הללו ?
מוני
-
זה מה שהכי כיף בניו יורק - שהיא אינסופית ותמיד מתחדשת. הפארק מהמם! ביקרנו בעיר בדצמבר האחרון והיה נפלא אפילו שהיו עדיין מגבלות קורונה (ואחד מאיתנו חזר הביתה עם קורונה מהגהנום).
מנסה לצרף קישור לסיפור הטיול שלנו, אולי תמצא שם עוד איזה פנינה או שתיים.
ראיתי שהיתה שאלה לגבי סאמיט - זה מאד מגניב ושונה מהתצפיות הרגילות. לנו היה נאחס של מזג אויר אז לא ראינו כלום, אבל בקיץ לא חושבת שיש סיכון כזה.https://zeppeltour.travel.blog/2022/01/01/nyc-christmas-2021/
-
@מוני הייי העלתי את התמונות דרך המחשב
-
המון תודה על ההמלצות קראתי את הפוסט, לגבי הסאמיט עדיין מתלבטים לגביו וללא ספק ניו יורק תמיד מיוחדת לא משנה באיזה מזה"ג
-
שבת שלום וחג שמח לכולם, אז בהמלצת אנשי הפורום ובעיקר אחרי ההמלצה של @שירליץ שלשום בידיוק חזרנו מהאטרציה SUMMIT שאני ממש ממליץ עליה בחום התצפית עוצרת נשימה להלן כמה תמונות מקווה שתאהבו!!
-
איזה כייף של ניו יורק ניו יורק, הבאת פה לחג שבועות שמייח
והתמונות אליפות. אוהבת את נקודת המבט שלך.
שבת טובה
-
-
והנה התמונות שאתמול לא הצלחתי לעלות

,
-
@טובהמ תודה יקירה שיהיה שבת שלום וחג שמח!!
-
תודה טובהמ!
שמחה לראות את התמונות. נראה מרהיב. זה בדיוק מה שקיווינו לראות במקום מסך הערפל הלבן שראינו בפועל.
-
@Eli-a !Gotham City אחלה תמונות.
-
@טובהמ יקירה בהמלצתך החמה היינו היום בBroklyn bridge park והיה מדהים להלן מספר תמונות
לקראת ימים אחרונים בעיר המדהימה הזאת שכל הזמן עושה רצון לטעום ממנה ועוד ועוד.....

-
@Eli-a
שמחה שהצליח לכם
והתמונות נהדרות
זה הפארק הכי שווה לטעמי שצמוד לנהר .
הצלחתם לעלות לתצפית על הגג של בניין ״טיים אווט מרקט״ ?? -
היי לצערי לא הספקנו להגיע לזה
בידיוק נחתנו לפני כמה שעו ואני כבר עובד על סיכום הטיול(תוך כדי צפייה במשחק גמר הNBA) מקווה לסיים ולהעלות את הסיכום טיול ביממה הקרובה:-)
-
היי חברים אז אחרי כל התכנון המדוקדק וכל ה"חפירות" בפורום זה הזמן להעלות את הסיכום וכמובן לפני הכל להגיד תודה לכולכם על כל העזרה הטיפים והרצון לעזור שמח לשתף איתכם את סיכום הטיול שלנו ואשמח מאוד לחוות דעתכם שוב המון תודה על הכל!!!! להלן הלינק: