עלייה למטוס עם טרולי
-
הזמנתי ב- WIZZ עבור העלאת מזוודה של 23 ק"ג.
לנוכח המצב אני מתכוון לעשות מראש צ'ק אין אבל להביא איתי טרולי במקום המזוודה.
האם כשאגיע לעלייה למטוס ייתנו להעלות את הטרולי ? (הם יוכלו לבדוק שהגעתי בלי המזוודה)
-
@mlaikp33 היי לפני שבוע חזרתי מטיול בסקנדינביה וחזרנו לארץ עם אותה חברה שהזכרת,הרבה אנשים שהיו איתי בטיול הביאו איתם טרולי והרשו להם לעלות איתו למטוס,
-
סיגל, זה לא מה שהוא שאל!
הייתי בנעליך לפני מספר שבועות עם איזיג'ט. תכלס, במקרה שלי, עשיתי צ'ק אין באפליקציה ולכן לא ממש היה מי שיבדוק את זה ובנוסף, גם בגייט עצמו לא בוצעה בדיקה משמעותית. אבל בסופו של דבר, קשה לדעת ומאמין שכל מקרה יהיה לגופו.
לתחושתי, עשויים לגבות ממך מחיר גבוה יותר מאשר בהזמנה מראש ו/או ישלחו את התיק שלך לבטן המטוס. אני הייתי מעדיף ללכת על בטוח, במיוחד בתקופה זו, והייתי רוכש גם טרולי מראש
-
אתה לוקח סיכונים (מיותרים)
הזמנת מזוודה--ושילמת עבורה.
אתה יכול להגיע ללא מזוודה.
אם אתה רוצה טרולי- בהתאם למדיניות חברת התעופה ,אתה אמור לשלם עבורו.
לא תשלם מראש?-אתה עלול להידרש לשלם בעת העליה למטוס/הטרולי יעלה לתא המטען כ"מזוודה"- שתי האפשרויות לא נחמדות בכלל.
האם יבדקו או לא? הימור.
-
רק אם רכשת Priority, מותר לקחת טרולי למטוס. כמו שעונית ציינה, הם עדיין יכולים להעביר אותו לבטן המטוס אם אין יותר מקום בתאים לכל הטרולים. חשוב גם שהטרולי לא יחרוג מהמידות הרשומות באתר - תשלם קנס - 60€. אם נגמרו כרטיסי הפריוריטי, תאלץ להשאר עם מה שיש, אין אצלם התחכמויות והנחות. https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/travel-information/baggage
-
@imesh הוא שאל לגבי טרולי ועניתי לו תשובה הגיונית,למה להעיר סתם?
-
כי עדיין לא הבנת את השאלה שלו... תקראי שוב הוא לא שאל על טרולי באופן כללי (שזה מה שענית) אלא על כך שהוא רכש מזוודה לבטן המטוס ורוצה להעלותה כטרולי.
-
לא יודע לגבי וויז אבל באיזיגט יש סדר קדימויות בעליה למטוס speedy boarding וראשונים עולים מי שרכשו מושב מועדף או שרכשו טרולי. על הכרטיס עליה למטוס שלהם רשום speedy boarding. אצלך לא רשום ולכן בכל מקרה כשתעלה כבר לא יהיה פיזית איפה לשים את הטרולי שהבאת ובכל מקרה ישלחו את זה לבטן המטוס בין אם יקחו ממך קנס או שלא יקחו קנס
-
פוסט זה נמחק! -
@imeshy2 הבנתי ועוד איך כראה שלך יש בעיה בהבנת הנקרא,תקרא אתה את מה שהוא כתב ואז תעיר,אל תכתוב סתם שטויות
-
לא סיגל, גם אם תגידי שהבנת, זה עדיין לא ישנה את העובדה שהתשובה שלך לא קשורה לשאלה.
הבחור שאל על מקרה בו הוא הזמין מזוודה לבטן המטוס, ורוצה להמיר אותה בפועל בטרולי לתא הנוסעים. את ענית לו על אנשים שהעלו טרולים לתא הנוסעים, ללא התייחסות לכך שהאם הם הזמינו אותם כמזוודה לבטן המטוס. אני מתאר לעצמי שלא שאלת את האנשים הללו בטיסה שלך איזה סוג "כבודה" הם הזמינו ולכן לא ענית לשאלה שהוא שאל.
מקווה שעכשיו מובן יותר

-
לפי החוק היבש אין אפשרות להמיר את המזוודה בטרולי. זכותך לוותר על הזכות לשלוח מזוודה אבל הוויתור הזה לא "קונה" לך אפשרות לטרולי.
ומה יקרה בפועל? אתה יכול לקחת סיכון. קשה להעריך אם יצליח.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
הזכירו את זה לפני, אבל חשוב מאד לשים לב גם לזה!!!
מידות המזוודה חייבים להיות מתאימים למידת הטרולי המותר להעלאה למטוס, בלי זה, אין שום סיכוי שיתנו להעלות למטוס.
לגבי קנס, נראה לי שהחשש מיותר, כי כולם צריכים לעבור צ'ק אין, ושם פשוט תשאל האם מוכנים שתיקח את זה למטוס כטרולי. הם יראו שאין לך זכות לקחת, והם יצטרכו להחליט אם הם נותנים לך להעלות או לא.
נראה לי שכיום, כל מי שמגיע לשדה התעופה בחו"ל חייב לעבור בדלפקי הצ'ק אין, גם אם הוא מגיע ללא כבודה לבטן המטוס.
עוד חשוב לציין, שציינת בתחילת הדברים שרכשת מזוודה של 23 ק"ג. אין בוייז מזוודה כזו, אלא, או 32 או 20 בלבד.
סתם אני שואל בשביל לוודא...
האם הזמנת WIZZ GO או שרק הזמנת עוד מזוודה?
כי אם הזמנת את WIZZ GO זה כולל טרולי

-
@imeshy2 עשה לי טובה ואל תגיב על מה שאני כותבת,התגובה שלך לא מעניינת אז רד ממני
-
אני לא עושה לך טובה, אלא לשואל השאלה. מסב את תשומת ליבו לתשובה שעלולה להטעות אותו.
-
אכן רכשתי מזוודה של 20 ק"ג בלי WIZZ GO . אני מבין שזה יהיה הימור גדול מידי להופיע רק עם טרולי ב- GATE היות והטיסה עוד כחודש אני מתנחם בזה שלפחות התורים בצק אין בנתבג יפחתו כיוון שלהערכתי 80 אחוז מהנוסעים כבר רכשו או יירכשו רק טרולי ואז יהיו מעט נוסעים עם מזוודות.