ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לייק טאהו ויוסמיטי

פורום צפון אמריקה
    צפון אמריקה פארק יוסמיטי ארצות הברית סן פרנסיסקו
    8
    11
    525
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Idit2702
      Idit2702 נערך לאחרונה על ידי

הי

מגיעים ב10/10 לסן פרננסיקו ,

יש לנו 5 ימים חופשיים מלאים חשבנו לצאת למסלול מעגלי שיכלול את לייק טאהו ויוסמיטי, ואולי עוד יעד?

אשמח לקבל עזרתכם למסלול מתאים

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy2
        imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

אמנם לא הייתי בלייק טאהו, אבל אני חושב שאם כבר, הוא דומה באופיו ליוסמיטי . כדאי אולי לשקול 2-3 ימים ביוסמיטי ואז אולי שני ימי נסיעה מעגלית דרך כביש מס' 1 (וחזרה בכביש המהיר)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

לייק טאהו לא דומה ליוסמיטי, אבל לדעתי הוא קצת דרג ב' מבחינת נופים. אני לא מספיק יודעת לגבי השפעת התאריך אבל אם אפשר עדיין לצאת מיוסמיטי דרך טיוגה פס לממות לייקס ואולי לפארק סקויה, זה יכול להיות ניצול נכון של הזמן.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • IO.
            IO. @karnielr נערך לאחרונה על ידי IO.

@karnielr

יש לי חיבה גדולה לאיזור של ״לייק טאהו״!

אני חולמת ללכת יום אחד את המסלול סביב האגם... יש שם מסלולי הליכה לא פחות ממדהימים !!!

אני לא נכנסת לשיקולים מה עדיף. ההצעות החלופיות שהועלו פה - מצויינות!

אבל אם אתם בקטע של מסלולי הליכה (לא רב-יומיים אבל לא ממש קצרים) אל תפסלו מהר את Lake Tahoe!

רק מה... אוקטובר הוא קצת סוף עונה. הייתי בספטמבר - והיה מעולה. אז תבדקו את אוקטובר - מבחינת הליכה, אם רלוונטי עבורכם.

אם רלוונטי עבורכם -

בידקו את המסלול ל- Lake Aloha (מצב לינק)

ואת המסלול ל- Mt Tallac (מצב לינק)

מדובר בשני מסלולים מאתגרים ! אבל שווים בטירוף. חשוב לי להדגיש שלא הלכתי את השבילים הללו ע״פ הלינקים שצרפתי פה - כי הייתי במסגרת שביל ארוך יותר. לאגם אלוהה הלכתי בכיוון אחד ובמקום לחזור המשכתי הלאה - לאגם גילמור ולראש הר טאלאק ובחזרה לגילמור ללינת שטח והמשך למחרת של השביל. הלינקים שאני מצרפת - הם למסלול יום למקומות המדהימים האלו.

אם אפשר יום אחד להקדיש למסלול ויום אחד למנוחה סביב האגם... בעיני זו אופציה שלא נופלת מהשתיים הקודמות... אז תבדקו אם יכול להתאים לכם 🙂

https://www.alltrails.com/trail/us/california/lake-aloha-trail?u=m

https://www.alltrails.com/trail/us/california/mt-tallac-trail?u=m&u=m

נ.ב כמובן שיש גם מסלולים קלים יותר באיזור ! אני פחות מכירה.

מצרפת כמה תמונות...

הנוף לאחור - לאגמי Echo - מהשביל לאגם אלוהה:

undefined

אגם אלוהה:

קצת נוף מראש הר טאלאק:

מה שלא יהיה - תהנו, בהצלחה !

כל האופציות טובות, סליחה - מעולות ! 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

בעקבות מה שכתבת אני מסייגת את דבריי- אנחנו עושים רק מסלולים קצרים למדי, לא יותר מ-4 ק"מ. יתכן ולמיטיבי לכת יותר מאיתנו המקום מדהים ביופיו. לנו היה יפה וכיף (וצפוף ממש!) אבל לא הייתי בוחרת כטיול ראשון.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • IO.
                IO. @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

כן , המסלולים שהזכרתי - הם בהחלט למטיבי לכת!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

חסר קצת מידע על הרכב המטיילים: משפחה? זוג? וכן על שאר חלקי הטיול.

דעתי קצת שונה משאר החברים המכובדים כאן. ראשית, הנופים בלייק טאהו הם לא "דרג ב". אמנם יוסמיטי נחשב אחד המקומות היפים ביותר בארה"ב אבל בטאהו יש בהחלט נופים ב"דרג א", אם אם לא בטופ 10 של כל ארה"ב. קשה להתחרות ברשימה שכוללת גם את מפלי הניאגרה, הגראנד קניון והבריכות הצבעוניות של ילוסטון.

אני חושב שהיתרון הכי גדול של טיול 5 ימים ליוסמיטי וטאהו זה האפשרות של שילוב אטרקציות: טיול במערות, עיירות רפאים, מכרות הזהב, ראפטינג, שייט עצמאי של סירה באגם וכו וכו. אם זה מתאים להרכב שלכם זה יכול להיות תכנון מעולה.

Idit2702 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • Idit2702
                    Idit2702 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13 תודה על המענה

אנחנו זוג בשנות ה 50, היינו ביוסמיטי לפני כ 15 שנה עם הילדים בטיול ארוך באיזור לייק טאהו לא היינו ת מקווה שאמצע חודש אוקטובר יאיר לנו פנים מבחינת מז"א ושהכבישים ביוסמיטי עדיין פתוחים

• מטייל_4198432
                      מטייל_4198432 נערך לאחרונה על ידי

מגיעים לחמישה ימים מלאים באמצע מאי .. יש לנו כרטיס שנתי לשמורות ארהב. השאלה האם יש צורך ברישום מוקדם לכניסה עם רכב בהנחה שאנחנו מאורגנים כבר עם לינה מחוץ לשמורה?

• thomas757
                        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

באתר שלהם כתוב שאין צורך בהזמנות לקיץ 2023. שווה לעקוב בכל מקרה. https://www.nps.gov/yose/planyourvisit/reservations.htm

• ayeletback
                          ayeletback נערך לאחרונה על ידי

אני רק מציינת שבערבות התמונות הללו לייק טאהו נכנס ל WISH LIST שלי

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון