השכרת רכב ג'נבה
-
בשעה טובה קנינו כרטיסים לאוגוסט !
מיד אחרי זה התחלתי לחפש רכבים ואיזה מחירים.....ניסיתי קודם ברנטלקארס כרגיל אבל משום מה אין יותר אופציה לשלם רק חלק מהסכום מראש.
שוחחתי גם עם נציג ואמרו שעשו שינוי , נו מילא.
בכל אופן ראיתי שההצעה הכי זולה שלהם הייתה בסיקסט אז נכנסתי ישירות אליהם והזמנתי, הגיוני שלא ביקשו אשראי וכלום?
הוואצ'ר כבר במייל אבל מוזר לי זאת פעם ראשונה איתם
-
אני מזמין שנים רבות אך ורק דרך סיקסט .
נשמע באמת מוזר או הגיוני שמדובר בהזמנה בלבד ולא אישור סופי !!!
אני יוצר איתם קשר טלפוני ישיר ולא מבצע הזמנה דרך האתר , השאלה כיצד את ביצעת את ההזמנה ?
דרך הנציג שלהם אני מקבל הנחות מרשימות וגם מבצע הזמנה לא מחייבת , כלומר סוגר את הרכב שאני רוצה בתאריכים והמקום והמחיר ולא משלם.
המחיר מובטח לי ואין התחייבות לשלם עד לחודש לפני יום ההזמנה בפועל.
רק כאשר אני נותן הוראה לתשלום אז הם מחייבים את האשראי ושולחים וואצ'ר סופי להצגה בחברת סיקסט ביעד.
כל עוד לא שילמתי הרי למעשה המסמך הוא הזמנה בלבד ללא כל מעמד רשמי ומחייב.
-
אולי זה לא ואווצ'ר אלא הזמנה טנטנטיבית בלבד.
לא סביר להניח שיש לך הזמנת רכב מאושררת ללא תשלום מקדמה.
-
באם קיבלת את המסמך שהנושא הוא
R E S E R V A T I O N D E T A I L S
תראי שמופיע במסמך למטה את ההודעה הזו
לקוח יקר
.הזמנה זו אינה אישור אלא אם מופיע מספר האישור על הטופס
.זהו העתק הזמנה בלבד. עליך לדאוג לצאת מהארץ עם השובר המקורי שיישלח אליך במייל /פקס ויש להציגו בתחנת ההשכרה בחול
.שער ההמרה נכון ליום ההזמנה בלבד, ועל פי מטבע המדינה
השער לתשלום יהיה שער מזומנים מכירה של המטבע הנקוב ביום התשלום בפועל
החברה רשאית לשנות את המחיר והתנאים ללא הודעה מוקדמת
-
אני במקומך לא הייתי מזמינה כל כך מוקדם. יש חברות שעוד בכלל לא פתחו את היומנים לאוגוסט. ואולי המחירים ירדו, כי חברות אמורות למלא את מלאי הרכבים שהייתי בעייתי אחרי הקורונה
-
נזכרתי בדבר חשוב
מחירי קיץ בדרך כלל מתפרסמים אחרי ינואר - מרץ , המחירים שמפורסמים באתר הם מחירי ברזל כלומר מחירים של סיקסט העולמית ולא של שלמה סיקסט ולכן אין לו כל כך הרבה מה לעשות עם המחיר או לשלוט עליו.
ברוב המקרים מחירי שלמה סיקסט כשהחברה מפרסמת זולים יותר.
קשה לי להאמין ששלמה סיקסט כבר פירסם מחירון קיץ
את צריכה לבדוק איתם האם המחירון הוא שלהם או של סיקסט העולמית וזה משמעותי, גם מבחינת ההתקשרות שלך בהמשך וגם בנושאי ביטול וכד.
-
כמו שכתבו, עדיין מוקדם מידיי להזמין רכב לקיץ הבא. תבדקו שוב בינואר-פברואר-מרץ
-
משה אין את ההודעה הזאת , רשום " Reservation Confirmation" יש את הסכום ואת ההוראות הגעה וחזרה לשדה וזהו בערך. (עם התאריכים והשעות שבחרתי כמובן..) הזמנתי לא בשלמה סיקסט רק בסיקטס העולמית אבל הצלחתם להדאיג אותי אז אתקשר מחר.
800 אירו ל-15 יום זה גבוה? לא מאמינה שחברות ההשכרה ירדו מהמחירים האלה באוגוסט לא? ועקרונית יכולה לחכות לינור פברואר אין לי מה להפסיד פה.
-
לעומת 2000 ומשהו יורו לאותה תקופה באיסלנד זה גרושים
-
אז הזמנת בסיקסט העולמית , אין להם קשר לשלמה סיקסט מבחינת ההזמה שעשית .
800 יורו ל15 יום זה כמעט חינם , כמובן תלוי איזה קבוצת רכב הזמנת.
אבל 99 אחוז שאם היית מחכה למחירון קיץ של שלמה סיקסט היית מקבלת את הרכב יותר בזול.
באתר העולמי צריך להוסיף ביטוח בנפרד שלא כמו בשלמה סיקסט, אני מקווה שהוספת את הביטוח המלא , למרות שלפי המחיר כנראה שלא.
-
נכנסתי לאתר סיקסט העולמי וביצעתי לכאורה הזמנה של הרכב הכי זול ( פורד פיאסטה ECMR ) יצא לי 1200 יורו ללא ביטוח מורחב !!!!
-
הזמנה לאוגוסט 15 יום כמו שאת רוצה
-
בשביל איסלנד הייתי משלמת מה שיבקשו ..... קראוון לשבועיים עולה 5000 אירו כבר בדקנו

משה האמת זה כולל ביטוח חוץ מאובדן מפתחות ...לרכב סטיישן כי אנחנו צריכים מנשאים ועגלה. שוחחתי איתם עכשיו וגם נכנסתי להזמנה דרך האתר שלהם היא אמרה שהכל תקף ההזמנה מאושרת ונשלם שנגיע .
בכל אופן היא אומרת שיש ביטול חינם אז אם המחירים אכן ירדו כמו שאתם אומרים אז נזמין מחדש.
תודה לכם
-
שיהיה לכם טיול מוצלח, האמת אני עדיין חושד שלא גילו לכם הכל .... או שלא הבנתם הכל, כי לסיקסט יש מוניטין וידועה כאחת החברות הטובות בעולם, בטח באירופה.
כי אני באתר ראיתי מחירים אחרים לגמרי ועוד לסטיישן עם ביטוח מלא בכלל ...
כדאי באמת שתבדקו באתר הישראלי בעוד כמה חודשים ותשוו מחירים
-
נבדוק שוב ..אבל הנה נכנסתי עכשיו ואין יותר מדי שינוי.
מוסיפים ביטוח Loss Damage וזה מוסיף עוד קצת וזהו.

-