שאלת מסלול היפותטית סן פרנסיסקו > וושינגטון
-
אם הייתי יודעת שיהיה ככה קשה לחזור אולי לא היינו נוסעים
לצורך מסלול אופציונלי בשלב זה עוד לא סגורה על התקופה אפילו..כמה זמן נדרש מסן פרנסיסקו לוושינגטון- הערכה גסה?
טיול טבע (מוכנים לוותר על סן פרנסיסקו עצמה) שיתחיל בעצם מיוסמיטי וצפונה בין הרי הגעש לאוקיינוס..
בצורה כללית לחלוטין : יוסמיטי> > רדווד > קרייטר לייק > חופי אורגון > הר ריינר > אולימפיק > קסקייד/בייקר
ברור לי שזה תלוי במיליון גורמים אבל שלד כללי של זמן ..שלושה שבועות? חודש פלוס?
ואם זה מסלול שיכול להתאים לפסח או רק לכיוון של הקיץ ?
-
ראיתי נטע דגני כתבה לא מעט עת האזור הזה
-
היי ,
ניתן לטייל ביוסמיטי אך ייתכן שחלק מהפארק יהיה סגור (במקומות הגבוהים המושלגים).
הר רנייר גם כן יכול להיות מושלג. (היינו ביולי ומתחת לפסגה הייה הרבה שלג).
למה שכתוב בפוסט שלך לא צריך חודש וגם לא 3 שבועות אלא אם תעשו ממש הרבה טרקים.
-
עשינו מסלול מעגלי מסיאטל שכלל הרבה מהמקומות שציינת אבל לא ירד עד יוסמיטי , כשהגענו לקרייטר לייק הצפנו חזרה לסיאטל. לקח לנו שבועיים בנחת. משערת שאת המסלול שכתבת אפשר לעשות בשלושה שבועות. מצטרפת להמלצה על האתר של נטע דגני , יש שם מסלולים מפורטים שיכולים לתת כיוון.
-
ועוד משהו, לפחות במדינת וושינגטון בתחילת יולי היה לנו קר וגשום, נראה לי פחות מתאים לתחילת אפריל.
-
תודה רבה לכם! קודם כל מרגיע שזה יתאים לשלושה שבועות כי זה מגדיל את הסיכויים שזה יקרה
אנחנו לא עושים טראקים אבל כן נותנים לכל פארק לפחות 3 ימים מלאים ..ויש ימים שרופים של ענייני קראוון אז שבועיים זה בטוח לא יספיק.@karnielr כן במחשבה שניה זה טיול שמתאים יותר ליולי אוגוסט ..נשמור את ציון וברייס לאפריל.
-
שלום
רוצה לחזק את אלו שהתריאו על קיום הסיבוב באפריל
חלק חשוב הם המקומות הגבוהים שאמורים להיות חסומים
ואגב גם בקרייטר לייק כביש הפיסגה אמור להיות חסום .
מוני
-
תוך כדי הסכמה מלאה עם העונים שזה טיול קייצי. במיוחד בהרי הקסקד הצפוניים (זכור לי איך בייקר רק התעורר משנת חורף בראשית אוגוסט, אם כי זה כנראה היה קיצוני) - אבל גם ההנאה מחופי הים המדהימים של אולימפיק ואורגון ראויים למזג אוויר קייצי...
לנו המקטע הזה שהתחיל בונקובר והסתיים בסן פרנסיסקו (קווי, בלי יוסמיטי) לקח 3 שבועות, אמנם זה היה איטי יחסית ועדיין נראה לי שזאת מסגרת הזמן הנכונה