ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לאנגליה אוקטובר 2022 - דיווח חי מהשטח

פורום אירופה
    לונדון אנגליה
    11
    93
    1514
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אודי_763
      אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

מישהו מכיר מקום טוב בלונדון לקנות בו חולצות מזכרת? חוץ משוק קמדן. אני לא מת על המקום. הייתי רוצה גם למצוא מקום עם מתנות שקשורות לסנוקר (לא ציוד למשחק, מזכרות) אבל לא הצלחתי להוציא משהו מועיל מגוגל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

איזה סוג חולצות אתה מחפש? אני הרבה יותר אוהבת את שוק Old Spitafields מאשר את קמדן ויש שם גם ביגוד. באופן כללי באזור שורדיץ׳ יש הרבה חנויות. אבל תלוי לאיזה חולצות בדיוק אתה מתכוון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אודי_763

החולצות שחשבתי עליהם הם אלו עם כיתוב שנון, מהסוג Think, it's not illegal yet. זו אמורה להיות מזכרת, לא בהכרח חולצה שימושית ליום יום. מצד שני עדיף שזה לא יהיה מצועצע/מקושקש מדי כך שיהיה סיכוי שילבשו את זה.

• אודי_763

ובכן, חזרתי ממסעדת המישלן הראשונה אי פעם שאכלתי בה, sketch. הייתה.. חוויה. קודם כל, חשוב לי לומר שככל שהצלחתי לקבוע המסעדה עשתה את מלאכתה בהצטיינות. האוכל היה טוב מאוד, ואקזוטי מספיק כדי לשלוח אותי לגגל אחרי מנות שבחיים לא שמעתי עליהן. גם השירות היה מהיר וללא רבב. המחיר התאים למה שציפיתי ממסעדת מישלן. ובכל זאת... הרגשתי מאוד לא בנוח. ברור לי לחלוטין שזה אני, לא המסעדה. קודם כל, רמת הרעש הייתה גבוהה ממה שציפיתי ממסעדת יוקרה. גם מוזיקת הרקע הייתה קצבית וגם הדיבורים היו קולניים מאוד. הלבוש שהותאם למסעדה בהחלט תרם לתחושת חוסר הנוחות. אלו לא בגדים שאני הולך איתם בדרך כלל והנעליים, במיוחד, פחות נוחות כי הן לא מותאמות למדרסים. דבר אחרון, יש ברמות הנימוס שמופעלות במקומות כאלו משהו שאני מוצא מאוד מחניק. אני מוצא את עצמי תוהה כל הזמן אם אני עושה משהו לא נכון או אומר משהו שלא הייתי אמור לומר. הם זיכו אותי על קפוצ'ינו ששאלתי אם הוא מגיע כי הוא לא הגיע עם הקינוח. הם לא היו צריכים לעשות את זה.

לסיכום, כחוויה חד פעמית היה שווה. בעתיד אני כנראה אעדיף לאכול במקום שקט יותר ופחות מעונב. אכלתי אתמול אחלה ארוחה ב-Granger & Co Marleybone. אמנם המסעדה לא הייתה רחוקה בהרבה ממחירים של מסעדת מישלן, אבל היה אוכל טוב. היה להם צ'יפס קישוא ברוטב יוגורט שהיה משהו משהו.

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

לא יודעת אם רלוונטי לך, אבל יש תאריכים לשביתת רכבות נוספת בהתחלת נובמבר: https://news.sky.com/story/more-rail-strikes-announced-for-3-and-5-november-this-time-involving-train-operators-12724718

אודי_763 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • aljaje
                aljaje נערך לאחרונה על ידי

כנראה התעלמו מהזמנת הקפוצ׳ינו משום ששותים אותו רק בבוקר(!), אח"כ מותר לשתות קפה מקיאטוֹ - רק אם חייבים קפה עם חלב. *העיקר שהיה מוצלח במסעדה הפחות פלצנית.

• imeshy2
                  imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

אודי, תוכל בבקשה לצרף את האטרקציה של חפש את המטמון בבאת'?

• אודי_763
                    אודי_763 @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד, לא רלוונטי אלי, תודה לאל.

@aljaje, הם לא פלצניים. הם עושים את מה שהם חייבים כדי לשמור על מעמדם ורמת המחירים שהם דורשים. אני מבין אותם לחלוטין, מה גם שהיום חוויתי על בשרי יחס חצוף ממסעדה והנימוס המוגזם עדיף בהרבה. פרטים בהמשך.

@imeshy2, הנה:

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g186370-d20938352-Reviews-Treasure_Hunt_Bath-Bath_Somerset_England.html

אל תשכח להביא משקפת.

• אודי_763

ובכן, נראה שהיום הזה היה דרכה הבריטית המנומסת של לונדון לומר לי שהגיע זמני להתחפף.

התחלתי את היום בחוויה מהסוג המוכר כבר של משהו-שיהיה-כנראה-מאוד-מהנה-עבור-מישהו-אחר במוזיאון ההיסטוריה של הטבע. להגנתי ייאמר שמראש לא היו לי ציפיות גבוהות מהביקור במוזיאון ולכן דחפתי אותו לקראת סוף הטיול. הבעייה המרכזית הייתה לא שהתצוגות לא עניינו אותי מספיק, אלא שהן עניינו יותר מדי אנשים אחרים. הגעתי למוזיאון עם הפתיחה והתור שם לא בייש להיט בווסט אנד. המוזיאון ממוסחר להחריד. בכניסה אנשי צוות מבקשים ממך תרומות בזמן שאתה ממתין. בשעה וחצי שלי שם ראיתי שלוש קפטריות ושלוש חנויות מזכרות, שקהל היעד העיקרי של שניהם נראה כמו ילדים קטנים, שאכן מלאו בהמוניהם את המוזיאון. הקש ששבר את הגב של הגמל היה התצוגה של הדינוזארים שהייתה צפופה עד כדי מחנק. מצטער, שום שלד של דינוזאור או בובה מתנועעת שלו לא שווים את זה. בנסיעה הבאה רק מוזיאונים קטנים בנושאים שמעניינים אותי ולא מושכים הרבה אנשים, כמו הביקור בבית של ק.ס. לואיס או הסיור בספרייה הבודליאנית. ואני אשים אותם בהתחלה, לא בסוף.

בהמשך היום החבילה שציפיתי לה הגיעה למלון רק שהיא הייתה גדולה מהצפוי, ונאלצתי לעסוק בגרסת הפריסטייל של סוקובאן הידועה בשם "הכנס את כל פריטיך למזוודות בלי להשאיר בחוץ מטען חורג". לא כיף.

בחלק היותר נחמד של היום אכלתי ארוחת צהרים טובה ב-Flat Iron וגלידה מוצלחת ב-Galetaria Danieli בריצ'מונד, והייתה לי חוויה סבירה ב-DNA VR ב-Hammersmith, למרות שב-Arcade VR הקודם נהניתי יותר. באמת צריך לבדוק את רשימת המשחקים בדברים האלו לפני.

את ארוחת הערב אכלתי ב-Ave Mario, מסעדה איטלקית מומלצת בקובנט גארדן, והחוויה שלי שם הייתה די מרתיחה. הזמנתי מקום לאחד שבועיים מראש. הגעתי לפני הזמן ואמרו לי שהשולחן עוד לא מוכן. חיכיתי. רבע שעה אחרי ההזמנה ניסו לשכנע אותי לוותר על שולחן לטובת מקום על הבר. סרבתי. הכניסו אותי חצי שעה אחרי ההזמנה, תוך מלמול התנצלות על "ערב משוגע", אבל אני לא טיפש ולא עיוור. הייתי האדם האחרון שהוכנס למסעדה מהתור הגדול שחכה מחוץ לה, כולל אנשים שהגיעו אחרי, והייתי היחיד מהמחכים שהגיע לבד.

• אודי_763

היום היה נחמד. אולי לונדון בכל זאת רוצה שאשאר. התחלתי את הבוקר בהליכה לשוק קמדן דרך ריג'נט פארק. היה סימפטי יותר בקמדן ממה שזכרתי. אולי כי לא היה עמוס מאוד בגלל מזג האוויר הסגרירי. את החולצות שרציתי לא מצאתי שם. ייאלץ כנראה לחכות להית'רו.

אחה"צ נסעתי לסיטי לחווית "מלחמת העולמות" בגדול אחלה, למרות שאני מעדיף את ה-VR שלי אינטראקטיבי. מה שהפריע לי שם היה לא הרעשים הרמים, לא הבזקי האורות ולא סחרחורת מהתנועה המהירה ב-VR. מה שהפריע לי שם היה הריח, שלא היה ריח של מלחמה והשמדה אלא משום מה קטורת. כנראה שהחוצנים שפלשו ממאדים סטלנים, מה שלא כל כך מסתדר עם האופי הלוחמני שלהם.

ממלחמת העולמות המשכתי ברגל לסקיי גארדן, וכאן היה פספוס כי את מרפסת הצפייה סגרו בערך כשהגעתי אליה בגלל גשם. נשארתי עם ארוחה במסעדה שלמעט האמת הפתיעה לטובה. הסיבה היחידה ששריינתי מקום במסעדה הייתה כי זה הכרטיס היחיד שנשאר להיות בבניין בזמן השקיעה, אבל האוכל התברר כטוב (דרווין בראסרי). מנות קטנות, אבל זה בדיוק מה שהייתי צריך אחרי ארוחת צהרים גדולה מדי בקמדן.

• אודי_763

זהו, תם ונשלם. חזרתי ארצה. תודה לכל מי שעקב וענה על שאלות! בהמשך אולי אכתוב פוסט נפרד על המסקנות העיקריות שלי מהטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                          • K.Amit
                            K.Amit נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על העדכונים השוטפים, למדתי הרבה. לפעמים יש נטייה לא לשתף בקשיים או אכזבה ואני מאוד מעריכה את הכנות העולה מן הדברים שלך. 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • imeshy2
                              imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף למודה. היה מעניין לקרוא.

ובנימה אישית, מתכנן טיול עם הורי בשנה הבאה למקומות דומים, כך שקיבלתי ממך כמה רעיונות. תודה רבה

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 4
                              • 5
                              • 5 / 5
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון