טיול לתאילנד שלושה שבועות
-
היי,
אני טסה לתאילנד בדצמבר לשלושה שבועות
נוחתת בבנקוק, משם טיסה לצ'אנג מאי 4 ימים , ממשיכה לפאי לעוד 3 ימים, צ'אנג ראי ואז רוצה להמשיך לאחד האיים וכאן ההתלבטות שלי
פוקט , קוסמאוי או פטייה .? לא מעניין אותי מסיבות בערב אבל בטן גב יומיים וחצי כזה בכיף
אפשר המלצה לאיזה חוף הכי כדאי ?
האם יש טיסה מפאי לאחד האיים ?
עוד שאלה , בגלל שהזמן בטיול הזה הוא פקטור רציני , אני מנסה לסגור כמה שיותר דברים מהארץ, יש לכם המלצה על סוכנות טובה שאפשר לסגור איתה טרק/ טיול כבר עכשיו ?
אם יש מייל של הסוכנות זה יעזור לי מאוד
תודה רבה לכול העוזרים ועוזרות

-
תשאלי בפורום תאילנד כאן באתר
-
@shimon-amar תודה
-
תאילנד מאוד טובה לתיירים. לרוב אפשר לקבוע במקום פעילויות, או לדברים כמו טרקים לקבוע היום בשביל לצאת מחר
-
ומצאתי לא אופציות טיסה מצ'יאנג מאי לקו-סמוי, מתאר לעצמי שיש גם אופציה לפוקט. ובדהיך בטן גב רגוע בלי מסיבות, בקו-טאו שמאפוין בעיקר כ'אי צלילות' יש חופים לבטן גב (נמצא כמה במרחק מעבורת מסצוי/פנגן
-
@תומר תודה
-
היו בהודעה כמה 'בעיות השלמה אוטומטית' שלא שמתי לב אליהן. מקווה שהבנתי למה התכוונתי
-
@תומר הבנתי

הבנתי שאני גם יכולה להסתדר לבד שאגיע לשם ולא חובה לנסות לסגור מהארץ, נכון?
פשוט להיכנס לסוכנות ולקבוע טיול מהיום למחר
-
נכון מאוד. בטיול הראשון שלנו היינו קצת לחוצים וקבענו הכל מראש, ראינו שזה מיותר ובטיול השני קבענו הכל במקום. אין בעיה עם זה.
-
תאילנד מאוד נוחה מבחינת תשתיות תיירות, ולא מחייבת הרבה התארגנות מוקדמת כדי למקסם את הטיול. מה שכן צריך לעשות, זה לבדוק על אתרים וכו' שרוצים לבקר בהם, ומה יש לראות פחות או יותר בכל מקום/איזור. ונראה שאת כבר עושה את זה
-
להגיע לשם ולהתחיל להסתובב בסוכנויות כדי לקבל הצעות לטיולים זה לא קצת בזבוז זמן ? מה עם בתי מלון, כדאי לסגור מהארץ?
-
לילה ראשון בכל מקרה מומלץ לסגור מהארץ, מעבר לזה זה תלוי רק בך סוכנויות מציעות דברים די דומים לדעתי
-
עוד שאלה, יש לי מספר ימים בבנקוק , מעבר לשופינג שזה מתבקש, אני רוצה לעשות טיול כוכב של יום אחד או שניים. (שני טיולים נפרדים ) בדקתי וראיתי שיש כמה חברות ישראליות שעושות את הטיולים האלה, המחירים שלהם לבן אדם בין 400-800 ש"ח לאחד וזה כולל הכול .(טיול כוכב יום אחד ) אני לא יודעת אם המחירים סבירים או מובקעים כמו שמתאים לישראלים... השאלה אם טיול כזה אני יכולה לסגור ישירות מהמלון שאשהה בו? תודה על העזרה
-
סביר להניח שכן. לרוב, ההבדל היחיד הוא שהחברות ה'ישראליות' בונות קבוצה של ישראלים בלבד, כי יש להן מספיק שוק לפנות לישראלים בלבד
-
אין מה להסתובב בין סוכנויות, כולן מציעות בדיוק אותו דבר. גם מסלולים וגם מחירים. לגבי מלונות זה כבר עניין של גישה, לי לא נראה הגיוני להתחיל לשוטט בין מלונות עם תיק, לי עדיף לשבת בבית ולבחור בנחת, לבדוק אזורים מועדפים, לקרוא המלצות ולהזמין מה שמתאים.
-
זה לא נכון שאין מה להסתובב בין סוכנויות תיירות בבנגקוק . נכון שהן מציעות את אותם הטיולים , מפני הן פונות לאתן חברות שמארגנות את הטיולים בפועל, אבל המחירים שונים . הייתי כמה ימים בבנגקוק בחודש ספטמבר האחרון . יצאתי ליום טיול לאיוטאיה . בסוכנות אחת המחיר היה 2,000 באהט , בסוכנות שניה 1,400 באהט , ובסוכנות שלישית 1,000 באהט . הטיול לקנצ'נאבורי בשתי הסוכניות עולה 1,800 באהט . 10 באהט - 1 ש"ח . זאת אומרת שהסוכנויות הישראליות שפנית אליהן פשוט שודדות אותך . בקשר ללינה במלונות , באזור הקואסאן , אני לנתי בגסטהאוס ברחוב שאחרי המקדש . שילמתי 250 באהט ללילה . נכון שחדר פשוט ללא טלוויזיה , אבל השרותים והמקלחת בתוך החדר . ברחוב שמאחורי המקדש הכי טוב ללון . זה רחוב קרוב מאוד למרכז ושקט מאוד . אני ממליץ על סוכנות תיירות בשם MAMA . היא נמצאת בערך באמצע רחוב הקואסאן . אם את עומדת עם הגב לכיוון המקדש , הסוכנות מצד ימין .
-
אז כמו שחשבתי, המחיר יקר! לא סגרתי עם שום חברה רק בדקתי אופציות. בתי מלונות אני אסגור מהארץ, לא בא לי להתחיל להסתובב שם ולחפש מלון. אם אני סוגרת מלון באזור של הקואסאן, כמה רחוק הקואסאן מהקניונים ואזורי הקניות? זה בערך שעה נסיעה במונית, לא? חשבתי לעשות טיול של יום אחד לקנצ'נאבורי, יש המלצות מה עושים שם? בא לי משהו רגוע כזה, להסתובב בכיף, את הדברים'הקשוחים" אני עושה כבר בצפון אז נראה לי שזה ממצא.
-
מאזור הקואסאן למרכזי הקניות אני מעריך לא יותר מ- 20 דקות במונית . אמור לעלות 200 עד 300 באהט לכל כיוון . אם את נמצאת בבנגקוק בסוף השבוע אז תסעי לשוק צ'אטוצ'אק (Cha-Tu-Chuk) . שוק סוף השבוע בימים שישי שבת וראשון . שוק ענק עם אלפי חנויות ודוכנים . יש שם הכל . אם את רוצה לסוע לקנצ'נבורי רק ליום אחד , תסעי עם טיול מסוכנות נסיעות . זה טיול עם מדריך דובר אנגלית , ונוסעים בוואן בדרך כלל . בבוקר אוספים אותך מהמלון שלך . גם הטיול לאיוטאיה נחמד מאוד .
-
תודה, עזר לי הרבה מכיר עוד שווקים טובים כאלה ולא בסופ"ש? אמצע שבוע כזה? אם הם קרובים לקואסאן, מעולה -:)
-
אני לא בטוחה שכדאי ללון בקוואסן, יש אזורים אחרים יותר מרכזיים עם תחבורה ציבורית טובה, מלון באזור הרכבת העילית יכול להיות לך הרבה יותר נוח.