מחירי טיסות גבוהים
-
אנחנו מחפשים טיסה לברצלונה בחודש אפריל. וכל הטיסות הם באיזור ה700 פלוס דולר.
מישהו יודע מה אפשר לעשות אנחנו משפחה גדולה שרוצים לטוס והמחירים פשוט לא נורמלים.
אם משנים את הIP של המחשב עם VPN מחירי הטיסות ירדו משמעותית? -
לצערינו מחירי הטיסות מטורפים לכל מקום ולכל זמן. אני מחפשת טיסות למנצ'סטר ליולי כבר הרבה זמן והמחירים בשמיים. לא מסוגלת לשלם 700 - 800 דולר לטיסה לבריטניה.. ניסיתי לחפש אינקוגניטו, מחשב בעבודה. כלום לא עוזר. אולי מה שאתה מציע אבל לא ניסיתי..
-
תנסי בבריטיש באתר, עם תאריכים גמישים, הטיסה שלהם עם קונקשיין למנצסטר זולה יותר מהטיסה לונדון בלבד.! תחפשי באתר momondo, עם פילטרים של עצירה אחת לא בלונדון כנראה שיעלו לך הרבה אפשרויות דרך אירופה, ככל שהתנאים של הטיסה פחות אטרקטיביים המחיר יורד, זמן הקונקשיין וכו'לשים לב לכבודה שלפעמיים לא כלולה במחיר. אם את זמינה לטיסות של התראה קצרה יש מספר אתרים דמשווקים טיסות בזול, ליעדים באירופה, זה מצריך2הזמנות נפרדות, מישראל ליעד הזול באירפה, וטיסה קצרה בתוך אירופה למנצסטר. המחיר בד"כ בחלק שבין ישראל לאירופה הוא הגבוה, לכן אם את מןצאת טיסה למשל לסלוניקי , וינה, או יעד אחר במרכז איאופה,הלוך חזור ב125 דולר עם כבודה. נשאר למצוא טיסה למנצסטר, בד"כאלה טיסות מגרמניה וינה ושוויץ למנצסטר לופטהנזה, סוויס אייר, ואוסטריאן. זה קל למצוא בחיפוש בmomondo.com ולראות מי מהחברות טס ומתי. בהצלחה.
-
@oomri1231 יש לי חדשות מעולות עבורך!
וויזאיר זה עתה הודיעו על פתיחת קו חדש מת"א לברצלונה.
טרם התעמקתי בתאריכים, אבל המחירים פגז.
תבדוק.
-
סליחה אם אני מטעה, אני זוכר את הנושא במעורפל.
אני חושב שהטיסות של איזיג'ט מבריטניה בחזרה לישראל צריכים להיות 50% עבור ילדים מתחת לגיל 18. זה לא מגולם בשום אתר צד שלישי, רק באתר של איזיג'ט. לפחות כך היה ב 2016 כשטסנו ללונדון.
אני חושב שזה חוק בריטי ותקף גם לחברות בריטיות אחרות, אבל לא לחברות זרות.
-
תודה. הבת כבר תיכף 23 אז לא רלוונטי עבורינו. נמשיך לחפש. זו כבר פעם שלישית שאני מתכננת את הנסיעה הזו ופעמיים היא בוטלה בגלל הקורונה. פעם שלישית גלידה אולי...
-
שימו לב שמחירים של המון טיסות ירדו היום. למנצ'סטר למשל, מירב, רואה ב 365 דולר ביולי. אני חיכיתי עד לפני יומיים שהמחיר ליוון ירד, חשבתי בעקבות פרסומים על עלייה במחירי טיסות שזה המחירים החדשים ואין מה לעשות, והזמנתי במחיר ממש לא זול בשביל יוון , וכמו בחוק מרפי, פחות מ 48 שעות אחרי שהזמנתי המחירים ירדו משמעותית..
אנחנו טסים כזוג, אז שום דבר לא באמת דרמטי כשמדובר על שני כרטיסים בלבד, ושאלו יהיו הצרות כמו שאומרים..אבל א. כותבת כדי שלפחות אחרים ירוויחו. ב . זוכרת משהו על אפשרות ביטול תוך 48 שעות, או שזה רק חוק ישראלי? (הזמנתי מאיג'יאן)