ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מרימים את הכפפה- ריכוז תקלות בעיות ושות'

פורום אירופה
    מילאנו רומא ריקאוויק
    19
    33
    1181
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונית
      יונית נערך לאחרונה על ידי

כדי להקל על אביב את פתרון התקלות בואו נרכז כאן (כן, שוב פעם) את התקלות והבעיות הכי מטרידות ומפריעות.

nirit_z שקד פסגות מושלגות 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirit_z
        nirit_z @יונית נערך לאחרונה על ידי

לא ממש תקלות, ובכל זאת דברים שמפריעים:

רשימת הבלוגים המומלצים לא התעדכנה כבר 3-4 חודשים. ובינתיים התפספסו הרבה פוסטים טובים בתוך ים של פוסטים פחות מוצלחים.

הממשק של הבלוגים לא מוצלח: אפשרויות העיצוב די עלובות. מאוד קשה (ואיטי) להוסיף תמונות, והכיתוב על התמונה מיושר לשמאל מבלי שאפשר לשנות את זה. סרגל העריכה של הבלוג מוסתר ורק עמידה על נקודה מסויימת בבלוג פתאום חושפת אותו ומגלה שאפשר לשנות גודל וצבע גופן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

• מבחינת האתר, עדיין מתקיימות הרצאות בסניפים. הערה על תקשורת - לשים הודעה עם שם משתמש אחר ולהיעלם זה לא לעניין וצריך להשתפר, כבר עברו הימים שהמיינסטרים המקוון היה לא לשים את השם האמיתי כשם משתמש, וראוי שאדם חדש בתפקיד ישנה את שם המשתמש. לוקח שניה מהחיים אבל נראה רציני הרבה יותר אי אפשר לפתוח הודעה חדשה דרך הנייד, ואי אפשר להגיב להודעה מסוימת באותו שרשור
          • תומר
            תומר נערך לאחרונה על ידי

👆 וככה נראית הודעה מהנייד- למרות שעשיתי חלוקה בסיסית לפסקאות בעת הכתיבה, זה לא קיים בפועל

• שמחת הפרטים הקטנים
              שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

אני לא מצליחה לשלוח הודעות חדשות מהנייד. וגם לא תגובה למישהו ספציפי. רק כתגובה מהירה. אני עם אנדרואיד

דבורה פ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
              • דבורה פ
                דבורה פ @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

בשרשורים ישנים נעלמו התמונות והתאריכים. יש הרבה מאוד סיפורי טיולים שנכתבו כשרשור ולא כבלוג ובלי תמונות זה ממש לא זה.

הנה לדוגמא סיפור טיול שלי שרציתי להעביר לחברה אבל בלי התמונות ממש אין טעם:

ברצלונה והסביבה טיול של אמא ובת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • karnielr
                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

חוסר אפשרות לפתוח הודעה מהנייד, חוסר אפשרות להגיב להודעה מסוימת מהנייד, חוסר אפשרות להוסיף תמונות מהנייד, לצטט בנייד.

• אודי_763
                    אודי_763 נערך לאחרונה על ידי

גם מהדסקטופ קורה לי לפעמים מצב שבו הודעה מסרבת להישלח בגלל "שגיאה כללית". האתר לא למטה. רענון מחזיר אותך לאותו מסך ולא למסך שגיאה, אבל שליחת ההודעה נתקלת בשגיאה שחוזרת על עצמה אחרי רענון. האתר פשוט מסרב לקבל הודעות, או אולי רק הודעה ספציפית.

• ח.ג
                      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

1. כבר נכתב כאן שבטלפון אי אפשר לפתוח שרשור חדש או לענות בתגובה . מתסכל מאוד שכאילו אפשר ואחרי שמשקיעים זמן בכתיבה וגם בחיפוש תגית.. אין אפשרות שליחה או שמופיעה הודעת שגיאה (גם בתגובה מהירה מידי פעם היא מופיעה).

2. כשאני נכנסת לפורום במחשב ווממשיכה לשרשור, קוראת הודעה. לחיצה על "בחזרה" בראש הדף זורקת אותי לדף החיפוש בגוגל.

בטלפון סמסונג אין לי בכלל תגובה לכפתור.

3.בעיה קשה -תגיות. במחשב יש גישה אליהן אבל הן בכלל לא ממוינות. אם בעבר יכולתי לרשום אות או 2 ולקבל רשימה קצרה יחסית כיום החיפוש מייגע.

אין מיון לפי א-ב .(גם לפי יבשות מדינות ונושאים אחרים היה עוזר אבל כנראה מסובך יותר להכין).. אני לא צריכה שם של נהג במוסקבה כשאני מחפשת תגית לפורטוגל.

4.. קישור לבלוג ראיתי שמיכל בן אריה שלחה קישור. לא ניתן היה להנכס. בהמשך גם אני רשמתי בהודעה חדשה בפורום קישור לסיפור טיול חדש בבלוג שלי. הקישור לא נפתח. שמתי לב , בשני המקרים שרק כשמישהו אחר יצר קישור ניתן היה להגיע לסיפור.

5. אחרי הוספת תמונה לא הצלחתי להוסיף כתב או עוד תמונה עם רווח מקודמתה. אישית מצאתי לזה פתרון.לפני הוספת תמונות אני לוחצת אנטר כמה פעמים. אבל הייתי מצפה לפתרון ברור לכל. הבעיה קימת גם בבלוג (בנוסף למה שכבר נכתב בענין הכתיבה בבלוג..

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • מוני
                        מוני @ח.ג נערך לאחרונה על ידי

@ח-ג

שלום ח-ג

קישור מהבלוג לתגובה בפורום רק בעזרת ההיפר קישור

ולגבי הבעיות דרך הסלולר זאת המכה מאז שחזרו הפורומים .

מוני

• dmitrys
                          dmitrys נערך לאחרונה על ידי

גם כשכותבים במחשב ולא בנייד, הפיסקות נעלמות. הכל בשורה אחת. עכשיו ניסיתי ללחוץ על כפתור "תגובה" או "ציטוט" בהודעה של תומר (תגובה מס' 4 בשרשור" ולא קורה כלום. אני עובד עם כרום בווינדוס 10.

• dmitrys
                            dmitrys נערך לאחרונה על ידי

גם אי אפשר לראות את האפשרויות כשלוחצים על 3 נקודות בפינה השמאלית התחתונה של כל הודעה. למשל כשאני מנסה לערוך את ההודעה שזה עתה פרסמתי. בנוסף לא מצליח ללחות על כפתור הלייק. זה עובד לי רק אחרי ריפרש, אבל לא אחרי שכתבתי הודעה.

• יונית

מישהו מוצא את שרשור התקלות שהעלנו בזמנו אחרי ההתרוממות מהקריסה?

• שקד
                                שקד @יונית נערך לאחרונה על ידי

באייפד, הכניסה לפורום די בלתי נסבלת, בעיקר אחרי רענון של הדף. לא רק שה-captcha איטי, אלא שבד״כ מגיעים לעמוד שגיאה שמחייב להגיע שוב לדף הראשי של הפורומים.  לפעמים גם מתקבלת הודעת שגיאה שהאמת, היא כל כך סתומה שאני לא מבינה את ההחלטה לשים דווקא אותה:

• תומר
                                  תומר נערך לאחרונה על ידי

יונית, צר לי לאכזב אותך השרשור הזה הוא כמו אלא שבשמים שאלה, ואז מתפתח דיון בין העונים כשהשואל מזמן נעלם. אין מה לחפש את שרשור התקלות כי כמו אז גם עכשיו שום דבר לא יקרה. מישהו שלא טורח לשנות שם משתמש כותב הודעה יפה ומאז (ועד אז) לא נראו עקבותיו. באותו הזמן, למטייל מפציצים בהודעות פרסומיות בכמות שמזכירה את הספאם שמפרסם גראס

• יונית

פוסט זה נמחק!
                                    יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • יונית
                                      יונית @יונית נערך לאחרונה על ידי יונית

אין על שבת גשומה
                                      מצאתי את השרשור

מבקשת התייחסות של מי שכתב (או אחרים) לתקלות שהועלו ובקיצור---מה התקלות שעדיין קיימות?

בואו נעזור להם לעזור לעצמנו.

• הצועד בנעליו
                                        הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

מצד אחד אוהב את היוזמה, מצד שני חשוב לא ליצור שחיקה של (שאריות) קהל המשתתפים שעוד פעם יטרחו לחינם ואז בפעם הבאה כבר לא יאמינו שבאמת מגיע הזאב. נרשמה כאן ובשרשור ההוא רשימה ארוכה מאוד של תקלות, מכאן יש שתי אופציות:

1. להמשיך לרשום ולאגור תקלות.
                                        2. לחכות ולראות אם יש איזושהי היענות רצינית מטעם האתר, התחלה רצינית של תיקונים ורק אז להמשיך ולהשקיע ברשימה. אני לכשעצמי אפעל לפי 2, כשאראה ש"למטייל" עושים משהו (רציני) מעבר להודעה של איזשהו אביב אתן השקעה מעצמי. *אפשר למחוק את ההודעה הזו שלי אם מפריעה לשרשור של התקלות עצמן.
                                        הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • ח.ג
                                          ח.ג נערך לאחרונה על ידי

יונית יקרה, בעקבות תגובת הצועד בנעליו אני מבינה שאני לא לבד עם הרגדה מוזרה ולכן שואלת האם העברת לאביב את התקלות הרשומות כאן? לא בשרשור הקודם שבו הגיב, ולא כאן יש תגובה שלו. האם לתומי חשבתי שהוא רואה מה כותבים כאן, אחרי התיחסותו? לא מעודד.

• יונית

חיכיתי להתייחסות לגבי השרשור האמור ועוד תקלות. העברתי כעת. ובבקשה לא לדון כאן בנושא אלא רק בהיבט התקלות שיש עדיין.

גר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון