מחירים באירופה👿
-
תגידו... זה רק אני או שבאמת הייתה קפיצה של 10-15 אחוז בעלויות/ מחירים של הכל? מלונות, סקי פס וכו'.
לא רצה לחשוב כבר כמה יעלה לי הגלווין בסוף היום
-
אני שם לב שכל שנה זה מזדחל למעלה, אני התחלתי את איטליה עם סקי פס באיזור 40 יורו, היום זה 62, גיאורגיה שנה שעברה באיזור 50 ש''ח השנה 26 יורו....
-
זחילה תמיד הייתה- אבל השנה זאת ממש קפיצה. אז נכון שבשנה שעברה נסעתי בשלהי העונה והשנה בפיק אבל עדיין.
נהיה לי מין וואו של שחור בעיניים [ ועוד לא יצאתי....
]. מצד שני- לפני 10-15 שנה היורו היה שווה 5 ומשהו שקלים. אז יש סיבות לאופטימיות.
-
בעקבות המלחמה באוקראינה היתה קפיצה משמעותית במחירי האנרגיה, וזה כמובן בא לידי ביטוי בכל תחום כולל סקיפס. וכמובן עליה במחירי המזון, יותר מאשר בארץ.
האינפלציה בגוש היורו עברה את 10%. הכל יקר יותר, גם להם וגם לנו
רק שוויץ עם כ3% אינפלציה ועדיין בארוחת ערב הם דורשים 8 CHF לבקבוק מי ברז. דרוש אימוג'י לWTF -
לפני כמה שנים באישגיל נכנסנו לאיזו מסעדה- ביקשנו קנקן מים לא מינרליים, מי ברז - גבו ארבעה יורו. 10 מטר משם זורם פלג של מים צלולים.......
בסקי אני תמיד מגיע עם בקבוק מים משלי לאוכל אותו מילאתי מראש במקלחת[ כי גם ככה אני צמא לאללה ] .
-
אתה צודק לגמרי, קפיצה משמעותית. מלונות, סקי פס , ובעיקר ציוד. מניח שבשבת הקרובה אפגוש את המסעדות באורטיזיי וגם שם תהייה עליה אבל עדיין זול מאשר בארץ