SOLDEN... למישהו יש טיפים, הצעות ?
-
ב 1/3 בזולדן. קורא ביקורות מעורבות.
מה החוויה שלכם מישם. אני גולש מנוסה מאד.
יש למישהו טיפ בנושא הדרכה, לבנות שלי. יקר לאללה..
-
@boaz_3810459 כשאתה חוצה מגונדולה גיגיוך לכיוון המסעדה תסתכל טוב שמאלה. אנשים מגיעים במהירות גבוהה. בסוף היום עדיף לרדת במסלול 22 "שחור" ולא 21 "אדום". המרכאות הן כי אלה לא באמת שחור ואדום. צבע בהיר בהרבה
-
הייתי בסולדן לפני 4 שנים ליום אחד (יש על זה פוסט בבלוג שלי). האתר הרבה יותר קל מ 2 האתרים שהייתי בהם אחרי כן והרגשתי שמיציתי אותו אחרי יום אחד.
הוא מתאים לבינוניים, מסלולים רחבי ידיים ונוחים. אם אין לכם בעיה לחרוש על מסלולים, לכו על זה. אם אין לכם בעיה לטייל עם רכב, תעשו את הסקי פס הכולל ותהנו מכל האיזור.
בחופשה שלי, ביומיים שאחרי הייתי בסן אנטון (האוסטרים אומרים סנקט אנטון וכועסים כשאומרים בנוסח המקוצר) שהיה הרבה יותר קשה, גם בגלל המוגולים והשלג הכבד, ולאחר מכן באישגיל שהיה יותר קשה אבל קליל יותר בהשוואה לסן אנטון. את החופשה הראשונה שלי עשיתי במיירהופן ואני זוכרת שהתלבטתי בינה לבין סולדן. בפועל, בחופשות ראשונות עושים את אותם 4 מסלולים שוב ושוב, אז התפאורה לא באמת משנה. אם כולכם מתקדמים ממש, תנסו אולי אתר אחר.
-
כגולש מנוסה מאוד כנראה שתשתעמם במהרה אבל אפשר לפחות לגלוש ממקום למקום מהר ולחזור לעיירה מ2 הקרחונים. הסקיפס היה משותף לאוברגורגל והסקיבוס יעיל ומהיר. כלול במחיר הסקיפס. לאוברגורגל יש כמה מסלולים מאתגרים וכיפים, ומקום מגניב לעצירה אחרי 14 לארוחה ואפרה סקי, בשם נידרהוטה לדעתי. השתמשתי במשך שנתיים בשרותי Karel מדריך צ'כי מ Skischule SNOWLINES Sölden +43 664 8943391 https://g.co/kgs/R2CrpL היה מצוין עם הילדים שלי
-
אגב באחד מ2 הקרחונים יש מוזיאון חוויתי ג'ימס בונד כיון שבאחד מהסרטים האחרונים צולמו בסביה מספר קטעים כולל מרדף חם. אם אתם מגיעים ברכב ולא שכרתם מלון, ישנאפשרת ללון בלנגנפלד שזה 15 דק' משם, יש בעיירה ההיא ספא מדהים בשם Aqua Dome. אם תצטרכו המלצה למלון בזולדון או באוברגורגל אוכל להמליץ על אלו שאני הייתי בזמנו.
יש סיכוי שאחרי השבוע החמים הקרוב יבוא גל קור וקצת שלג ואז הגלישה תהיה כיפית עוד יותר
-
מישהו יודע אם יש גישה לקרחון שטובאי . ניראה קרוב, וגוגל מאפ מראה איזה שהוא מסלול אבל נראה לי צריך לעשות את כל הסיבוב דרך אינסברוק כדי להגיע לשם שווה בכלל ?
-
@boaz_3810459 רק נראה קרוב
-
שלום חברים, אני מעוניין לעשות חופשת סקי ברומניה, בראשוב ב18 במרץ. מישהו יודע אם ישאר שם שלג בתאריך הזה?
-
דרך אינסברוק. יכול להיות רלוונטי רק אם אתה שוקל לחלק ל2 אזורים, ואז יש לך בצד השני את לאדיס פיס, אישגל או סנט אנטון.
אבל יש לך בזולדן אוברגורגל 250 קמ יחדיו ומרחצאות בלנגנפלד.
-
שלום חברים, אני מעוניין לעשות חופשת סקי ברומניה, בראשוב ב18 במרץ. מישהו יודע אם ישאר שם שלג בתאריך הזה?
איש לא יכול לדעת. אבל זה תאריך מאוחר במקום לא גבוה ובשנה גרועה.
-
תודה, עזרת לי מאוד.. יש ארצות אחרות שאמור להישאר בהם שלג בתאריך הזה?
-
בטח, בתקווה כמובן. תפרט מה הניסיון ומה אתם מחפשים, אנסה לסייע. הכי חשוב, תפתח פוסט חדש ואני מניח שעוד אנשים יגיבו.
-
זה אכן קרוב- אווירית . אבל בחורף אין דרך - כנראה חסום בגלל שלג. בדקתי את זה לפני שנה. תצטרך לעשות איגוף גדול דרך אינסברוק. הקרחון נחמד אבל נראה לי שזה לא שווה את ההכמה שעות שזה ייקח
-
@boaz_3810459
זה אכן קרוב- אווירית . אבל בחורף אין דרך - כנראה חסום בגלל שלג. בדקתי את זה לפני שנה. תצטרך לעשות איגוף גדול דרך אינסברוק. הקרחון נחמד אבל נראה לי שזה לא שווה את ההכמה שעות שזה ייקחאוקי, עזרת לי . כנראה שאוותר על זה. נראה מה יהיה המצב שם בזולדן
שנה קשה באירופה. חם
-
מן הסתם כבר חזרת והתשובה הבאה מגיעה מאוחר מדי, אבל זה מה שהייתי ממליץ לך בדיעבד ואולי יהיה טיפ מועיל לפעם הבאה: אם כבר טרחת להגיע עד זולדן, אני הייתי ממשיך עוד קצת למעלה במעלה הכביש, ומשתקע באוברגורגל. גם יותר גבוה, גם יותר אווירה של כפר ולא של עיר (רק יחסית לזולדן כמובן). בכל השנים שגלשתי בעמק אוץ דילגתי על זולדן ושהיתי באוברגורגל ולא התאכזבתי