לא נפתר באלי אינדונזיה
-
היי
הילדה טסה לחודש האם יש צורך בחיסונים ?
תודה
-
בשביל זה יש מרפאות מטיילים
-
@תומר בשביל זה יש פורום מי שלא טוב לו יום טוב לו
-
אנחנו לא רואים וזה טיפה חסר אחריות לענות על זה
-
אין צורך לענות בצורה לא נעימה.. תומר צודק - מה הבעיה לברר במרפאת מטיילים? לא הייתי מסתמכת על מה שאחרים כותבים בנושא כזה חשוב. הבת שלי טסה לתאילנד לפני חודשיים וביררה בעצמה לגבי החיסונים במרפאת מטיילים. קבעה תורים והסתמכה רק על עצמה.
טיול נעים!
-
@sigaled הייתי באינדונסיה ב 1997, כולל בבאלי התחסנתי לפני כן נגד מלריה, אבל הוזהרתי שהתרופה "מלריון" גורמת להזיות. אשר למחלות אחרות : אינדונסיה נפגעה קשות ממחלת הקורונה. מיליונים חלו ולמעלה מ 100000 (מאה אלף) מתו מקורונה. המונים מסתובבים דרך קבע עם מסכות על הפנים.
-
@giladzuckerman צודק לגבי המלריה ומאלרון לבת שלי זה לא גורם להזיות השתמשה בעבר באפריקה,היתה במכון מור הרצליה התחסנה לטיפוס הבטן (צהבת וטטנוס היא כבר מחוסנת)
חדש לי שמכון מור מחסנים מטיילים לגבי הקורונה יש כ250 חולים בכל אינדונזיה ממש מעט
תודה רבה וחג שמח
-
עד כמה שזה מפתיע מספר החולים תלוי במספר הבדיקות. למדינות עולם שלישי אין בהכרח מספיק כסף להשקיע בבדיקות הטיפולי המשך, ולכן מניחים שיש הרבה יותר נדבקים מהמספר הרשמי
-
@תומר יכול מאוד להיות