ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קלאב מד פרג'לטו איטליה

פורום סקי וסנובורד
    מעלית אלפים
    3
    6
    688
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

שלשום חזרתי מחופשת סקי בת שבוע מחופשת סקי נפלאה בפרג'לטו במרחב הגלישה סטטיסיר.

היה נהדר.מרחב גלישה מצוין.מתאים לכל הרמות.הקלאב היה מצוין! שרות אדיב עד מאד,החל מעובד הניקיון ועד למנהל הקלאב.

עד עכשיו הכל בסדר.ועכשיו אספר על החסרונות.אך גם אותם אפשר לפתור.

1)הקלאב עצמו לא נמצא היכן שאתר הסקי.כל בוקר לקחו אותנו באוטובוס למרחב הגלישה כך בבוקר ובצהריים.כך שלהגיע לאתר עצמאי יש שתי אפשרויות:או לקחת מונית שתעלה 35 יורו רק לכיוון אחד.או לעלות בגונדולה.הבעיה היחדה שהגונדלה לוקחת לאמצע ההר.ששם כמובן אפשר לגלוש אך יותר מתאים לגולשים טיפה יותר מנוסים.

2) בקלאב יש חנות בגדים במחירים מרקיעי שחקים.חולצה מסכנה תעלה 240 יורו.מזכרות אין בקלאב כך שצריך לעלות למעלה.וגם למעלה רוב החניות קשורות הרוב בציוד סקי.אפשר למצוא חנות למזכרות.אני ראיתי רק אחת.

הפתרון הוא פשוט לעשות הפסקה מהגלישה ולטייל ולערוך קניות.אבל בשביל זה צריך לוותר על חלק מהגלישה.או להגיע לגונדולה אבל עם קניות בידיים טיפה קשה יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • drporat
        drporat נערך לאחרונה על ידי

שמח שנהנית. היו תנאי גלישה טובים בsestriere? משום מה המרחב הזה מצטייר אצלי כקפוא ועני בשלג

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

היה נהדר.אולי מסלול כחול אחד היה קצת עם קרח אך מעבר לזה היה מצוין!

אנגלי מלידה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנגלי מלידה
            אנגלי מלידה @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

גם שמח שנהנית.

אני לא סגור מה היה נהדר? האתר מן הסתם הוא די טוב. כשהייתי שם לפני מספר שנים, המסלולים היו קרחיים.

אני מניח שהאוכל היה סביר למי שאוהב את הסגנון והאוכל של קלאב-מד (אני לא).

הבנתי ממך שהקלאב נמצא במקום מבודד יחסית ולא בעיירה שהיא מן הסתם יותר תוססת: חנויות, פאבים, מסעדות, מסלולי טיול רגליים, ברכה, החלקה על קרח, ועוד.

אין סקי in/out לפחות בעונה הזאת. בשיא החורף אפשר להגיע בגלישה?

בבוקר היציאה לגלישה היא או בהסעה או בגונדולה מפוצצת. וכנ"ל החזרה בסוף היום.

לי זה לא נשמע מאד מפתה להגיע לשם.

• ענבל אין על סקי
              ענבל אין על סקי @אנגלי מלידה נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי
              גם שמח שנהנית.
              אני לא סגור מה היה נהדר? האתר מן הסתם הוא די טוב. כשהייתי שם לפני מספר שנים, המסלולים היו קרחיים.
              אני מניח שהאוכל היה סביר למי שאוהב את הסגנון והאוכל של קלאב-מד (אני לא).
              הבנתי ממך שהקלאב נמצא במקום מבודד יחסית ולא בעיירה שהיא מן הסתם יותר תוססת: חנויות, פאבים, מסעדות, מסלולי טיול רגליים, ברכה, החלקה על קרח, ועוד.
              אין סקי in/out לפחות בעונה הזאת. בשיא החורף אפשר להגיע בגלישה?
              בבוקר היציאה לגלישה היא או בהסעה או בגונדולה מפוצצת. וכנ"ל החזרה בסוף היום.
              לי זה לא נשמע מאד מפתה להגיע לשם.
              למען האמת מאד נהנתי אך לא נראה לי שאחזור לשם שוב.בדיוק מאותן סיבות שציינת.

• ענבל אין על סקי
                ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

למען האמת מאד נהנתי אך לא נראה לי שאחזור לשם שוב.בדיוק מאותם סיבות שציינת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון