מונית בבארי איטליה בלילה
-
אני נוסע עם טיסת קונקשיין בבארי שנוחתת ב12 בלילה וממשיך למחרת ב10 בבוקר.
לקחתי מלון בשדה תעופה בבארי 2 קילומטר מהשדה והמוניות בהזמנה מראש לשני הכיוונים רוצים 170אירו זה נשמע לי מוגזם בעדינות. ומי שיש לו הצעה וחלופה איך להגיע למלון אבל לא ברגל כי אני עם ילד קטן ושעה מאוחרת.
תודה מראש.
-
נסו לבדוק מול המלון שלכם מה הם מציעים לכם שלא כולל הליכה רגלית בשדה תעופה בחצות הלילה?
-
כמו שיונית אמרה, תבדוק אם המלון נותן גם הסעות.
אם המלון הזה מסרב ממליץ שתחליף למלון שנותן את השירות הזה. הנה לדוגמה מלון שמפרסם שנותן הסעות חינם (לא בדקתי אישית, סתם דגמתי באינטרנט)
Parco dei Principi – Hotel Congress & SPA Bari (parcodeiprincipibari.it)
חשוב: תוודא שאכן יהיה שאטל שרלוונטי לכם, לעיתים השאטלים מוגבלים בשעות.
נראה לי ששווה לכם לבדוק גם שירותים כמו אובר, לא ניסיתי בעצמי.
בעלויות האלה הייתי בכלל בוחן את תוכנית הנסיעה ושוקל לשנות את הטיסות, הקנס של שינוי הטיסה יכול להיות תחרותי לקנס של עלות הלינה + ההסעה + חוסר הנוחות של לילה לחוץ במלון.
לילה לחוץ: עד שתסיימו יציאה מהשדה + הסעה + צ'ק אין למלון + מקלחות תלכו לישון ב2 לפנות בוקר. תצטרכו לקום ב6:30 בבוקר לכל המאוחר כדי להספיק התארגנות (במיוחד עם ילד קטן), ארוחת בוקר והסעה לשדה כדי להספיק לטיסת ההמשך.
במקומכם הייתי מחפש חלופה ללינה כל כך יקרה ושל ארבע וחצי שעות, עם המון מזל אולי 5. אני לא במקומכם ואתה כמובן יכול להחליט שמתאים לכם, אבל רציתי להסב תשומת לב למה שנראה לי כמו סיוט יקר.
-
@הצועד-בנעליו תודה לך וליונית על העצות.
בסוף לקחתי הסעה הלוך חזור דרך בוקינג שזה הכי מהיר בפרט שאני עם ילד קטן וכמו שציינת הזמן הוא שחקן חשוב.
זה עלה 160 אירו אמנם יקר מדי אבל השקענו הרבה זמן וכסף בטיול הזה ולחסוך בחלק הזה יכול להתחיל את הנסיעה ברגל שמאל, לילה, ילד קטן עייף ועוד....
לצערי מצד המלונות יש שאטלים וזה מוגבל בשעות וגם אין תחבורה ציבורית אפי' רכב שכור זה לא אופציה בשעות אלו.
ניסיתי את כל מנועי החיפוש על מוניות בבארי והמחירים לא הגיוניים. ראיתי בלוגים שיש מוניות בשדה אבל זה לא בטוח ואני לא מכיר את השטח. אם הייתי לבד הייתי עושה את הדרך ברגל אבל לא במצב הנוכחי.
שהזמנתי את המלון היה כתוב בבוקינג 900 מטר מהשדה, חשבתי שזה קרוב וגם אם לא יהיה מונית מקומית אולי ברגל גם אופציה. בפועל ראיתי אחר כך שזה 2 קילומטר+ והם מסבירים שהם מודדים בקו אוירי 900 מטר. צריך אולי להסביר להם שהמטוס אין לו תחנות...
מבחינת טיסות אחרות זה לא משתלם להחליף גם לאחר ההוצאה הזאת.
העניין הזה עם בארי שבהתחלה היה נראה לי זניח לקח לי אנרגיות יותר מכל התוכנית של הנסיעה.
לעתיד אני יפיק לקחים .