אני חזרתי עכשיו מצרפת . קניתי את ה woldr8 זה עבד מצויין . גם המחיר היה בפער מכל החברות שהציעו לי בארץ . הפעלה קלה מראש בארץ. ואז שמגיעים לחו"ל מדליקים את המכשיר וזה עובד. יש דף הוראות מאוד מפורט. מלבד זאת זה נשמר לארבע שנים. ואפשר בחינם גם לקבל מספר ישראלי. בקיצור לדעתי זה מצויין.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי YOHAN
-
RE: פעם ראשונה טסה-פעם ראשונה לפראג:)פורסם בפורום אירופה
-
RE: קניית כרטיס מוקדמת.פורסם בפורום אירופה
שנה שעברה באמצע דצמבר נסעתי לבודפסט זה היה טיול מיוחד ואי אפשר להאמין שכיום זה המצב . נתב"ג היה מפוצץ באנשים גם שדה התעופה בבודפשט והגדרות מלאות אדם . היום זה נשמע כמו חלום. ולא נדבר על התוכניות של 2020 שירדו לטמיון.
אני יחכה בסבלנות כמו כולם ואני רוצה להיות אופטימי על 2021 בקיץ.
ושלבנתיים יהיה לכולנו אי טיסה נעימה ...
-
RE: האם נגמרה חגיגת טיול עד 72 שעות?פורסם בפורום אירופה
בדקתי עכשיו את הנתונים.
מה שנרשם על כניסת ישראלים בלי ההוספה של "אם שנית מעל 72 שעות" זה מדובר על ישראלים שגרים בחו"ל .
מה שמופיע בכניסה יבשתית או הפלגה זה באמת מוזר שלא צויין אויר אך אלו אותם הנחיות.
יש צא'ט של משרד הבריאות מעודכן להיום ושם נכתב לשאלות במפורש שדרך האויר נדרש שהייה של מעל 72 שעות בכדי לעשות בדיקת קורונה.
-
RE: האם נגמרה חגיגת טיול עד 72 שעות?פורסם בפורום אירופה
אני מקווה שיעדכנו בצורה ברורה באתר. בצא'ט של משרד הבריאות זה מענה ממוחשב ונכתב בברור "מעל 72" שעות .
כולי תקווה שהצא'ט צודק...
-
RE: אלזס בדצמברפורסם בפורום אירופה
.בחורף פחות נעים להסתובב חוץ משווקים ומרכזי קניות ויש הרבה באלזס . אבל מניסיון בלבוש מתאים אפשר ללכת ולהנות כמעט כרגיל.
טיול רגלי יש הרבה כפרים בסביבת אלזס מאוד יפים לדוגמא "אוברניי " זה אזור עם הרבה גפנים ויקבים אזור ממש ציורי בעיר ומחוצה לה
גם קולמר עיר מאוד יפה לטיול רגלי וכן שטרסבורג בפרט בזמן הזה. יש גם שייט בנהרות אזור פטיט פרנס בשטרסבורג (מומלץ).
יש את אירופה פארק בגרמניה קרוב מאוד והוא מומלץ לכל גיל ומתאים לתקופה זו.
כמו כן אזור היער השחור והרי voge עם טירות ומקומות הליכה אבל פחות בחורף.
-
RE: טיול לצרפת עם ילדים במרץפורסם בפורום אירופה
אם יש לכם 3 ימים מחוץ לפריז הייתי ממליץ על נסיעה ברכבת מהירה TGV לשטרסבורג עיר מאד דינמית עם הרבה אטרקציות, לינה, מסעדות. מאד מתאימה גם להליכה עם ילדים לטיול ונח גם במרץ קרוב מאד לגרמניה מקום ציורי עם שיט כמו בוונציה הגבול מסומן עם פארק גדול מאד עם גשר מיתרים יפה מעל נהר הריין. גרמניה באזור זה נקראת היער השחור שם גם יש המון מקומות במרכזי הערים KHEL. OFFENBURG. KALSRUE. ועוד קרוב מאד לאירופה פארק מקום לדעתי הכי יפה באירופה לילדים ומבוגרים אם באתם שוכרים רכב בשטרסבורג מצויין. אבל התחבורה ציבורית בכל המקום מאד יעילה נוחה ואפילו חוויתית... (להגיע לאירופה פארק עם תחבורה ציבורית יש מקום הנקרא PLAC DE ALL שם קונים כרטיס נסיעה+כניסה לאירופה פארק בערך 45 יורו נסיעה מהירה כ40 דקות מאד זול חוסך כאבי ראש ונח)אני אישית התגוררתי בעיר ועשיתי את המסלול הזה המון פעמים עם הילדים בגילאים שלכם גם במרץ. מזג האויר במרץ נע בין 7 ל13 ויתכן 18 מעלות מעל האפס לפעמים קצת גשום לא מפריע לטייל כך. לשיקולכם….
-
RE: מונית בבארי איטליה בלילהפורסם בפורום אירופה
@הצועד-בנעליו תודה לך וליונית על העצות.
בסוף לקחתי הסעה הלוך חזור דרך בוקינג שזה הכי מהיר בפרט שאני עם ילד קטן וכמו שציינת הזמן הוא שחקן חשוב.
זה עלה 160 אירו אמנם יקר מדי אבל השקענו הרבה זמן וכסף בטיול הזה ולחסוך בחלק הזה יכול להתחיל את הנסיעה ברגל שמאל, לילה, ילד קטן עייף ועוד....
לצערי מצד המלונות יש שאטלים וזה מוגבל בשעות וגם אין תחבורה ציבורית אפי' רכב שכור זה לא אופציה בשעות אלו.
ניסיתי את כל מנועי החיפוש על מוניות בבארי והמחירים לא הגיוניים. ראיתי בלוגים שיש מוניות בשדה אבל זה לא בטוח ואני לא מכיר את השטח. אם הייתי לבד הייתי עושה את הדרך ברגל אבל לא במצב הנוכחי.
שהזמנתי את המלון היה כתוב בבוקינג 900 מטר מהשדה, חשבתי שזה קרוב וגם אם לא יהיה מונית מקומית אולי ברגל גם אופציה. בפועל ראיתי אחר כך שזה 2 קילומטר+ והם מסבירים שהם מודדים בקו אוירי 900 מטר. צריך אולי להסביר להם שהמטוס אין לו תחנות...
מבחינת טיסות אחרות זה לא משתלם להחליף גם לאחר ההוצאה הזאת.
העניין הזה עם בארי שבהתחלה היה נראה לי זניח לקח לי אנרגיות יותר מכל התוכנית של הנסיעה.
לעתיד אני יפיק לקחים .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי YOHAN
-
RE: מונית בבארי איטליה בלילהפורסם בפורום אירופה
@הצועד-בנעליו תודה לך וליונית על העצות.
בסוף לקחתי הסעה הלוך חזור דרך בוקינג שזה הכי מהיר בפרט שאני עם ילד קטן וכמו שציינת הזמן הוא שחקן חשוב.
זה עלה 160 אירו אמנם יקר מדי אבל השקענו הרבה זמן וכסף בטיול הזה ולחסוך בחלק הזה יכול להתחיל את הנסיעה ברגל שמאל, לילה, ילד קטן עייף ועוד....
לצערי מצד המלונות יש שאטלים וזה מוגבל בשעות וגם אין תחבורה ציבורית אפי' רכב שכור זה לא אופציה בשעות אלו.
ניסיתי את כל מנועי החיפוש על מוניות בבארי והמחירים לא הגיוניים. ראיתי בלוגים שיש מוניות בשדה אבל זה לא בטוח ואני לא מכיר את השטח. אם הייתי לבד הייתי עושה את הדרך ברגל אבל לא במצב הנוכחי.
שהזמנתי את המלון היה כתוב בבוקינג 900 מטר מהשדה, חשבתי שזה קרוב וגם אם לא יהיה מונית מקומית אולי ברגל גם אופציה. בפועל ראיתי אחר כך שזה 2 קילומטר+ והם מסבירים שהם מודדים בקו אוירי 900 מטר. צריך אולי להסביר להם שהמטוס אין לו תחנות...
מבחינת טיסות אחרות זה לא משתלם להחליף גם לאחר ההוצאה הזאת.
העניין הזה עם בארי שבהתחלה היה נראה לי זניח לקח לי אנרגיות יותר מכל התוכנית של הנסיעה.
לעתיד אני יפיק לקחים .
-
מונית בבארי איטליה בלילהפורסם בפורום אירופה
אני נוסע עם טיסת קונקשיין בבארי שנוחתת ב12 בלילה וממשיך למחרת ב10 בבוקר.
לקחתי מלון בשדה תעופה בבארי 2 קילומטר מהשדה והמוניות בהזמנה מראש לשני הכיוונים רוצים 170אירו זה נשמע לי מוגזם בעדינות. ומי שיש לו הצעה וחלופה איך להגיע למלון אבל לא ברגל כי אני עם ילד קטן ושעה מאוחרת.
תודה מראש.
-
RE: העברת מזוודות בטיסת קונקשן.פורסם בפורום אירופה
תודה . האם יש דרך בתשלום? ואם לא האם יש לוקרים לשמור את המזוודות. כי אני רוצה לנצל את הקונקשן לטיול בעיר.
-
העברת מזוודות בטיסת קונקשן.פורסם בפורום אירופה
שלום לכולם.
קניתי כרטיס בkiwi של חברת ראיינר מפולין לישראל עם קונקשן בפאפוס של8 שעות.
בkiwi מציינים שהנוסע אחראי על העברת המזוודות בין הטיסות.
האם זה כך או שהחברה מעבירה את המזוודות לבד כיוון שזה טיסת המשך.
אשמח לקבל מידע.
תודה מראש! -
RE: שרשור תקלות בעיות וכל מה שלא נפתר-לא שרשור לפוריםפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם. מספר פעמים שניסיתי להתחבר לפורום וזה כלל לא עבד, אני שמח שזה חזר. בנייד אני מצליח לפתוח את השרשור אך לא לחזור אחורה לשאר השרשורים. במחשב בדקתי והכל תקין.
-
RE: נתב"גפורסם בפורום אירופה
זה באמת מזל!! אצלנו היה תורות ארוכים גם בהתחלה היה תור זיהוי ושאלות של אנשי ביטחון ואח”כ תור לצ’ק אין. דווקא בחזור אמנם היה עומס
אבל זה הלך במהירות. כולל הבדיקת קורונה.
בעניין המט”ח לומדים מטעויות. חשבתי שזה יקצר. בזמני השיגרה של לפני הקורונה היו כמה עמדות והיה יחסית מהר אני לא יודע למה ביטלו.
-
נתב"גפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם!!
טסנו השבוע עם איזיג’ט הגענו 3 שעות קודם הטיסה לנתב”ג טרמינל 3 היה תור ארוך לצ’ק אין בפרט שכיום בודקים את התעודת קורונה לכל אחד .וזה מובן אך גורם עיכובים.
עד שסיימנו נשאר לטיסה שעה וחצי. הלכנו לבידוק ישר יחסית הלך די מהר. המשכנו די מהר עם דרכון ביומטרי. נשארה שעה + כדי לחסוך זמן הזמנו מראש כסף בבנק הפועלים. קודם כל סגרו את כל העמדות של הבנק שהיו בדרך כלל מחוץ לדיוטי פרי וזה גורם עומס עצום כל הזמן שלנו הלך רק בהמתנה לכסף שהוזמן מראש.
שכבר קיבלנו את הכסף רצנו לדיוטי פרי רק כדי לגלות ששם התורות כפולים ומכופלים לקופה. כך שיצאנו בידים ריקות ואני חייב לציין שהיו לנו תוכניות קניות לדיוטי פרי ולאסוף אותם בחזור. זה ממש מאכזב.. מצד אחד הצ’ק אין נפתח בזמן אבל כל השרשרת של הדברים לא משאירה זמן לכלום אלא לרוץ לטיסה.
הטענה שלי מופנית בראשונה לבנק הפועלים שצריך להערך בצורה יותר נכונה ובפרט שזה מצב צפוי. דבר שני אני ממליץ לנוסעים להצטייד בכסף מראש לפני הטיסה ולחסוך את מעט הזמן שנשאר בקושי.
או אולי למישהו יש עצה אחרת?
-
RE: פעם ראשונה טסה-פעם ראשונה לפראג:)פורסם בפורום אירופה
אני חזרתי עכשיו מצרפת . קניתי את ה woldr8 זה עבד מצויין . גם המחיר היה בפער מכל החברות שהציעו לי בארץ . הפעלה קלה מראש בארץ. ואז שמגיעים לחו"ל מדליקים את המכשיר וזה עובד. יש דף הוראות מאוד מפורט. מלבד זאת זה נשמר לארבע שנים. ואפשר בחינם גם לקבל מספר ישראלי. בקיצור לדעתי זה מצויין.