ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פינת הנוסטלגיה: Sonora Pass, קליפורניה

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית קליפורניה
    6
    8
    266
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • IO.
      IO. נערך לאחרונה על ידי מוני

14 באוגוסט 2015 (כן, בדיוק לפני 8 שנים).
      אני חונה באוהל הצהוב שלי כ- 17.5 מייל (~28 ק״מ של הרים) מ- Sonora Pass - מעבר הרים רכוב, של Hwy 108 בקליפורניה.

זה בוקר היום החמישי שלי בשטח, מאז עזבתי את הציביליזציה ליד Echo Summit , מעט דרומית לאגם טאהו הנפלא - בדרכי דרומה, ברגל, ליוסמיטי והלאה משם.

כשהולכים שביל ארוך, שאינו עובר דרך עיירות/כפרים/בתי-תה/בקתות הרים וכו׳ - מסתמכים על ״נקודות אספקה״. אלו יכולות להיות במרחקים שונים מהשביל - ממש עליו/לצידו או במרחק שמצריך נסיעה. ההתכנות של המסע תלויה במידה רבה מאוד ביכולת לעמוד בתכנית האספקה שכל הלך בונה עבור עצמו.
      עד עכשיו שרדתי - רק ממה שסחבתי על הגב שלי, וממה שהטבע סיפק לי. הגיע הזמן למלא את התרמיל באספקה לימים הבאים.

במרחק נסיעה של כ- 10מייל מ- Sonora Pass, שם עובר השביל שלי, נמצא Kennedy Meadows Resort & Packing Station. יש שם בקתות, חדרים, מסעדה וגם חנות מטיילים קטנה אך מצויידת בדיוק עבור אנשים כמוני (כמו ם נופשים אחרים; ציידים, דייגים וכו).
      תכננתי להגיע לנק׳ האספקה הזו ביום השישי למסע שלי, כך שהיה לי בתרמיל עדיין מספיק מזון לעוד יום. אבל ההתקדמות שלי בשביל עד כה היתה טובה ואני יוצאת לדרך במטרה לנסות להגיע ל- Kennedy Meadows כבר היום.

זה התברר כאחד הימים היותר קשים במסע שלי. הלכתי מקטע ארוך שהכיל גם לא מעט הפרשי גבההים (אין לי נתונים מדוייקים כרגע, אבל כל היום כמעט עליתי או ירדתי...). זה גם היה יום די חם, ואני מאוד מתקשה בחום.
      אבל זה היה יום נפלא מבחינת נופים ועבורי היתה ליום הזה חשיבות רבה - כי זה היום ש״הוכיח״ שתכנית ההליכה שלי עובדת. שאני מסוגלת לשרוד בשטח, בין נקודת אספקה אחת לשנייה.

זה היה עבורי שביל ראשון במתכונת הזו - בשטח ״אמיתי״, עם כל הציוד על הגב, עם תכנית לוגיסטית של נק׳ אספקה (ויציאה) מרוחקות מספר ימים זו מזו (שחלקן גם מצריכות טרמפ רכוב מה- trailhead ובחזרה). יצאתי אל השביל הזה מלאה בחששות, אפילו בפחדים - אבל אני מאושרת שלא נתתי להם לעצור אותי! לא התעלמתי מהסכנות, למדתי איך מתמודדים איתן, איך מצמצמים אותן ואיך מתפשרים לגבולות האפשריים עבורי ברגע הנתון - אבל לא נתתי לחששות, וגם לתגובות מהסביבה (!) למנוע ממני את הגשמת החלום הזה.

undefined
      סיימתי את השביל הזה ענבר אחרת. מחוזקת, מאמינה, שלווה יותר, בטוחה יותר, אמיצה יותר, שלימה יותר, מקבלת יותר, פתוחה יותר, מבינה יותר. טובה יותר! זו היתה ממש קפיצת מדרגה עבורי, לא רק כהייקרית - גם כאישה.
      אני מודה שלצערי ההשפעה מתפוגגת במידה כלשהי עם השנים - אבל תמיד ישארו בי החוויות שצברתי על ה- PCT בימים שקדמו ל- Sonora Pass ובאלו שבאו בעקבותיו.

לא אטיף פה מוסר על הגשמת חלומות, על מעצורים (שאנחנו או הסביבה מכתיבים), על גבולות - גם אני נופלת לאותם דפוסים רוב הזמן וממילא - קטונתי. אבל אני מאחלת לכולנו שנרדוף תמיד אחרי החלומות הללו, שנזכור גם ברגעי השפל את ה- Sonora Pass שלנו...

המשך יום נעים 🤗

תאור מלא של היום הזה בבלוג שלי.

תאורים מפורטים של כל ימי ההליכה שלי על ה- PCT (ושבילים אחרים...) נמצאים בבלוג.

** אני כאן כדי לסייע עד כמה שאוכל לכל מי שרוצה להוציא לפועל תכנית שכזו ** (בשמחה!)

יונה וקשת מוני MERAVSHELL 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
      • יונה וקשת
        יונה וקשת @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io איזו פנינה של פוסט!

ואיזה עיתוי מושלם (מבחינתי) לקרוא אותו!

תודה ענבר💞

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מוני
          מוני @IO. נערך לאחרונה על ידי מוני

@io

ענבר את כותבת-

מחוזקת, מאמינה, שלווה יותר, בטוחה יותר, אמיצה יותר, שלימה יותר,

מקבלת יותר, פתוחה יותר, מבינה יותר. טובה יותר! 

ותרשי לי להוסיף בקטנה - נהדרת יותר ,מהממת .

מוני

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • IO.
            IO. @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

יקר שאתה !

💙 😍

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Rachel999
              Rachel999 נערך לאחרונה על ידי

מהמם, וכיף לקרוא. בדיוק קוראת את הספר WILD ותוך כדי קריאה נזכרתי בטיול שלך שקראתי בזמנו, ה"דוב" עשה עלי רושם מיוחד.. לחיי הגשמת חלומות!

• dregev03
                dregev03 נערך לאחרונה על ידי

ענבר. חבל על הזמן. מת על הנופים האלו

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • IO.
                  IO. @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

כן, גם אני. מתגעגעת לשם... 😄

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • MERAVSHELL
                    MERAVSHELL @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

ענבר, איזה מרגש ומרענן לקרא כאלה תובנות ומחשבות, ותודה על השיתוף!♥

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון