ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מכירים גוף אמריקאי לתלונות על חברות תעופה?

פורום צפון אמריקה
    יונייטד
    10
    28
    1062
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • IO.
      IO. @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

אני - נשאר לי רק לקנא כי המזוודה שלי מעולם לא חזרה מידיהם של יונייטד. כבר עברו 6 שבועות הוסיכוי שלי לראות אותה שואף לאפס. ואין עם מי לדבר ....ואני עוד עומדת בפני הצורך לקבל מהם פיצוי לא עבור 2 תחתונים ומברשת שיניים אלא על מזוודה מלאת כול טוב

😨 😨 😨

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

חזרתי לעדכן שהגיע ההחזר עבור המזוודה האובדת. באשר לעיכוב הממושך - אאעדכן כשיהיו התפתחויות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
        • הוזכר על-ידי  הצועד בנעליו הצועד בנעליו 
        • ayeletback
          ayeletback נערך לאחרונה על ידי

גם אני יכולה לעדכן שאחרי חודשיים הם מצאו את המזוודה שלי ושלחו אותה למלון בניו יורק. יאוש כרגע שוב הכל תקוי אין לי כוח לספר הכל...מגילה ארוכה בלי פתרון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • dhz
            dhz @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד גם לי יש נסיון לא טוב עם יונייטד עם טיסות פנים. הטיסות הבינלאומיות שלהם הם לגמרי בסדר. ב- 2015 הייתי צריך לטוס חזרה לארץ מדנבר דרך וושינגטון ובריסל. בשרוול של המטוס קראו לנו חזרה. מסתבר שהמטוס התקלקל. מאחר והיה מדובר על איחור של שעה לפחות, היה ברור לי שאני מפסיד את הטיסה לבריסל. פניתי לשירות הלקוחות שלהם והם סידרו לי טיסה לארץ דרך ניוארק עם יונייטד. אלא מה, הטיסה לניוארק איחרה והגעתי לניוארק מאוחר מדי בשביל הטיסה לישראל (למרות שהמטוס עדיין לא יצא).

שוב פניתי לשירות הלקוחות שלהם וקיבלתי מקום לטיסה למחרת. נתנו לי תלושים לאוכל די בקמצנות והסיעו אותי למלון רמדה ליד שדה התעופה (מלון די מחורבן). למחרת המראתי לישראלי והגעתי הביתה באיחור של 24 שעות.

היה לי נסיון איתם גם שנה קודם, במהלך צוק איתן. הטיסה חזרה לארץ נפלה בדיוק על היומיים שהם לא טסו לארץ. קיבלתי טיסה חלופית יומיים מאוחר יותר, אבל הם לא פיצו אותי בכלום על הוצאות הלינה והמחיה ביומיים הללו, לטענתם כי הדחיה היא "כוח עליון", כלומר, ה- FAA אמר להם לא לטוס לארץ. לא ניסו לסדר לי טיסה חלופית. כלום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

חזרתי עם עדכון נוסף: ביום שישי קיבלתי מייל תגובה משירות הלקוחות של יונייטד לפיו הם דוחים את הבקשה שלי. אם אני מבינה את ההסבר הלא מאוד ברור, הטיסה בוטלה בגלל פגעי מזג האוויר אז לא אשמתם, ובכלל החוק לא חל על הטיסה שהמריאה מלונדון (בלי הסבר). אני מודה שהייתה לי התלבטות גדולה מה לעשות: כל אינטרקציה איתם מרגיזה אותי מאוד מחדש ואני מרגישה שזה גוזל ממני יותר מדי אנרגיות ועצבים. מוקדם יותר השבוע הם שלחו לי איזה מייל של ״שיחתך חשובה לנו ותענה בהקדם״ ואז עוד הייתה להם התעוזה לבקש חוות דעת על ההודעה הזו ועל העובדת שכתבה אותה. בסוף החלטתי בכל זאת לחזור לסבב נוסף: כתבתי הבהרה שאני לא מתכוונת לטיסה שבוטלה אלא לזו שהתעכבה ב-6 שעות למחרת, בזמן שטיסות אחרות כן יצאו בזמן. צירפתי את הקישור לאתר רשות התעופה האזרחית הבריטית שמסביר שאני זכאית לפיצוי (לדעתי הלא משפטית) וביקשתי שינמקו למה, לדעתם, החוק הזה לא חל במקרה הזה, אחרת אני אפנה לרשות התעופה האזרחית לאסקלציה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • מטייל_4221206 0
                מטייל_4221206 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

יש מידע שחברות התעופה מסתירים מכם

וזה שוה אלפי שקלים

עבור כל טיסה שעוכבה יותר משלוש שעות או בוטלה אתם זכאים לפיצוי חוץ מהחזר כספי מלא על מחיר הכרטיס

בזמן מלחמה אי אפשר לתבוע את הפיצוי אבל ניתן לרכוש כרטיס חדש ולתבוע את ההפרש

אשמח לעזור (ללא עלות)

לפרטים

[email protected]

• מטייל_4221206 0
                  מטייל_4221206 0 נערך לאחרונה על ידי

ניתן לתבוע עד 3 שנים אחורה

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

תודה לך על המידע. לא רלוונטי עבורי מאחר ששום צד בסיפור הזה לא ישראלי, ולכן החוק הישראלי לא רלוונטי כאן.

מאחר שכבר הגבתי פה שוב אני אעדכן שיונייטד נפנפו אותי שוב, ולפני כמה שבועות הוגשה תלונה לרשות התעופה האזרחית הבריטית. המסמכים אצלם ואני ממתינה לשמוע מהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון