לא נפתר טיול במינכן והסביבה
-
התייעצות ...
זוג במינכן וסביבותיה (בקיץ) בפעם הראשונה
מינכן (העיר)
- כמה ימים/לילות "מחזיקה העיר?
- אזור לינה מומלץ?
- מלון מומלץ?
- דברים "מאסט" לפעם הראשונה?
סביבות העיר מינכן
- איפה לטייל?
- דברים מעניינים לעשות/לראות?
- עיירות מעניינות?
- לינות מומלצות?
- שבוע, יספיק?
אם למישהו יש ... אשמח לקבל תוכנית טיול
תודה
-
מינכן לדעתי כשלעצמה מהווה יותר בסיס ליציאה וחזרה לטיול בדרום גרמניה אוסטריה שוויץ.
לדעתי יום אחד מספיק לראות את הדברים המרכזיים בעיר.
כמובן תלוי מהתחום העיניין שלכם ?
מחוץ לעיר ( שעה נסיעה ) תחילה החגיגה האמיתית. בעיקר לחובבי נופים וטבע.
נכון יהיה לשלב את אוסטריה אזור חבל זלצבורג וקצת טירול לבוואריה בגרמניה אם רוצים 7-10 ימים.
מלון במינכן - אם אתם עם רכב אז רק במרכז העתיק של מינכן - ושם מלון 5 כוכבים שיש לו חניה פרטית את מרכז העיר.
אפשר לחוות ברגל כך תוכלו לשתות בירות בוואריות מעולות כמו שרק למינכן יש להציע.
חובה - מרתף בירה כבילוי לילי וכמובן להשתכר ולהתמזג באווירה המקומית .
-
תודה על התשובה, אתייחס להערות שלי/ך ...
כמובן תלוי מהתחום העיניין שלכם ? - פעם ראשונה, את הדברים החשובים באמת! אני מניח שיהיו לנו יומיים מלאים
מחוץ לעיר ( שעה נסיעה ) תחילה החגיגה האמיתית. בעיקר לחובבי נופים וטבע. - מה היית ממליץ?
נכון יהיה לשלב את אוסטריה אזור חבל זלצבורג וקצת טירול לבוואריה בגרמניה אם רוצים 7-10 ימים. - אנחנו רוצים להתמקד בגרמניה , לכן בוואריה תיתכן כאופציה. יש לך מסלול? המלצות?
מלון במינכן - המלצה?
חובה - מרתף בירה כבילוי לילי וכמובן להשתכר ולהתמזג באווירה המקומית . - יש אחד מומלץ?
תודה
-
מינכן היא היעד המועדף והקרוב ביותר, כפי שנאמר, לחבל זלצבורג והאגמים. אם אתם מחפשים טיול טבע רכוב, מדובר בחבל ארץ נהדר ומתגמל מאוד. מינכן עצמה גם עיר נחמדה ויפה ושווה יום-יומיים (וגם יותר) של טיול.
למה אתם רוצים להתמקד בגרמניה? בוואריה יפה (ומרובת ארמונות מרשימים מאוד של המלך לודוויג המשוגע) - אבל מדובר על איזור נמוך קצת יותר ובשולי האלפים. ולכן הנוף בחבל זלצבורג (שממש קרוב כאמור) - יהיה יפה ככל הנראה גם יותר.
-
אנחנו רוצים להתמקד בגרמניה , לכן בוואריה תיתכן כאופציה. יש לך מסלול? המלצות?
לטבע ממליצה על הדרך האלפינית- קרוב למינכן יש את גרמיש, פיסן, אגמים , טירות-ארמונות וכמובן אתרים אלפניים. כמובן לא ברמה של טירול-אבל עדיין יפה ומהנה. יש קניונים (ערוצים) , רכבלים ומסלולי הליכה. חלק מהכפרים חופפים לדרך הרומנטית, ואפשר לשלב גם חלקים ממנה.
לגבי מינכן- אפשר לבלות גם שבוע, תלוי כמה רוצים להתעמק. אהבנו את מוזיאוני האומנות , המדע, הרזידנס, הגנים, האיצטדיון האולימפי והארנה (בן זוגי לא ויתר ואני לא סבלתי...). לקחנו בזמנו גם סיור הרייך השלישי היה סופר מעניין ומאד אינטימי. לא יודעת אם עדיין מתקיים.
היינו בשני גני בירה, עם מקומיים ושירה בוורית (היה חזק ומעורר מחשבה..) .יש עוד רבים. למפורסמים כדאי להזמין מקום, בייחוד בשעות הערב.
מלון-לנו באיביס במרכז העיר, איביס-מה נגיד, בסיסי, היה נקי, ארוחת בוקר בסדר גמור, מחיר סביר מאד והיה חשוב לנו משרד קבלה מאויש 24/7 וקרוב לתחבורה ציבורית.
-
הרצון להתמקד בגרמניה נובע מכך שבחבל זלצבורג/טירול טיילנו כבר בעבר. לכן, חשבתי על בוואריה והאגמים.
-
בוקר טוב ותודה על התגובה.
ברשותך מספר שאלות ...
האם מיקום המלון בטוח? נעים? מרכזי לביקור בעיר?
לגבי גני הבירה, נתת רעיון מצויין!
לגבי המסלול - לא ידעתי על הדרך הזאת, זה נראה מאוד נחמד, אני אצטרך "לגזור" את הטווח/תחום שלנו. אתם טיילתם בדרך הזאת? באזור בכלל? יש לך אולי מפת טיול? מסלול שעשיתם? מלונות באזור?
תודה, יערי
-
מינכן עיר ענקית ושווה לפחות 3 ימים מלאים. לגבי איפה לישון- מבחינת מיקום איזור תחנת הרכבת המרכזית הוא הכי נוח מבחינת התניידות אבל לא הכי נעים בלשון המעטה. יש שם אוכלוסיה מוסלמית גדולה ולא מעט עסקים מפוקפקים ( המבין יבין ). הייתי מחפש מקום באיזור של תחנת מטרו מרכזית. אולי באיזור הכפר האולימפי ומוזיאון BMW. מבחינת טיולים מחוץ לעיר ,אפשר לנסוע לטירת נוישוונשטיין והעיירה פוסן. אם זה מעניין אותכם אפשר גם לנסוע לדכאו. ויש עוד הרבה אפשרויות.
-
לגבי מלון : בפעם האחרונה לפני שנה וחצי לקחתי מלון מעולה אמנם 4 כוכבים אבל שרות 5 כוכבים
היתרון המרכזי שלו זה הליכה של 2 דקות לכיכר מראינפלאץ.
וחניון תת קרקעי שזה נדיר באזור אפילו למלונות 5 כוכבים מפוארים אין חניון באזור, וכמובן ספא וסאונה מצויינת.
שרות שקיבלתי לדוגמא: הזמנתי חניה לרכב השכור שלי והחניה ששמרו לי היתה מתאימה אולי לפיאט 500 או סקודה אבל לא לב.מ.וו 750 il הרכב ששכרתי פשוט לא נכנס לחניה סטנדרטית מה עוד שלהיכנס לחניון רדיוס הסיבוב בירידה לחניון הוא ברמה שהרכב שלי לא יכול לקחת מבלי להשאיר נזק מכוער במעטפת הבימרית השחורה המבריקה.
אנשי המלון הבינו את הבעיה ולכן הזיזו רכב אחר שחנה בחזית המלון - מקום שמור כנראה לאנשים מיוחדים והחנו לי את הרכב שם .
דוגמא נוספת - שכחתי תיק ברכב בערב , שרות המלון ניגש לרכב והביא לי את התיק.
ביקשתי צ'ק אין מאוחר של שעתיים יותר והמלון אפשר ללא עלות.
מרתף בירה - אין שאלה בכלל המקום הטוב ביותר הדה בסט הוא RATSKELLER MUNCHEN נמצא בכיכר מריאן עצמה וחייב להזמין מקום מראש בכדי להבטיח מקום, אני הייתי לבדי בנסיעה האחרונה והזמנתי מקום לערב , היה מפוצץ אבל האווירה היתה מהממת כמו שדימיינתי .
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There