ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארה"ב למשפחות מחוף לחוף - עזרה בבניית מסלול

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית מחוף אל חוף
    11
    25
    594
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Niro Arviv_4229786
      Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי

היי אנשים יקרים 🙂

אז בקיץ הקרוב אנחנו מתוכננים לנסוע לארה"ב ל22~ ימים, נוחתים בLA וחוזרים חזרה מNY.

זוג עם שלושה ילדים (16, 14, 6) אוהבים גם טבע וגם אורבני, רוצים לראות אתרים מרכזיים ומפורסמים אבל גם לחוות את אמריקה עצמה עם התרבות האמריקאית.

אני מחפש עזרה בבניית המסלול כי יש אינסוף אפשרויות מאיפה להתחיל לאן להמשיך, מה חובה לראות ומה אפשר לדלג, איפה כדאי לישון בכל איזור וכיוב' כל החלטה גם ממש משפיעה על זמני הנסיעה שיכולים להיות עצומים (איפה כדאי לשקול טיסות פנים במקום...).

בקיצור, הייתי שמח לקבל המלצות על מישהו\י שאפשר לשוחח איתו ולהיעזר בבניית הטיול, אין לי בעיה כמובן לשלם על השירות

תודה

karnielr מוני הצועד בנעליו יונה וקשת 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי

@niro-arviv_4229786

כל מה שתראה ותחווה זה חלק מאמריקה עצמה וחלק מהתרבות האמריקאית, המגוון זה חלק מהכיף במדינה הזו. אני מבינה שזה טיול ראשון בארה"ב והחלטת לשלב מזרח ומערב. זה ידרוש כמובן ויתורים כואבים. יש רשימת מקומות שממש חשוב לך לבקר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מוני
          מוני @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי

@niro-arviv_4229786

שלום

אושרה

https://www.oshrak.co.il/

מוני

• הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@niro-arviv_4229786

אני רואה שכבר הגעת עם שאלה דומה וקיבלת הרבה שאלות תשובות עצות וטיפים שהושקע בהם מאמץ

טיול משפחות בארה"ב - שאלה לגבי היקף | פורום למטייל (lametayel.co.il)

אולי כדאי להמשיך משם כדי שלא תקבל שידור חוזר של תגובות דומות

• יונה וקשת
              יונה וקשת @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי

@niro-arviv_4229786 מחזקת את דבריו של רוני.

בתור מי שהקדישה זמן לכתוב לך תשובה מושקעת על השאלה, קצת מעצבן לראות אותך "מתחיל מהתחלה" בלי להתייחס לעצות שכבר קיבלת - זה מעיד על זילזול בזמנם של אלו שנרתמו לעזור לך, ומוציא את החשק להמשיך ולעזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • Niro Arviv_4229786

היי יונה וקשת\רוני ממש לא היתה כוונה לעצבן כאן ולהיפך, הבעתי את הערכתי ותודתי על התשובות המדהימות שקיבלתי שם.

הפוסטים הם שונים במהות שלהם, שם זו היתה שאלה אם זה בכלל רלבנטי לעשות את הטיול וכאן אני מבקש המלצה למישהו שיעזור לי לבנות אותו. מהיכרותי עם פורומים בד"כ עדיף ליצור פוסטים שונים ולא לערבב נושאים באותו הTHREAD...

בכל מקרה קיבלתי ולא היתה כל כוונה לזלזל (לא מבין מאיפה הבאתם את זה)

אם יש אנשים שאתם מכירים (כמו אושרה קמחי שהומלצה לעיל) שנותנים שירות כזה כמו שאני מחפש בליווי אישי - אשמח להמלצותיכם המושקעות 🙏🏻

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • יונה וקשת

@niro-arviv_4229786 נטע דגני - יש לה גם ספרים מצויינים על ארה"ב שאני אישית נעזרתי בהצלחה באחד מהם, וגם נותנת שירותי תפירת טיול אם זה מה שאתם מחפשים. בהצלחה

• Niro Arviv_4229786
                    Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי Niro Arviv_4229786

שלום חברים,

בהמשך לשאלות בפורום והתשובות המחכימות, התחלתי לבנות שלד למסלול, בעזרת חברים, שיטוט וייעוץ.

אני ממש אשמח לשמוע חוות דעת: אולי יותר מדיי? אולי מעט מדיי? מה חושבים על הנסיעות? אולי (בטוח 🙂 פספסתי נקודות מעניינות יותר? אולי החלוקה לא טובה?

בנוסף - אם יש לכם רעיונות לנקודות מעניינות בנסיעות אני ממש מעוניין לשמוע!

כלומר, מדובר בטיוטה ראשונית לחלוטין ואני אשמח לקבל כל חוות דעת 🙏🏻

יום 1 - נחיתה בLA - השכרת רכב, אולי טיילת בערב. לינה באנהיים

יום 2 - פארק שעשועים יוניברסל\דיסנילנד

יום 3 - שדרות הכוכבים, סנטה מוניקה

יום 4 - בוקר פנוי, צהריים צ’קאאוט ונסיעה לסן דייגו. לינה בסן דייגו

יום 5 - סי וורלד בסן דייגו

יום 6 - צ’קאאוט ונסיעה ללאס וגאס. לינה בוגאס

יום 7 - בילוי בסטריפ+לילה

יום 8+9 - הובר דאם וגראנד קניון. כאן יש התלבטות האם לצאת לזה כטיול בווגאס וחזרה? או לנסוע לישון בטוסיאן או בקרבת מקום לגראנד קניון? משפיע על טיסת ההמשך (מווגאס או פיניקס)

יום 10 - טיסה למיאמי

יום 11 - מיאמי - פארק מים\בטן גב

יום 12 - פתוח מיאמי (הצעות?)

יום 13+14 - אברגליידס (כדאי? אשמח לשמוע המלצות. לחלופין זה להישאר במיאמי או להקדים את אורלנדו ביום). אחה”צ נסיעה לאורלנדו

יום 15 - פנוי באורלנדו (מתכנן לשכור בית)

יום 16 - פארק שעשועים יוניברסל\דיסנילנד (הפוך מסן דייגו)

יום 17 - טיסה לבאפלו+מפלי הניאגרה בלילה

יום 18 - מפלי הניאגרה + תחילת נסיעה למנהטן (האם כדאי ואיפה לעצור ללינה בלילה בדרך? ולהמשיך בבוקר? המלצה?)

יום 19-24 - מנהטן (ביום ה24 טיסה הביתה אחה”צ מJFK)

אם יש לכם המלצות\כדאיות למקומות לינה (קודם סוג מלון\דירה או משו ספציפי) גם ממש אשמח לשמוע

תודה רבה שוב לכל המסייעים ניר

יונה וקשת גדליהו מהגרעין 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • יונה וקשת

@niro-arviv_4229786 זו תוכנית מאוד מפוזרת גיאוגרפית, ולא ממש הגיונית בעיני. יש בה "תפסת מרובה לא תפסת" עם חוסר מיקוד ועם בזבוז ענקי של זמן וכסף על מעברים.

ניקח לדוגמא את נושא הלונה פארקים: הכנסת את דרום קליפורניה (לוס אנג'לס וסאן דיאגו) בשביל יוניברסל ודיסני + תוספת (סנטה מוניקה ושדרת הכוכבים), וגם את מיאמי בשביל אותה מטרה בדיוק - פארקים + תוספת. המעבר בין שניהם עולה לך ביום טיול + עלות לא מבוטלת של הטיסה. מיותר לחלוטין כשהדגש הוא על הפארקים והתוספות הן משניות. עדיף להתמקד באחד מהם, לעשות בו את שני הפארקים ואז להוסיף קצת יותר דברים אחרים. גם ה"קפיצה" למפלי הניאגרה שתגמור לכם חצי יום לפחות על הטיסה בשביל אתר שממצים אותו בפחות מיום מוזרה. בכלל, אם אתם רוצים גם לראות טבע ולחוות קצת "אמריקה" ולא רק לדלג בקפיצות ארוכות ויקרות בין אתרי תיירות מפורסמים, זאת בטח לא הדרך.

המלצתי אליך: תעשה שיעורי בית - קרא פה סיפורי טיול משפחתיים, יש בשפע, כדי לראות מה מדבר אליכם, לקבל רעיונות למסלולים וגם תמונה ברורה יותר לאיך בנוי טיול הגיוני, כי כרגע אתה ממש לא שם. אחרי זה, יש לך שתי אופציות:

1. האופציה הארוכה והחינמית - להתחיל לבנות מסלול בעצמך על בסיס טיולים שמצאת ובעזרתנו. פה תצטרך להקדיש גם זמן לימוד ומחשבה לא רק לאיפה רוצים לבקר, אלא גם איך מגיעים ממקום למקום (רכב שכור? מאיפה לוקחים ואיפה מחזירים? כמה זמן לוקחת כל נסיעה?), איך מסדרים הכל בצורה הגיונית ופרקטית גם מבחינת מקומות לינה, ועוד. בקיצור צריך ממש לצלול עמוק לכל הפרטים הלוגיסטיים, כי השטן הוא בפרטים.
                      2. האופציה המהירה בתשלום - למי שאין זמן או כוח, עדיף לפנות לאיש/אשת מקצוע שתתפור עבורך ואיתך מסלול לפי צורכיכם - נטע דגני או כל אחד אחר. לא כל אחד בנוי לתפור בעצמו טיול גדול ומורכב בארה"ב. מרבית הגולשים כאן משוגעים לדבר ונהנים מעצם התכנון, ועם הזמן צברו גם הרבה ידע וניסיון. מי שלא מנוסה או לא ממש בעניין, בעיני יחסוך כסף ויותר חשוב - עוגמת נפש על תקלות וטעויות תכנוניות, ויהנה מטיול מוצלח ומתאים יותר לצרכיו אם יעזר באיש/אשת מקצוע.

• aviatiko
                        aviatiko נערך לאחרונה על ידי

שלום ניר, נראה שהתוכנית שלכם עשויה לגרום לכם למפח נפש מכיוון שאתם מגיעים להמון מקומות ומבלים בהם מעט מאוד זמן. בנוסף, יכול ממש לעזור אם תציין מקומות/אטרקציות שהם חובה לעומת אטרקציות שהכנסתם כי הן ׳על הדרך׳. יש לכם שני בני עשרה - מה מעניין אותם? האם טיסות הוזמנו? במידה והוזמנו טיסות הפרטים הכלליים שלהן יכולים לעזור לנו לעזור לכם. (האם מגיעים ללוס אנג׳לס בטיסה ישירה? מתי נוחתים?) בנוסף צריך לקחת בחשבון איזה יום בשבוע אתם איפה (שעות פתיחה, עומס בפארקים של דיסני וכו׳) האם יש שני נהגים או נהג אחד? (כרגע המסלול מאוד אינטנסיבי ומעייף לנהג אחד)

אביה

• Niro Arviv_4229786

תודה רבה על התגובות

כן עשיתי שיעורי בית וקראתי מלא, אני עדיין קורא ועדיין לומד והפוסט כאן הוא אחד הכלים להתקדמות.

אשמח אם יש מצב לתיקונים על השלד והמלצות מה כדאי לעשות שונה במקום לבטל לחלוטין?

כן הטיסות הוזמנו כבר - נחיתה בLA והמראה בחזרה מNY ויש שני נהגים

יונה וקשת IO. 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • יונה וקשת

@niro-arviv_4229786 אם הנחיתה היא ב-LA, בתור התחלה הייתי נפטרת מפלורידה, והולכת לפארקים בלוס אנג'לס. יש עוד מקומות לראות בה, למשל וניס ביץ' שאסור לפספס, ואותו כמובן לשלב ביום של סנטה מוניקה כי הם קרובים. שים לב שארנהיים (איפה שדיסנילנד) נמצאת דרומית מלוס אנג'לס, וסאן דייגו עוד דרומית מהן, כך שצריך לקחת את זה בחשבון כשאתה בונה את המסלול כדי לא לסוע הלוך-חזור סתם.

• IO.
                              IO. @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי IO.

@niro-arviv_4229786

גם לי זה מרגיש כמו טיול תיזוזים קצת ״מופרע״ 😈 😜

אני לא יודעת איך אתם עם טיסות אבל, חוץ מזה שהן לוקחות זמן וכסף, בשבילי הן גם מתישות. התורים, ההמתנה, עיקובים פה ושם, לארוז, הטיסה עצמה, לפעמים גם להחזיר ולשכור שוב רכב... קח בחשבון.

22 ימים נשמעים כמו טיול ארוך מאוד אבל אתה באמת רוצה לשרוף ככ הרבה מהזמן על מעברים?

אי אפשר הרי להספיק לראות שביב מארהב בתקופה שכזו. תשלים עם זה (!) ותנסה לראות ולחוות הרבה יותר - בשטח גאוגראפי הרבה יותר קטן.

כפי שכתבו לך - גם לטעמי בתור התחלה הצעד המתבקש הוא לוותר לגמרי על פלורידה. ולהתרכז במערב + ניו יורק (עוד יותר טוב אם הייתם מסתפקים בחוף אחד... אבל לא ניכנס לזה, אני מבינה שהטיסות הבינלאומיות כבר הוזמנו).

בנוסף, בעוד שכתבת שאתם אוהבים גם טבע וגם אורבני נדמה לי שיש רוב אורבני משמעותי במסלול שלך (כפי שהוא כרגע). אם תוריד את פלורידה, תוכל לחלק את הימים בין תוספת עוד פארק שעשועים (במקום אורלנדו) ועוד טבע במערב (תנסה שזה יהיה קרוב - במונחי ארה״ב כמובן, ליעדים שכבר נמצאים במסלול שלך).

אגב, לא ראיתי שכתבת עונה...

מה שלא תבחר - בהצלחה !

• hil
                                hil נערך לאחרונה על ידי

באופן אישי בניגוד לאחרים אני בעד טיול "תיזוזים" "היילייטס" ועצימות גבוהה רק צריך לודא שזה יתאים גם לילדים..

לגבי המסלול, לדעתי יום 3 זה סתם לסמן וי אין שום דבר מיוחד במקומות האלו הייתי מכווץ את 3 ו 4 ליום אחד

אפשר ביום הראשום לסוע לאנהיים "דרך" סנטה מוניקה

• karnielr
                                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

1. לא חושבת שכדאי ביום 2 ללכת לפארק שעשועים, הג'ט לג יגיע בערב ולא תוכלו לנצל את היום הזה כמו שצריך 2. אני רואה שאתה מקדיש לא מעט זמן למיאמי ובעצם גם לך לא ברור מה יש לעשות שם. זה פשוט נכון, עיר מפורסמת אבל לא בטוח שצריך להקדיש לה זמן בטיול כל כך קצר, היא לא באמת מעניינת. לגבי אורלנדו- אם אתה ממש רוצה לבקר שם אולי תוותר על דיסנילנד קליפורניה ותקדיש את הזמן שהתפנה לקצת טבע?
                                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • גדליהו מהגרעין
                                    גדליהו מהגרעין @Niro Arviv_4229786 נערך לאחרונה על ידי גדליהו מהגרעין

@niro-arviv_4229786 מחזק את הרעיון של לא לעשות פארק שעשועים ביום השני- בד"כ הג'ט לג מתבטא בערנות בשעה מוקדמת והתמוטטות אחר הצהריים. הייתי מזיז את יום 2 להיות יום 5 ודוחף את כל מה שמתחת יום אחד למעלה. ככה שאחרי סי וורלד תחזרו בערב לאנהיים. חוץ מזה בלוס אנג'לס הייתי עושה את דיסנילנד הקלאסי ובאורלנדו את יוניברסל.

אתה בטוח לגבי כל החלק של מיאמי? אני לא הייתי מטייל בסגנול שלכם ולא מכין מסלול כזה. אבל אם לזרום עם זה- מיאמי היא לא כזה שוס תיירותי מול כל הטבע שתוכל להוסיף סביב וגאס ואז לטוס לאורלנדו ,אלא אם אתם ממש לא אנשי טבע..

• שקד
                                      שקד נערך לאחרונה על ידי שקד

הדבר העיקרי שאני שמה לב אליו בתכנית הזו, זה שכרגע בערך רבע מהטיול מתוכנן לטיסות או לנסיעות שתכלס לוקחות קרוב ליום שלם (ובעצם מקבילות לטיסה). את היום הראשון אתם מעבירים בטיסה ובלוגיסטיקה של אחרי טיסה. נסיעה מסן דייגו ללאס וגאס - לפי גוגל לוקחת כ-5.5 שעות, ואורכה כ-550 ק״מ, זה בערך מהחרמון ועד אילת דרך כביש 90. קשה לי לראות איך זה לוקח פחות מ-6-7 שעות בהנחה שנשארים על כבישים מהירים ועוצרים רק לאוכל ושירותים. טיסה מוגאס (או מפיניקס) למיאמי זה שוב לוקח די יום שלם: הטיסה עצמה לוקחת סביב 5 שעות, פלוס לוגיסטיקת שדה תעופה פלוס הפרש שעות לרעתכם, וזה לקח יום שלם. יצאתם בבוקר והגעתם לפנות ערב. מיאמי לאורלנדו, שוב, לפי גוגל כ-4-5 שעות נסיעה, 380 ק״מ, בערך המרחק מבית שאן לאילת דרך כביש 90. נניח 6 שעות כולל עצירות לאוכל ושירותים? לא פחות מזה. זה שוב מינימום חצי יום. טיסה מאורלנדו לבפאלו והגעה משם לניאגרה, עוד 6-7 שעות של מסע מדלת לדלת. נסיעה מניאגרה לניו יורק זה עוד יום שלם ו-650 ק״מ, ואז בסוף יש עוד חצי יום טיסה לארץ.

אלא אם הנסיעות הארוכות הן חלק מההנאה בשבילכם, אז לדעתי זה טיול לא כל כך יעיל, שהרבה מהזמן שלו מתבזבז על דברים שהם לוגיסטיקה במקרה הטוב, ומריבות ומתחים במקרה הפחות טוב. אם אתם יודעים שלכם זה דווקא כיף ומהנה אז אתם בטח תהנו גם כאן.

• Niro Arviv_4229786

תודה רבה ממש לכל התורמים! אשמח לעוד תגובות ועוד דעות ואם אפשר לציין חלופות שאתם ממליצים עליהן? לדוגמא, מספר מגיבים המליצו לי לוותר על פלורידה? מה הייתם מכניסים במקום? יותר ימים במערב? מה כדאי להכניס בימים האלה?

ולגבי הנסיעות - יש בתוכנית כמה נסיעות ולא בהכרח בגלל שאנחנו "אוהבים נסיעות", אך האם יש דרך אחרת? סן דייגו -> וגאס וגאס -> גרנד קניון בפאלו -> מנהטן

האם עדיף להחליף נסיעות כאלה בטיסות פנים?

• aviatiko

ניר, מכיוון שלא נתת באמת העדפות הנה הצעה עם הרחבת החלק של המערב. מזהירה מראש שמעולם לא נסעתי בהרכב שלכם ולכן קרוב לוודאי שיהיה צורך בהתאמות נוספות. הצעה לשינויים שעשויים לשפר את הטיול: יום 1 - נחיתה בLA - השכרת רכב, אולי סנטה מוניקה או וניס ביץ' בערב? לינה ב-North Hollywood – קחו בחשבון שתהיו מאוד עייפים והג'ט לג לא עובד לטובתכם. יום 2 – הצטיידות ולוס אנג'לס רבתי.הצעות לשיקולכם: האולפנים של וורנר ברודרס כולל צילום על הספה של 'חברים'/ סנטה מוניקה ו-וניס (אם לא הספקתם בערב הקודם)/ מרכז המדע שכולל מעבורת חלל/צילום עם השלט המפורסם? לינה באזור North Holywood. בערב אפשר לטייל בשדרת הכוכבים יום 3 - פארק שעשועים יוניברסל – לינה ב-North Hollywood יום 4 – נסיעה לכיוון אנהיים ואולי ביקור בלגו לנד אחר הצהריים. חבילות כרטיסים לפארקים של דיסני: https://disneyland.disney.go.com/admission/tickets/ יום 5 – דיסני קליפורניה אדוונצ'ר (הפארק עם מלחמת הכוכבים וכו') יום 6 - דיסנילנד יום 7 - צ’קאאוט ונסיעה לסן-דייגו. אחר הצהריים ביקור ב-Midway (נושאת מטוסים/מוזיאון) יום 8 – גן החיות של סן דייגו (כולל פנדות!) ופארק Balboa. יום 9 – עולם הים יום 9 – צ'ק אאוט ונסיעה לכיוון לאס וגאס. בדרך אפשר לעשות קניות ב-Berstow, לבקר במכרה של כסף ולעצור בדיינר בסגנון שנות החמישים: https://disneyland.disney.go.com/admission/tickets/ בלילה, אם יש כוח, טיול בסטריפ. יום 10 – אם לא עשיתם אפשר לעשות קניות באחד מהאאוטלטים של לאס וגאס. יום מנוחה/בריכה וסידורים עבור ההורים. יום 11 – נסיעה לכיוון גראנד קניון, בדרך מעבר ואולי סיור בהובר דאם יום 12 – גרנד קניון ונסיעה דרך Horseshoe Band ללינה ליד Bryce Canyon יום 13 – Bryce Canyon ונסיעה ל-Zion National Park יום 14 – טיול בפארק ציון ונסיעה חזרה ללאס וגאס. יום 15 – טיסה לבאפלו ונסיעה למפלי הניאגרה (הצד הקנדי) יום 16 – כל מה שקשור במפלי הניאגרה (יום שלם) יום 17+18 – נסיעה לכיוון מנהטן – אולי לשלב בדרך את ווטקינס גלן ואת הקמפוס של אוניברסיטת קורנל ב-Ithaca? (מסלול כללי: https://maps.app.goo.gl/txPhL7ErNpKALN9YA) יום 19-24 - מנהטן (ביום ה24 טיסה הביתה אחה”צ מJFK)

אביה

• aviatiko

מנסה לפרמט שיהיה קריא יותר: ניר,

מכיוון שלא נתת באמת העדפות הנה הצעה עם הרחבת החלק של המערב. מזהירה מראש שמעולם לא נסעתי בהרכב שלכם ולכן קרוב לוודאי שיהיה צורך בהתאמות נוספות.

הצעה לשינויים שעשויים לשפר את הטיול:

יום 1 - נחיתה בLA - השכרת רכב, אולי סנטה מוניקה או וניס ביץ' בערב? לינה ב-North Hollywood – קחו בחשבון שתהיו מאוד עייפים והג'ט לג לא עובד לטובתכם.

יום 2 – הצטיידות ולוס אנג'לס רבתי.הצעות לשיקולכם: האולפנים של וורנר ברודרס כולל צילום על הספה של 'חברים'/ סנטה מוניקה ו-וניס (אם לא הספקתם בערב הקודם)/ מרכז המדע שכולל מעבורת חלל/צילום עם השלט המפורסם? לינה באזור North Holywood. בערב אפשר לטייל בשדרת הכוכבים

יום 3 - פארק שעשועים יוניברסל – לינה ב-North Hollywood

יום 4 – נסיעה לכיוון אנהיים ואולי ביקור בלגו לנד אחר הצהריים. חבילות כרטיסים לפארקים של דיסני: https://disneyland.disney.go.com/admission/tickets/

יום 5 – דיסני קליפורניה אדוונצ'ר (הפארק עם מלחמת הכוכבים וכו')

יום 6 - דיסנילנד

יום 7 - צ’קאאוט ונסיעה לסן-דייגו. אחר הצהריים ביקור ב-Midway (נושאת מטוסים/מוזיאון)

יום 8 – גן החיות של סן דייגו (כולל פנדות!) ופארק Balboa.

יום 9 – עולם הים

יום 9 – צ'ק אאוט ונסיעה לכיוון לאס וגאס. בדרך אפשר לעשות קניות ב-Berstow, לבקר במכרה של כסף ולעצור בדיינר בסגנון שנות החמישים: https://disneyland.disney.go.com/admission/tickets/ בלילה, אם יש כוח, טיול בסטריפ.

יום 10 – אם לא עשיתם אפשר לעשות קניות באחד מהאאוטלטים של לאס וגאס. יום מנוחה/בריכה וסידורים עבור ההורים.

יום 11 – נסיעה לכיוון גראנד קניון, בדרך מעבר ואולי סיור בהובר דאם

יום 12 – גרנד קניון ונסיעה דרך Horseshoe Band ללינה ליד Bryce Canyon

יום 13 – Bryce Canyon ונסיעה ל-Zion National Park

יום 14 – טיול בפארק ציון ונסיעה חזרה ללאס וגאס.

יום 15 – טיסה לבאפלו ונסיעה למפלי הניאגרה (הצד הקנדי)

יום 16 – כל מה שקשור במפלי הניאגרה (יום שלם)

יום 17+18 – נסיעה לכיוון מנהטן – אולי לשלב בדרך את ווטקינס גלן ואת הקמפוס של אוניברסיטת קורנל ב-Ithaca? (מסלול כללי: https://maps.app.goo.gl/txPhL7ErNpKALN9YA)

יום 19-24 - מנהטן (ביום ה24 טיסה הביתה אחה”צ מJFK)

אביה

Niro Arviv_4229786 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון