אילו תגובות מדהימות אנשים טובים חג שמח ובשורות טובות תודה!!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Niro Arviv_4229786
-
RE: טיול משפחות בארה"ב - שאלה לגבי היקףפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Niro Arviv_4229786
-
RE: ארה"ב למשפחות מחוף לחוף - עזרה בבניית מסלולפורסם בפורום צפון אמריקה
@אנשיםטובים
יש מתכנן.ת טיולים בתשלום שאתה ממליץ ויכול למסור לי פרטים?
תודה מראש -
@אנשיםטובים מאוד מאוד מסייע תודה רבה על ההשקעה! אכן חלק גדול מהדברים שציינת עשיתי ועדיין עושה, אך לבסוף כנראה שאין מנוס מלשבת בנוסף עם איש מקצוע
שוב תודה!
-
תודה רבה ממש לכל התורמים! אשמח לעוד תגובות ועוד דעות ואם אפשר לציין חלופות שאתם ממליצים עליהן? לדוגמא, מספר מגיבים המליצו לי לוותר על פלורידה? מה הייתם מכניסים במקום? יותר ימים במערב? מה כדאי להכניס בימים האלה?
ולגבי הנסיעות - יש בתוכנית כמה נסיעות ולא בהכרח בגלל שאנחנו "אוהבים נסיעות", אך האם יש דרך אחרת? סן דייגו -> וגאס וגאס -> גרנד קניון בפאלו -> מנהטן
האם עדיף להחליף נסיעות כאלה בטיסות פנים?
-
תודה רבה על התגובות
כן עשיתי שיעורי בית וקראתי מלא, אני עדיין קורא ועדיין לומד והפוסט כאן הוא אחד הכלים להתקדמות.
אשמח אם יש מצב לתיקונים על השלד והמלצות מה כדאי לעשות שונה במקום לבטל לחלוטין?
כן הטיסות הוזמנו כבר - נחיתה בLA והמראה בחזרה מNY ויש שני נהגים
-
שלום חברים,
בהמשך לשאלות בפורום והתשובות המחכימות, התחלתי לבנות שלד למסלול, בעזרת חברים, שיטוט וייעוץ.
אני ממש אשמח לשמוע חוות דעת: אולי יותר מדיי? אולי מעט מדיי? מה חושבים על הנסיעות? אולי (בטוח
פספסתי נקודות מעניינות יותר? אולי החלוקה לא טובה?בנוסף - אם יש לכם רעיונות לנקודות מעניינות בנסיעות אני ממש מעוניין לשמוע!
כלומר, מדובר בטיוטה ראשונית לחלוטין ואני אשמח לקבל כל חוות דעת

יום 1 - נחיתה בLA - השכרת רכב, אולי טיילת בערב. לינה באנהיים
יום 2 - פארק שעשועים יוניברסל\דיסנילנד
יום 3 - שדרות הכוכבים, סנטה מוניקה
יום 4 - בוקר פנוי, צהריים צ’קאאוט ונסיעה לסן דייגו. לינה בסן דייגו
יום 5 - סי וורלד בסן דייגו
יום 6 - צ’קאאוט ונסיעה ללאס וגאס. לינה בוגאס
יום 7 - בילוי בסטריפ+לילה
יום 8+9 - הובר דאם וגראנד קניון. כאן יש התלבטות האם לצאת לזה כטיול בווגאס וחזרה? או לנסוע לישון בטוסיאן או בקרבת מקום לגראנד קניון? משפיע על טיסת ההמשך (מווגאס או פיניקס)
יום 10 - טיסה למיאמי
יום 11 - מיאמי - פארק מים\בטן גב
יום 12 - פתוח מיאמי (הצעות?)
יום 13+14 - אברגליידס (כדאי? אשמח לשמוע המלצות. לחלופין זה להישאר במיאמי או להקדים את אורלנדו ביום). אחה”צ נסיעה לאורלנדו
יום 15 - פנוי באורלנדו (מתכנן לשכור בית)
יום 16 - פארק שעשועים יוניברסל\דיסנילנד (הפוך מסן דייגו)
יום 17 - טיסה לבאפלו+מפלי הניאגרה בלילה
יום 18 - מפלי הניאגרה + תחילת נסיעה למנהטן (האם כדאי ואיפה לעצור ללינה בלילה בדרך? ולהמשיך בבוקר? המלצה?)
יום 19-24 - מנהטן (ביום ה24 טיסה הביתה אחה”צ מJFK)
אם יש לכם המלצות\כדאיות למקומות לינה (קודם סוג מלון\דירה או משו ספציפי) גם ממש אשמח לשמוע
תודה רבה שוב לכל המסייעים ניר
-
היי יונה וקשת\רוני ממש לא היתה כוונה לעצבן כאן ולהיפך, הבעתי את הערכתי ותודתי על התשובות המדהימות שקיבלתי שם.
הפוסטים הם שונים במהות שלהם, שם זו היתה שאלה אם זה בכלל רלבנטי לעשות את הטיול וכאן אני מבקש המלצה למישהו שיעזור לי לבנות אותו. מהיכרותי עם פורומים בד"כ עדיף ליצור פוסטים שונים ולא לערבב נושאים באותו הTHREAD...
בכל מקרה קיבלתי ולא היתה כל כוונה לזלזל (לא מבין מאיפה הבאתם את זה)
אם יש אנשים שאתם מכירים (כמו אושרה קמחי שהומלצה לעיל) שנותנים שירות כזה כמו שאני מחפש בליווי אישי - אשמח להמלצותיכם המושקעות

-
ארה"ב למשפחות מחוף לחוף - עזרה בבניית מסלולפורסם בפורום צפון אמריקה
היי אנשים יקרים

אז בקיץ הקרוב אנחנו מתוכננים לנסוע לארה"ב ל22~ ימים, נוחתים בLA וחוזרים חזרה מNY.
זוג עם שלושה ילדים (16, 14, 6) אוהבים גם טבע וגם אורבני, רוצים לראות אתרים מרכזיים ומפורסמים אבל גם לחוות את אמריקה עצמה עם התרבות האמריקאית.
אני מחפש עזרה בבניית המסלול כי יש אינסוף אפשרויות מאיפה להתחיל לאן להמשיך, מה חובה לראות ומה אפשר לדלג, איפה כדאי לישון בכל איזור וכיוב' כל החלטה גם ממש משפיעה על זמני הנסיעה שיכולים להיות עצומים (איפה כדאי לשקול טיסות פנים במקום...).
בקיצור, הייתי שמח לקבל המלצות על מישהו\י שאפשר לשוחח איתו ולהיעזר בבניית הטיול, אין לי בעיה כמובן לשלם על השירות
תודה
-
RE: טיול משפחות בארה"ב - שאלה לגבי היקףפורסם בפורום צפון אמריקה
אילו תגובות מדהימות אנשים טובים חג שמח ובשורות טובות תודה!!
-
טיול משפחות בארה"ב - שאלה לגבי היקףפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום חברים!
אשמח להמלצה וחוות דעת האם מתאים לתכנן טיול של משפחה עם שלושה ילדים (16 14 6) שכולל גם את החוף המזרחי וגם את המערבי?
סדר גודל של 21-24 יום באוגוסט, חשבנו לנחות בניו יורק להיות במזרחי כ-10 ימים ואז לקחת טיסת פנים לוגאס\קליפורניה ולהמשיך שם עד סוף הטיול ומשם לחזור לארץ.
זה ריאלי? למה כדאי לשים לב? מאיפה נהוג או כדאי לחזור מהמערבי?
תודה רבה!