קונקשיין ארוך בציריך
-
שלום חברים, יש לנו קונקשן של 9 שעות בשדה התעופה ציריך . מגיעים ב 21:30 בערב וממשיכים בבוקר. האם אפשר לצאת קצת לטייל בציריך.
1. מבחינת הכללים , יאפשרו לנו לצאת לכמה שעות משדה התעופה ולחזור כשהמזוודות שלנו כבר נמסרו וממשיכות רצוף ליעד. (לא אפשרי מבחינתינו לטייל בציריך עם המזוודות ) ?
2. מבחינת קירבת שדה התעופה לעיר ואפשרות להגיע ולחזור בלי לחץ זמן ?
3. מה יש לעשות בציריך בשעת ערב מאוחרת ?תודה על התייחסותכם
-
לא מכיר את ציריך, אבל חושב בקול רם נחיתה ב 21:30 אומר לצאת מהשדה בסביבות 22:15. 9 שעות זה אומר המראה ב-6:30 כלומר להתייצב מחדש בשדה בסביבות 5 בבוקר והשכמה ב 4:30 או קודם (כתלות במקום הלינה המדוויק ובאפשרויות אם יש לארוחת בוקר).
אם תקחו מלון צמוד לטרמינל (נוטה להיות יקר) תגיעו לחדר רק בין 22:30 ל-22:45 בלילה. יש לכם בערך 5 שעות שינה אם תלכו ישר לחדר ולישון ותוותרו על ארוחת ערב. אם תרצו גם להתקלח זה יגזול מהזמן הזה. אז אני מניח שאפשר עדיין לאכול ארוחת ערב מאוחרת במלון בסביבות 23:00 וללכת לישון בחצות.
אם תקחו מלון לא בטרמינל זה יגזול עוד לפחות חצי שעה לזוג מוניות ואולי גם שעה.
ובאופן דומה לצאת לכל מקום מחוץ למלון זה עוד שעה בערך (זוג מוניות ועוד). בעיניי מאד לא מעשי.
בלי קשר לא לשכוח שאולי אין לכם מזוודות, אבל סביר שיש לכם טרולי או לפחות תיק גדול אם ציוד ללילה.
-
קל ומהיר מאוד להגיע עם רכבת לעיר. לפי זכרוני: ~15 דק נסיעה ברכבת. אפילו קצת פחות. אינני יודעת מה הזמינות של רכבות בלילה.
לא ישנתי בעיר ואינני יודעת מה קורה שם בלילה. טיילתי בה רק ביום.
-
שלום, אני אבא של פותח השרשור תודה על התייחסותכם לא חשבנו לקחת מלון . יש אפשרות להישאר בשדה לנמנם קצת, לקרוא ועוד, או לצאת לטיול לילה קצר בציריך ולחזור לשדה התעופה. והשאלות הם ו. האם מותר לצאת בזמן הזה? 2. אם העיר קרובה ? 3. האם יש שם איפה להסתובב בסביבות 22:00- 23:00 בלילה, (אולי אזור של בארים, חיי לילה וכדומה)
-
- מותר לצאת בזמן הזה. צריך כמובן לעבור ביקורת גבולןת בכניסה לשווייץ ואת כל התהליך ההפוך ביציאה .2. התחבורה לעיר קלה 3. אנחנו עשינו משהו דומה בשעות דומות לפני המון שנים, העיר היתה מאוד מנומנמת, בסוף כל מה שהצלחנו לעשות היה לאכול במקדונלד'ס. אולי העיר הפכה שוקקת מאז? ספק לי.
-
-
תודה אני בודק באתר הזה