ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לילה בלונדון

פורום אירופה
    לונדון
    5
    12
    160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ludar
      ludar נערך לאחרונה על ידי

הי

יש לנו קונקשן של לילה אחד בלונדון (נוחתים בשעה 19:25). הלינה בפיקדילי. לא היינו בלונדון מעולם.

מה אפשר להספיק לראות בשעתיים בלונדון (אין בעיה ללכת הרבה/תחבורה ציבורית).

האם המקומות התיירותיים (ביג-בן, ארמון בקינגהם, לונדון טאוור,...) מוארים בלילה - שווה ללכת לראות?

תודה רבה

ניר

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hil
        hil נערך לאחרונה על ידי

כן תסתכלו במפה לארמון ולביג בן אתם יכולים לעשות לכם סיבוב רגלי מתוכנן של "ההילייטס" אבל אתם יכולים לראות שלמשל ה tower bridge כבר דורש נסיעה ואז תצטרכו להחליט אם אתם מעדיפים למשל tower bridge ותצפית באיזה מגדל ולחזור חזרה לשדה או הליכה רגלית באזורים שסביב פיקדילי

שווה ללכת לראות זה ענין אישי אני הייתי הולך בנתונים שלכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ludar
          ludar נערך לאחרונה על ידי ludar

תודה. אנחנו נלך

איזה עוד היילייטס יש באזור, שאפשר לבקר בלילה?

שווה ללכת קצת לאורך הנהר או שחשוך ולא נעים?

ניר

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי נשארת באזור פיקדילי - קובנט גארדן, מקסימום סוהו. נחיתה ב-19:30 זה הגעה לאזור מינימום ב-21:00. ב-22:00 מקומות נסגרים, כיבוי אורות. תסתובבו כמה שתספיקו באזור הקרוב ומספיק. לא הייתי נוסעת ב-21:00-22:00 בערב רק לראות את הטאוור ברידג׳ ולחזור.

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • יונה וקשת
              יונה וקשת @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד מצטרפת לדברי שקד.

היינו במאי האחרון בלונדון, הלכנו למיוזיקל בקובנט גארדן ובנינו ללכת אחריו לארוחת ערב. המיוזיקל הסתיים קצת אחרי עשר, ובקושי רב מצאנו מסעדה אחת סבירה שעוד היתה פתוחה. קחו גם את זה בחשבון אם תהיו רעבים.

• hil
                hil נערך לאחרונה על ידי

באופן אישי הייתי הולך על הסבוב שהצעת ככר לסטר ככר טרפלגר ביג בן הארמון

• הצועד בנעליו
                  הצועד בנעליו @ludar נערך לאחרונה על ידי

@ludar

ביג בן ואזור וסטמינסטר (הפרלמנט) לדעתי אפשרי וחלקו יחסית מואר,

זה לא טיול ארוך אבל יתן לכם טיפה טעם של לונדון.

להערכתי אתם צריכים גם לקחת בחשבון שאתם צריכים להתארגן על איזושהי ארוחת ערב, קחו בחשבון את הלו"ז שרשמה שקד.

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

ארמון באקינגהם הוא די רחוק והוא מצריך להמשיך אחרי כיכר טרפלגר ולחצות את כל סנט ג׳יימס פארק. א. אני לא בטוחה אם הפארק נסגר בשעה כלשהי בערב (משערת שכן). ב. לא הייתי מתכננת ללכת אותו בחושך גם אם הוא לא סגור. פארקים הם לא במיטבם בחושך, בלשון המעטה. את הארמון ממילא יהיה אפשר לראות רק מבחוץ. לטעמי הוא לא הכי הכי מרשים מבחוץ. לא הייתי משקיעה בללכת לשם ב-9 בערב.

• hil
                      hil נערך לאחרונה על ידי

לא בטוח שחייבים ללכת דרך טרפלגר, אלא אם כן סוגרים בלילה חלק מהכניסות, אחרת זה סתם להאריך הדרך ודי רחוק זה ענין יחסי. זה כמייל אחד.

כאן ניתן לראות איך נראה הארמון בלילה: ...... https://www.google.com/search?q=buckingham+palace+at+night&udm=2

• שקד
                        שקד נערך לאחרונה על ידי

אם אתה יוצא מפיקדילי ישר לארמון אתה לא חייב לעבור דרך / סמוך לפארק. אם אתה רוצה מסלול שעובר גם בקובנט גארדן ובווסטמינסטר אז ההליכה היא דרך הפארק. זה לא שאני חושבת שהפארק הוא משהו שבהכרח חובה להמנע ממנו (אני מעריכה שהוא נסגר בלילה בכל מקרה), פשוט נראה לי שבהתחשב בשעה ביום יש מספיק דברים מעניינים לראות שהם קרובים יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • ludar
                          ludar נערך לאחרונה על ידי ludar

הי

תודה רבה לכולם

האם אחרי 22:00 העיר סגורה וריקה?

בהנחה שנצא לסיבוב ב- 21:00 - איפה כדאי להסתובב כשיש עדיין חיים (אני מניח שהביג-בן, לדוגמא, נראה אותו דבר ב- 21:30 וב- 23:00)?

אשמח לקבל הצעה למסלול של שעתיים (אני מניח שנאכל בארץ כי חבל לנו על הזמן)

ניר

• שקד
                            שקד נערך לאחרונה על ידי

באזור פיקדילי וקובנט גארדן יהיה יחסית עמוס ב-9-10 כי זו השעה שנגמרות ההצגות בווסט אנד. יהיו הרבה אנשים ברחוב. לקראת 22:30 יתחיל להתרוקן כי המסעדות כבר נסגרות, ההצגות נגמרו, ובגדול חוץ מאשר ללכת ברחוב לא יהיה המון מה לעשות. באמצע השבוע אפילו פאבים כבר נסגרים ב-22:30-23:00. אתם מגיעים ממש בסוף היום, אין כל כך איך לסובב את זה שזה לא ככה. כיכר פיקדילי וכיכר לסטר הם מקומות שדווקא מרשימים יותר בלילה (במיוחד פיקדילי). משם הייתי הולכת קודם כל לקובנט גארדן לפני שנסגר שם הכל. משם, אפשרות אחת היא ללכת לכיוון הנהר (למשל דרך תחנת embankment) ומשם עד ווסטמינסטר והביג בן, או דווקא לכיוון צ׳יינה טאון וסוהו. בסוהו כנראה עוד יהיו יותר אנשים מסתובבים כי יש שם דברים שפתוחים יחסית יותר מאוחר. אם מאוד תרצו אפשר לחכת לאורך הנהר מזרחה, נניח עד סנט פול וגשר המילניום. משם גם תראו את הטאוור ברידג׳.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון