ביטוח נסיעות
-
אנחנו (בני 76,74) נוסעים לארה"ב לשלושה חודשים (87 ימים)
וחברות הביטוח בארץ מבטחות בני 75 ומעלה רק ל 60 יום בסכומים שעולים על כרטיסי הטיסה (שהם לכשעצמם במחירי שחיטה).
- מצאתי חברת ביטוח אמריקאית IMG שמבטחת כל אדם במחירים הרבה יותר שפויים לכל תקופה שנדרשת, גם לשנה. מישהו שמע / בעל נסיון?
- מישהו מכיר אופציה אחרת?
-
אני מכיר את UNITED HEALTH CARE שנותנת שירותים גם לחברות ביטוחי הנסיעות בארץ ולמיטב ידיעתי מדובר בחברה רצינית ביותר, לא יודע אם אפשר להזמין ביטוח נסיעות דרכה, אבל יש חברות אחרות שמציעות ביטוחים שמכוסים ע"י UHC. נראה לי שחברה כזאת היא IMG. אבל צריך לשים לב לגובה הכיסוי המוצע ושאר התנאים כי בארה"ב השירותים הרפואיים עולים הון, גם לשים לב מה קורה במקרה של החמרת מחלה קיימת או קודמת (לפני כמה שנים ביטחתי דרכה פעם אחת ולא נזקקתי לשירותים כלשהם, רק התפללתי שלא תהיינה בעיות במקרה של הזדקקות לסיוע שלהם)
גם אני מכיר (לא אישית, אבל כן מהמלצות של גולשים ישראלים וגם פידבקים שקיבלתי מגולשים שלהם המלצתי על החברה) את חברת SHKEDIA, (שייכת לישראלי הגר בארה"ב) אני ממליץ להתקשר ולבדוק איתם ישירות את המחירים ואת כל שאר התנאים והכיסויים
גם אנחנו מבוגרים (74, 69) ונאלצים לשלם סכומים מאוד גבוהים דרך החברות המבטחות בארץ, לא ידוע לי לגבי התקופה המקסימלית כי אנחנו לא טסים לארה"ב ליותר מ-5 שבועות מקסימום
דבר חשוב מאוד בכל החברות המבטחות זה להצהיר במדויק על כל בעיה רפואית קודמת או קיימת
-
אין לי המלצה על חברת ביטוח מתאימה, נראה לי שכדאי שתדבר עם סוכן הביטוח שלך, כזה שטפל לך בביטוח הדירה או הביטוח הפנסיוני. חברה שאיננה ישראלית לא נשמעת לי כרעיון טוב, במקרה של חילוקי דעות יהיה קשה מאוד עד לא מעשי לתבוע אותה בבית משפט כי בית המשפט הרלוונטי לא יהיה ישראלי
-
דיברתי. לא עוזר. אין ביטוח לגילי מעל 60 יום. יש לזה הסברים אבל זה לא מעניין. פשוט אין.
אז או לנסות פתרונות אחרים או להיות חודש בלי ביטוח. ניהול סיכונים.
reuben13
תודה על האינפורמציה. בודק.
בינתיים קיבלתי עוד שמות של חברות אמריקאיות.
בודק הכל. נראה כבר.
תודה
-
רוני. בלי קשר מה התוכנית ל87 יום? זה טיול?
-
נכדה חדשה וטיולים קצרים
-
הביטוחים של אלה שעושים רילוקיישן כמו דייויד שילד גם לא תקפים? חודש בלי ביטוח נשמע לי רעיון לא טוב, עדיף שיהיה אמריקאי למרות החסרונות
-
מזל טוב רוני. אתם שוכרים רכב? גם עם זה היו סיפורים בעבר שאני זוכר מצילה…
-
-
ברור. בבדיקות שאני עושה עולים שמות של חברות ביטוח שונות המחירים הוגנים אבל עם כיסויים פחותים.
מאמין שבסוף נמצא פתרון.
תודה