ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון ניו יורק טיול זוגי - שאלת המומחים

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ניו יורק
    4
    7
    308
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eli-a
      Eli-a נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

אשמח לעזרת המומחים, טסים ב-4/07 עד לתאריך 16/07

אנחנו נוסעים לניו יורק שילוב של נסיעת עבודה שלי והילד במחנה כדורסל

אישתי מצטרפת אליי ואנחנו מאוד מתלבטים מה לעשות (מכירים את מנהטן מכל כייון)

בניתי טיול מאוד ראשוני לשנינו אבל אני מאוד אשמח לשאול אותכם האם נכון לשלב דברים נוספים בצפון ניו יורק ו/או המלצות של המומחים (כל המלצה תתקבל בברכה:

04/07- הגעה לניו יורק (אופציה ללינה במנהטן או לקחת אוטו ולהתחיל לנסוע לצפון ניו יורק

הבלת"מים העייקרים שלנו הם שרוצים לקחת את הבן מהמחנה לטיול קצר בבוסטון בתאריך 07/07 ולהחזיר אותו ב-09/07 (המחנה ליד פילדלפיה)

מבחינתנו כל השאר פתוח וכל הצעה נשמח ממש לשמוע

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הנסיעה לבוסטון נראית בעייתית. זמן הנסיעה נטו הוא 6-7 שעות. בזמן הזה ספרתי עצירות רענון, אבל אפילו לא ספרתי עצירה רצינית לצוהריים או משהו בסגנון. ולא כולל הלוגיסטיקה של חניה, מלון וכדומה. בפועל כולל הכל זה גם יכול להגיע ל-9 שעות. לא רק שזה גוזל הרבה מעל חצי יום, אלא זה גם מעייף, וקשה עוד לבלות בבוסטון בערב הראשון. ומצד שני בבוקר היום השלישי תהיו כבר עם העין על השעון כדי להתחיל לנסוע...

אם אפשר לקחת את הבן לטיול במקום אחר ולא בבוסטון – עדיף.

אם בוסטון זה סוג של חובה, הייתי מנסה בכל לבדוק טיסות שאולי לא חוסכות הרבה זמן, אבל מעייפות פחות. או רכבת שכולל תקורה לא לוקחת יותר זמן מטיסה.

לא יודע מתי העבודה אבל אם זה לא בתחילת הטיול, ויש לכם לכל היותר 72 שעות עד שפוגשים את הבן (ואולי אפילו רק 48 דעות כתלות בפרטים), אני מניח שהיעד הנכון הוא האזור שבין ניו יורק לוושינגטון להריסבורג. זה מרחקי נסיעה סבירים לשלושה ימים. כל יעד רחוק יותר כבר יתחיל להיות צפוף. אני לא יודע במי מהיעדים הייתם כבר ואיפה לא.

כתלות בשעת הנחיתה שלכם ב 4 ביולי, הייתי בודק אם יש אירוע כזה או אחר שאפשר להספיק. למשל בפילדלפיה יש כמובן הרבה אירועים. וב-7 בערב המופע המרכזי והזיקוקים. מן הסתם יש בעוד ערים ומקומות (או בעצם בכולם). הוזכר בפורום בעבר רעיון לעצור דווקא בעיירה קטנה יותר לחגיגה "אחרת". אין לי שום פרטים או מידע.

ובלי קשר אני מזכיר שב-4 ביולי (ובימים שלפני) יש כמובן סיילים בחנויות. אז אם אתם בקטע אפשר לנסות לדחוס את זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מוני
          מוני @Eli-a נערך לאחרונה על ידי מוני

@eli-a

היי אלי

שאלות-

בעניין העבודה, היכן אתה אמור לעבוד האם בעיר ניו יורק עצמה?

באיליו תאריכים בתקופה שציינת תהיה מרותק לעבודה ללא יכולת ניידות תיור?

ואילו ימים מהתקופה תהיה משוחרר לטיולים רצופים.?

מהו מועד הנחיתה המשוער ב-4/7?

מוני

Eli-a תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Eli-a
            Eli-a @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני היי מוני, העבודה מבחינתי לא מרתקת אותי לעבודה, אני יכול לעבוד גם בערב וגם במהלך היום (בעיקר פגישות זום) אבל ללא בלת"מים מיוחדים למעט ב-15-16/07 שעליי להיות במנהטן עצמה

כך שמרבית הטיול אני מאוד משוחרר

@אנשיםטובים הטיול בבוסטון הוא בשביל הילד וכולל ביקור ב- TD GARDEB האיצטדיון של קבוצת הסלטיקס

ב-04/07 אנחנו עתידים לנחות בבוקר מוקדם שעון ניו יורק

להלן מבנה ראשוני מאוד שחשבתי עליו ואשמח לשמוע דעתכם:

** אני יודע שבוסטון זה קצר מידי יחסית לנסיעה אני לא רוצה שהילד יפסיד הרבה ימי מחנה

יום שישי – 04/07 – הגעה לניו יורק, לקיחת רכב, עצירה בפרינסטון, הגעה ללנקסטר, שיטוט בעיירה, ארוחת ערב ב-The Belvedere Inn

יום שבת – 05/07 – ביקור בשוק האיכרים של לנקסטר, סיור ב-Indian Echo Caverns, שופינג ב-Tanger Outlets, ארוחת ערב ב-Lombardo's

יום ראשון – 06/07 – טיול טבע ב-Ricketts Glen State Park, מסלול קליל, שיט באגם Lake Jean, ארוחת ערב ב-The Greenfield

יום שני – 07/07 – בוסטון

יום שלישי – 08/07 – בוסטון וחזרה למחנה האימונים

יום רביעי – 09/07 – יום חווייתי בכפר האיימיש: סיור ב-Amish Farm and House, רכיבה בכרכרה, סדנת אפייה, ביקור ביקב Waltz Vineyards

יום חמישי – 10/07 – טיול טבע ב-Bushkill Falls, תצפית ב-Delaware Water Gap, עצירה בעיירה Milford, חזרה ללנקסטר

יום שישי – 11/07 – טיול ב-Susquehannock State Park, מסלול Nature Trail או Rhododendron Trail, תצפית ב-Holtwood Dam

יום שבת – 12/07 – טיול ב-Hawk Mountain Sanctuary, מסלול North Lookout Trail, סיור בעיירה Jim Thorpe, חזרה ללנקסטר

יום ראשון – 13/07 – ביקור במוזיאון השוקולד Hershey's Chocolate World, נסיעה חזרה לניו יורק, עצירה בעיירה ציורית בדרך

יום שני – 14/07 – יום רגוע בניו יורק, שדרות חמישית, שופינג קל, מופע בברודווי

יום שלישי – 15/07 –יום רגוע במנהטן

יום רביעי – 16/07 – סיור במנהטן, התארגנות לטיסה

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מוני
              מוני @Eli-a נערך לאחרונה על ידי

@eli-a

שאלות

5/7 -אתם לנים בלנקסטר ?

6/7- היכן המסעדה -The Greenfield?

10/7- לאחר הבושקיל בדרך למילפורד ממליץ לסטות קלות ל-דינגמנס פולס (אם יפתח עד יולי), וסטיה נוספת לרימונדסקיל פולס

https://maps.app.goo.gl/TY21T8f7fzGXVAJM6

מוני

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • dhz
                dhz @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני מצרף קישור לתמונות של מפלי המים באיזור ה- Delaware Water Gap National Recreation Area, עליו דיברת, שנמצאים בקרבת הגבול המשולש - ניו ג'רזי, ניו יורק ופנסילבניה. הגישה אליהם (בניגוד ל- Bushkill Falls) היא ללא כל תשלום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • Eli-a
                  Eli-a נערך לאחרונה על ידי

המון תודה על הטיפ הכנסתי את שתי העצירות ב-10/07 לטיול נראה מדהים!!!! ב-05/07 התכנון אכן לישון בלנקסטר והמסעדה ב-06/07 גם בלנקסטר

אני קצת מעדכן את המסלול ואעלה אותו בצאת החג תודה רבה על הטייפים המעולים כרגיל:-)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון