רואוד טריפ חוף מזרחי מיד ווסט
-
הי כולם
ממשיכים לתכנן את הטיול שלנו עם 3 ילדים בוגרים- 21,17,14, נחיתה בבוסטון ונהיגה דרך מפלי הניאגרה ועד לשיקאגו ובחזרה לניו ג'רזי
אשמח לעזרתכם בנושאים הבאים:
- המלצות לרשתות אמינות וטובות של מלונות/מוטלים, פשוטים ונקיים, רק להניח את הראש ללילה ולהתקדם הלאה. אם מכירים משהו שיש גם מטבחון בחדר -בונוס (שומרי כשרות)
- ספציפית מלון מהסוג הנ"ל עבור החלק הקנדי של מפלי הניאגרה
- רעיונות לחוויות "כל אמריקאיות" שאפשר לשלב בטיול הזה. הילדים שלי דוברי אנגלית ומחוברים לתרבות האמריקאית. בינתיים קבענו לנו משחק בייסבול אחד (בעיני זה הדבר המשעמם בעולם אבל יודעת שהם, לפחות חלקם, יהנו) וכן ביקור בוועידת מדע בדיוני בשיקגו. אשמח לרעיונות נוספים בסגנון הזה (לדוגמה מחזמר בברודווי תיאורטית-פשוט לא נהיה בניו יורק בכלל).
תודה מראש לעונים!
-
- יש מספר רשתות בתי מלון שלנתי בהן. בעבר לנתי במלונות זולים יותר ובדרגה נמוכה יותר. היום אני מתאכסן בבתי מלון בדרגה יותר גבוהה והם גם יקרים יותר. המלונות שבם לנתי בעבר היו של חברת Wyndham והם כוללים את המותגים: Days Inn, Super 8, Howard Johnson, Ramada Inn ועוד. בדרך כלל החדרים סבירים. יש ארוחת בוקר כלשהי לפחות בחלקם. עוד חברת מלונות שיכולה להיות קצת יותר יקרה היא Choice Hotels שהמותגים שלה הם Comfort Inn, Quality Inn, וכו'. היום אני מתאכסן במלונות Hampton Inn או Holiday Inn Express או Fairfield Inn או של בסט ווסטרן או של Hyatt. הם מלונות ברמה יותר גבוהה והם יקרים יותר. עדיין, לא מדובר במלונות יוקרה ובמחירים גבוהים. בכל מקרה, מיקום המלון הוא הפקטור העיקרי במחירו, כך ש- Days Inn במנהטן יעלה יותר ברבה יותר יקר מהמפטון אין בעירה שאיננה תיירותית.
- בצד הקנדי של מפלי הניאגרה יש מספר מלונות הצופים על המפלים. למיטב זכרוני יש שם Embassy Suites שצופה על המפלים (מלון של חברת הילטון) יש מלונות נוספים שצופים על המפלים. לא זוכר כרגע של אלו מותגים.
- אתם עוברים בדרך באוהיו. בקליבלנד נמצא היכל התהילה של הרוק נ' רול אם זה מעניין אתכם. בדייטון, גם כן באוהיו, נמצא מוזיאון חיל האוויר עם תצוגה של הרבה מטוסי קרב מכל הזמנים. שוב, אם זה מעניין אתכם. באינדיאנפוליס ישנו מסלול מירוצי מכוניות גדול. יש שם מוזיאון והם עושים סיורים. מעבר לזה, אני לא ממש יודע מה הכוונה בחוויות "כל אמריקאיות" מבחינתכם.
-
יש עוד רשתות של מוטלים זולים, ויש גם מוטלים שהם לא רשתות. צודק dhz. ככל שמתקרבים לערים, המוטלים מתייקרים ובתוך העיר נעלמים.
מכל תנאי הלינה שלנו הכי חשוב לנו מצעים נקיים. לכן תמיד יש לנו סדין זוגי משלנו (תחשבו על זה שסדין מקופל לא יותר גדול מחולצה).
אלטרנטיסה אחרת היא לגשת למשרד כמעט אוטומטית ולבקש fresh linens.
מכיוון שהעובד בדלפק יודע שלא מחליפים אחרי כל אורח, הוא לא יתווכח ויתן מיד סט נקי למשעי. תמיד יש במחן. מנסיון של עשרות אם לא מאות לינות במוטלים.
סכנה - יש מוטלים שאינם אלא מקומות מפגש מפוקפקים. בדרך כלל הם ניכרים כבר מבחור. מכיוון שבדרך כלל תמצאו מקבץ של מוטלים, כמעט תמיד יש אלטרנטיבות.
לסיכום, לא כל כך חשובה הרשת. באותה רשת יש מוטלים נהדרים ומוטלים אשפה. לפני לקיחת החדר, תבקשו לראות אותו.
למרות מה שכתבתי, לינה במוטלים חוסכת הרבה כסף ושווה את הנסיון.
-
היינו לפני שנים במירוץ סוסים, אפשר לקנות טפסי הימורים גם סוג של חוויה
וכדאי לבדוק המלצות בבוקינג למוטל הספציפי בטיול האחרון היינו בלילה הראשון בסופר 8 כלשהוא, רק חיפשנו מקום לשים תראש. לא ידעתי שזה יכול להיות כ"כ ג'יפה, ברמה של ריח של שתן בעבר היינו במוטלים סבבה מהרשת