ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. stern12
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 21
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

stern12

@stern12

0
    מוניטין
    3
    צפיות בפרופיל
    21
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3189623 גיל 48

stern12 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי stern12

• רואוד טריפ חוף מזרחי מיד ווסט

הי כולם

ממשיכים לתכנן את הטיול שלנו עם 3 ילדים בוגרים- 21,17,14, נחיתה בבוסטון ונהיגה דרך מפלי הניאגרה ועד לשיקאגו ובחזרה לניו ג'רזי

אשמח לעזרתכם בנושאים הבאים:

1. המלצות לרשתות אמינות וטובות של מלונות/מוטלים, פשוטים ונקיים, רק להניח את הראש ללילה ולהתקדם הלאה. אם מכירים משהו שיש גם מטבחון בחדר -בונוס (שומרי כשרות)
      2. ספציפית מלון מהסוג הנ"ל עבור החלק הקנדי של מפלי הניאגרה
      3. רעיונות לחוויות "כל אמריקאיות" שאפשר לשלב בטיול הזה. הילדים שלי דוברי אנגלית ומחוברים לתרבות האמריקאית. בינתיים קבענו לנו משחק בייסבול אחד (בעיני זה הדבר המשעמם בעולם אבל יודעת שהם, לפחות חלקם, יהנו) וכן ביקור בוועידת מדע בדיוני בשיקגו. אשמח לרעיונות נוספים בסגנון הזה (לדוגמה מחזמר בברודווי תיאורטית-פשוט לא נהיה בניו יורק בכלל).

תודה מראש לעונים!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12
    • RE: חוף המזרחי של ארה"ב עם מתבגרים בעלי דעה

@אנשיםטובים הכנס מעניין את כל בני המשפחה...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12

@אנשיםטובים תודה

גם אני ראיתי לגבי העיירה וושינגטון וגם כל מיני מסלולים בסביבה שבדיוק הולכים על מה שהצעת- דיינר שדומה, מלון שדומה וכו'. בעיקר ה small town vibe. מסכימה שזה כנראה לא שווה את ההשקעה, ובסופו של דבר כנראה ייגמר בביקור בהאווראד ואם נצליח לשלב, אז גם בייל (אלה יעניינו גם את האחרים ולא רק את חובבת הסדרה)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12

@dhz ,תודה רבה! נסתכל על כל מה שהצעת

אכן גם הרוקנרול נמצא ברשימה ...אבדוק לגבי הכדורסל

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12

@אנשיםטובים המון תודה נתת פה כיווני מחשבה טובים

קודם כל יש בהחלט טבלה עם שעות נסיעה ומיקומים ועוגנים...פשוט לא העליתי אותה לכאן 🙂

אני חושבת שבשלב הזה של הדברים לבטל רכב ולהוסיף טיסה יהיה יקר מאד, אם כי אנחנו משתעשעים עם הרעיון..אז זה ייבדק.

היכל תהילה- כן, יש אצלינו חובבי ספורט כבדים שזה בנפשם

ניו ג'רסי נבדוק בהחלט את מה שהצעת

פילדלפיה לא חייבים- פשוט עיר נחמדה והיסטורית מתאימה לתחומי העניין של המשפחה שלנו

אופי לינות- חדרי מוטל סבירים יעשו את העבודה. אני פחות מודאגת מעניין המיטות הזוגיות והספות כי אני יודעת שבארהב יש אפשרות להזמין twin room /triple room שיש בו מיטות נפרדות, ואז שני חדרים לחמישתנו צריכים להיות בסדר, אולי לא הכי נוח אבל יזרמו אצלנו. מחפשים לצמצם עלויות אבל לא להתכלב עד הסוף. ניאגרה זה בר ביטול, אפשר לעשות משהו אחר שיותר משתלב במסלול. אולי ניו אינגלנד או משהו יותר בסביבות בוסטון

לגבי טיול מתגלגל אני מסכימה איתך, אני גם יותר חובבת טיולי כוכב ובאמת עד כה כך טיילנו בחו"ל עם הילדים. אבל כאן יש כאמור רצונות ספציפיים והרבה מוטיבציה ליישם אותם, אני חושבת שיהיה שיתוף פעולה, וכאמור יש עצירות של 4 ימים כל פעם בבוסטון ובשיקגו -ושם זה דירות airbnb יחסית מרווחות ונעימות אז אני חושבת שזה יעזור לנו להחליף כוחות.ושם גם יהיו תחנות לכביסות. אני בונה על כביסה פעם בשבוע- פעם בבוסטון, פעם בשיקגו ופעם אצל קרובי המשפחה בג'רזי. חושבת שזה יספיק לי. מבחינת אוכל בגלל שאנחנו שומרי כשרות נצטייד במוצרי סופר ונאכל בדרכים, ובערי העוגן- מסעדות

אני מסתכלת על זה כעל road trip עם 3 תחנות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12
    • חוף המזרחי של ארה"ב עם מתבגרים בעלי דעה

שלום כולם, קיבלתי על הפורום הרבה המלצות מקווה להיעזר בכם 🙂

אנחנו משפחה דתית, זוג עם 3 ילדים בני 21, 17 ו 14 ומתכננים כשלושה שבועות בחוף המזרחי באוגוסט. טסים דרך בוסטון וחוזרים מניו יורק

את מנהטן חרשנו לפני כשנתיים בהרכב הזה כך שלא מתכננים להיות בה כמעט בכלל, למעט שבת בניו ג'רזי לקראת סוף הטיול

השלד שבנינו בנוי מרצונות וחלומות של בני הבית, כולל ביקור במפלי הניאגרה, halls of fame שיש בדרך, ביקור בכנס מדע בדיוני בשיקגו. אני כבר אכתוב תכנית מפורטת לפי ימים

האילוצים הם להיות בשבתות בבוסטון ובשיקגו (מטעמי שמירת שבת וגם כי הכנס יוצא בשבת-ראשון)

אני יודעת שיש בטיול הזה המון נהיגה וזה מבאס אותי אבל אני היחידה שמתבאסת מזה במשפחה, כולם השלימו עם זה כי רוצים לבקר במקומות האלה

אז מה אני רוצה מכם?

'ודם כל הצעות אם יש בכל זאת איך לצמצם קצת נסיעות

שנית- המלצות למקומות ספציפיים לעצור בהם בדרכים, ואם יש מקומות לינה ספציפיים אפילו עוד יותר טוב. בסגנון לא יקר ולא מפנק, נקי ולא מוטל קריפי כמו שרואים בסרטי אימה 🙂 בבוסטון ושיקאגו לקחתי דירות airbnb

בניגוד מוחלט למה שכתבתי בסעיף הראשון...הבת שלי חולת בנות גילמור, ואני גם מרגישה שלא מספיק הגשמנו את החלומות שלה בטיול הזה (אלה יותר רצונות של הבנים) אז אם יש דרך לשלב משהו בניו אינגלנד , יש מסלולי נסיעה בעקבות בנות גילמור וכל מיני דברים חמודים כאלה (האמת שהכי הייתי רוצה משהו מודרך שלוקחים אותנו באוטובוס לנקודות תיירות אבל לא מצאתי משהו כזה עדיין באינטרנט, אם יש כיוונים-אשמח)

אציין גם שאנחנו לא חובבי שופינג כך שלא נרצה לשים על זה דגש, אולי ביקור אחד במהלך כל הנסיעה, וכמו כן שחשוב לי לשלב גם טבע במסלול- במידה. (לא מיטיבי לכת במיוחד אבל גם לא עצלנים כרוניים. בארץ עושים מסלולים של 5-6 ק"מ)

אז זה המסלול כרגע:

נחיתה בבוסטון יום שלישי 5.8. בוסטון: רביעי,חמישי, שישי שבת

מוצאי שבת: נהיגה לקופרסטאון או עצירה באמצע הדרך

ראשון10.8 קופרסטאון- hall of fame ונהיגה לניאגרה. לינה בניאגרה

שני 11.8 ניאגרה ונהיגה ל...?

שלישי: great lakes ונהיגה ל...במטרה להתקרב עוד לשיקאגו

רביעי 13.8 המשך נהיגה והגעה לשיקאגו. שיקאגו: רביעי, חמישי, שישי, שבת, ראשון . ראשון אחר הצהריים אחרי 17 אפשר לצאת כבר לשיקאגו

שני: canton hall of fame

שני שלישי עוד אין תכנית ברורה, המטרה להגיע לפילדלפיה ביום רביעי 20.8

חמישי בערב יש לנו הופעה של בילי ג'ואל ב flushing NY אז עד אז צריכים להגיע לשם (יש לנו מקום לינה ב passiac, NJ)

שישי שבת 22-23.8- Passaiac אצל משפחה

24.8 יום ראשון עד שלישי-וושינגטון DC

25.8 טיסה חזור מניו ג'רזי לארץ

אשמח לעזרה לדיוק המסלול, מקומות לינה, והדברים שכתבתי למעלה. תודה למי ששרד עד כאן 🙂

1

פורסם בפורום צפון אמריקה
      stern12
      stern12
    • RE: רומניה עם ילדים -שאלות קונקרטיות :-)

תודה רבה!

אני מניחה שהשאלה העיקרית היא האם באמת גם אוטוסטרדות A יכולות להיות איטיות ועמוסות...

פורסם בפורום טיולי משפחות
      stern12
      stern12
    • RE: רומניה עם ילדים -שאלות קונקרטיות :-)

הי ותודה לשניכם על התגובות.

יש לי עוד שאלות על ההצעות שלכם- בעיקר כי אנחנו מאד מאד מעדיפים לא לישון רק לילה אחד במקום מסוים

ראינו באתר מישלן מסלול מברשוב לטולצ’ה שאורכו 6 שעות והוא נוסע בדרך שנראית ברובה אוטוסטרדות A וגם לא עובר על מעבורת- מסלול שבעצם עושה עיקוף מברשוב לבוקרשט ומשם לקונסטנצה ואז לטולצ’ה. היה נראה לנו שלחלק את הנסיעה הזו למקטעים של שעתיים נסיעה- שעתיים פעילות יכול להיות סביר

מנגד, הסתכלתי על המקום שהמלצתם עם הבוץ הוולקני, ואני רואה שהוא מוסיף בסביבות שעתיים לנסיעה כולה, כלומר- יקח לנו בערך ארבע שעות להגיע לשם, ואז עוד ארבע שעות משם לטולצ’ה, אז נראה כאילו ההתלבטות כאן היא בין שני ימים שבהם יהיו לנו מקטעי נסיעה של ארבע שעות לעומת יום אחד עם המקטעים שציינתי קודם.

אציין בהזדמנות זו שאישי הנהג המיועד רגיל מאד לנהיגה בחו”ל, אבל אכן אין לנו ניסיון ספציפית עם רומניה ועם מה שאתם מתארים. מה דעתכם?

stern12
      stern12
    • רומניה עם ילדים- שאלות קונקרטיות :-)

שלום כולם, אנחנו טסים לרומניה בקיץ הקרוב, (ילדים בגילאי 15.10 7) ממריאים ונוחתים מבוקרשט. התכנית שלנו היא 6 לילות בפויאנה ברשוב וממנה לחקור את כל הסביבה, סינאיה, רשנוב וכו’ וכו’ עם האטרקציות שיש שם וטיולי טבע וכו’ ואז לנסוע לטולצ’ה -הדלתא של הדנובה ושם נהיה שלושה לילות (זה יצא שני ימים נטו) כשביום האחרון נחזור לבוקרשט ומשם נטוס הביתה

החלק של בראשוב די סגור לי, יש המון דברים לעשות ואני רק צריכה לעשות קצת יותר סדר בתכנית

אשמח להמלצות כיצד לשבור את הנסיעה הארוכה מבראשוב לטולצ’ה- משהו מעניין לעשות בדרך.

כמו כן בטולצ’ה עצמה מה עושים חוץ משיט בדנובה? אשמח לרעיונות והמלצות לסביבה.

תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      stern12
      stern12
    • רומניה עם ילדים -שאלות קונקרטיות :-)

שלום כולם, אנחנו טסים לרומניה בקיץ הקרוב, (ילדים בגילאי 15.10 7) ממריאים ונוחתים מבוקרשט. התכנית שלנו היא 6 לילות בפויאנה ברשוב וממנה לחקור את כל הסביבה, סינאיה, רשנוב וכו’ וכו’ עם האטרקציות שיש שם וטיולי טבע וכו’ ואז לנסוע לטולצ’ה -הדלתא של הדנובה ושם נהיה שלושה לילות (זה יצא שני ימים נטו) כשביום האחרון נחזור לבוקרשט ומשם נטוס הביתה

החלק של בראשוב די סגור לי, יש המון דברים לעשות ואני רק צריכה לעשות קצת יותר סדר בתכנית

אשמח להמלצות כיצד לשבור את הנסיעה הארוכה מבראשוב לטולצ’ה- משהו מעניין לעשות בדרך.

כמו כן בטולצ’ה עצמה מה עושים חוץ משיט בדנובה? אשמח לרעיונות והמלצות לסביבה.

תודה רבה!

stern12
      stern12