שלום כולם, קיבלתי על הפורום הרבה המלצות מקווה להיעזר בכם 
אנחנו משפחה דתית, זוג עם 3 ילדים בני 21, 17 ו 14 ומתכננים כשלושה שבועות בחוף המזרחי באוגוסט. טסים דרך בוסטון וחוזרים מניו יורק
את מנהטן חרשנו לפני כשנתיים בהרכב הזה כך שלא מתכננים להיות בה כמעט בכלל, למעט שבת בניו ג'רזי לקראת סוף הטיול
השלד שבנינו בנוי מרצונות וחלומות של בני הבית, כולל ביקור במפלי הניאגרה, halls of fame שיש בדרך, ביקור בכנס מדע בדיוני בשיקגו. אני כבר אכתוב תכנית מפורטת לפי ימים
האילוצים הם להיות בשבתות בבוסטון ובשיקגו (מטעמי שמירת שבת וגם כי הכנס יוצא בשבת-ראשון)
אני יודעת שיש בטיול הזה המון נהיגה וזה מבאס אותי אבל אני היחידה שמתבאסת מזה במשפחה, כולם השלימו עם זה כי רוצים לבקר במקומות האלה
אז מה אני רוצה מכם?
'ודם כל הצעות אם יש בכל זאת איך לצמצם קצת נסיעות
שנית- המלצות למקומות ספציפיים לעצור בהם בדרכים, ואם יש מקומות לינה ספציפיים אפילו עוד יותר טוב. בסגנון לא יקר ולא מפנק, נקי ולא מוטל קריפי כמו שרואים בסרטי אימה
בבוסטון ושיקאגו לקחתי דירות airbnb
בניגוד מוחלט למה שכתבתי בסעיף הראשון...הבת שלי חולת בנות גילמור, ואני גם מרגישה שלא מספיק הגשמנו את החלומות שלה בטיול הזה (אלה יותר רצונות של הבנים) אז אם יש דרך לשלב משהו בניו אינגלנד , יש מסלולי נסיעה בעקבות בנות גילמור וכל מיני דברים חמודים כאלה (האמת שהכי הייתי רוצה משהו מודרך שלוקחים אותנו באוטובוס לנקודות תיירות אבל לא מצאתי משהו כזה עדיין באינטרנט, אם יש כיוונים-אשמח)
אציין גם שאנחנו לא חובבי שופינג כך שלא נרצה לשים על זה דגש, אולי ביקור אחד במהלך כל הנסיעה, וכמו כן שחשוב לי לשלב גם טבע במסלול- במידה. (לא מיטיבי לכת במיוחד אבל גם לא עצלנים כרוניים. בארץ עושים מסלולים של 5-6 ק"מ)
אז זה המסלול כרגע:
נחיתה בבוסטון יום שלישי 5.8. בוסטון: רביעי,חמישי, שישי שבת
מוצאי שבת: נהיגה לקופרסטאון או עצירה באמצע הדרך
ראשון10.8 קופרסטאון- hall of fame ונהיגה לניאגרה. לינה בניאגרה
שני 11.8 ניאגרה ונהיגה ל...?
שלישי: great lakes ונהיגה ל...במטרה להתקרב עוד לשיקאגו
רביעי 13.8 המשך נהיגה והגעה לשיקאגו. שיקאגו: רביעי, חמישי, שישי, שבת, ראשון . ראשון אחר הצהריים אחרי 17 אפשר לצאת כבר לשיקאגו
שני: canton hall of fame
שני שלישי עוד אין תכנית ברורה, המטרה להגיע לפילדלפיה ביום רביעי 20.8
חמישי בערב יש לנו הופעה של בילי ג'ואל ב flushing NY אז עד אז צריכים להגיע לשם (יש לנו מקום לינה ב passiac, NJ)
שישי שבת 22-23.8- Passaiac אצל משפחה
24.8 יום ראשון עד שלישי-וושינגטון DC
25.8 טיסה חזור מניו ג'רזי לארץ
אשמח לעזרה לדיוק המסלול, מקומות לינה, והדברים שכתבתי למעלה. תודה למי ששרד עד כאן
1