לא נפתר ביטוח רפואי לאשה מבוגרת עם עבר רפואי מורכב
-
אנחנו מנסים להשיג ביטוח רפואי לאשה בת 80 שעברה בשנה האחרונה ניתוחים וטיפולים רפואיים. האם מי מהקוראים יכול להמליץ על סוכן ביטוח המתמחה בסוג כזה של מקרים.
תודה מראש לעונים -
אני מכיר את דורון פוקס שנוהג לעשות ביטוח נסיעות לאחותי שהיא מעל גיל 80
זה האתר שלו
צרו קשר איתו ישירות
-
לכמה זמן?
-
@רוני-סופר עשרה ימים
-
ניסיתם ישירות עם חברות הביטוח?
לדעתי, ולא מידיעה, לא יסכימו לבטח.
אותי לא ביטחו לשלושה חודשים בגלל הגיל (מעל 75) ונאלצתי לקנות ביטוח בחברה אמריקאית - ביטוח נחות מול מה שמציעים ברגיל באותו מחיר.
אם תגיעו לידי כך - תשאל שוב..
-
תנסו אצל סוכן ביטוח שעובדים איתו, זה שמטפל בביטוח הפנסיוני שלה או אפילו בביטוח דירה / רכב
-
תנסי בסוכנות ביטוח של למטייל:
077-3334566 -
אם היא חברה בקופ"ח כללית כדאי לנסות דרכם. מכיוון שההיסטוריה הרפואית פתוחה בפניהם הם יותר פתוחים כמובן תמורת פרמיה גבוהה.
-
@גר קופת חולים כללית לא מבטחת בעצמה ביטוחי נסיעות. היא בהסכם עם חברת כלל ביטוח. כלומר "ביטוח של קופ"ח כללית" הוא בעצם ביטוח של כלל ביטוח. למיטב ידיעתי כלל לא מקבלת מידע רפואי מקופ"ח כללית מעבר למידע שחברת ביטוח אחרת תקבל (שהרי בקניית הביטוח מרשים לחברת הביטוח לפנות לקופת החולים ולקבל מידע רפואי על הלקוח). המחיר לחברי הקופה אולי זול יותר יחסית לחלופות אחרות מתוקף הסכם בין קופת החולים וכלל ביטוח, ולא בגלל חשיפה למידע רפואי רב יותר.
-
-
מסכים איתך שאיש מאיתנו לא יודע מה נמצא מאחרי הפרגוד של ההסכמים בין חברת ביטוח לבין סוכניה. כשנזקקתי לבטוח חו"ל 3 חודשים לאחר נתוח רק דרך קופ"ח כללית הצלחתי לקבל. המסקנה האישית שלי היא שמכיוון שהתיק הרפואי באמצעות הסוכן- קופ'ח היה פתוח בפניהם הם הסכימו לבטח כשכל האחרים דחו אותי.