ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המתנה בטיסת המשך וקליבלנד

פורום צפון אמריקה
    יונייטד דלתא מיאמי קליבלנד
    4
    9
    189
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בשמילס
      בשמילס נערך לאחרונה על ידי

זה פעם ראשונה עבורי שכנראה אעשה קונקשיין באמריקה ולכן מבקש את עזרתכם

בטיסות קונקשן שאני מזמין מהארץ ויש בה המתנה של שעה וחצי שעה וארבעים חמש דקות - האם זה תקין?

מדובר לטיסה דרך יונייטד איירלינס לניוארק ומשם המשך למיאמי / טורונטו

האם אני לוקח את המזוודות ומעביר אותם שיקוף בשנית? או שישר הולך לטיסת ההמשך ורק עובר בידוק?

שאלה נוספת - יש המלצות לקליבלנד?

reuben13 dhz 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dregev03
        dregev03 נערך לאחרונה על ידי

זה קצר מידי עבור נחיתה ומעבר דרכונים …. בדרך כלל אוספים את המזוודות לאחר ביקורת הדרכונים ואחרי שעוברים את המכס מפקידים אותן לטיסת ההמשך

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • בשמילס
          בשמילס נערך לאחרונה על ידי

אז איך מלכתחילה חברת התעופה בונה כרטיס משולב שכזה? בטוח שאוספים את המזוודות והם לא עוברים אוטומטית ליעד ההמשך?

• dregev03

חברות תעופה לא תמיד עושות קונקשנים בטוחים. אתה אוסף מזוודה בכניסה לארצות הברית בכדי לעבור איתה במכס.

• reuben13
              reuben13 @בשמילס נערך לאחרונה על ידי

@בשמילס

קונקשן מאוד קצר, צריך לעבור הליכי הגירה, לאסוף את המזוודות, לעבור מכס, להניח אותן על המסוע של טיסות המשך, שוב בדיקה ביטחונית ורק אז אפשר לגשת לטרמינל ולשער של טיסת ההמשך. חברת התעופה אחראית להמשך אם הכרטיס לכל הטיסות נקנה כמקשה אחת, בשדה"ת ניווארק אמור להיות תור מקוצר להגירה לאלה שיש להם קונקשן קצר

דרך אגב, ניווארק "נבחר" כשדה התעופה הגרוע בארה"ב מבחינת איחורים וכו', יתכן וגם טיסת ההמשך תתאחר

לא הבנתי את עניין הקונקשן: מיאמי/טורונטו. טורונטו בקנדה בצפון ומיאמי בדרום ארה"ב, אם הקונקשן הראשון הוא לטורונטו, צריך גם למלא טופס ETA לקנדה, מומלץ באתר הרשמי

בשמילס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • בשמילס
                בשמילס @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

או טורונטו או מיאמי

הכרטיס נקנה כמקשה אחת , רק אולי שנותנים המתנה של שעה וחצי הם יכולים להגיד שחשבנו שאתה טס עם טרולי ולא מגיע עם מזוודות גדולות

מה עוד לפי מה שאני מבין ממך אין טעם כל כך לקנות כרטיס כמקשה אחת כי בלאו הכי ההתנהגות במצב שכזה זה כאילו אני נכנס לשדה לטיסת פנים רגיל ולא כאחד שמגיע ונוחת ומחכה לקונקשן

• dregev03

זה לא כמו שני כרטיסים שונים כי החברה ״ תדאג״ לך במידה ואתה מפספס את הקונקשן. עדיין לא כדאי לקנות כרטיס גבולי כי גם אם ידאגו לך להגיע אתה יכול להפסיד שעות רבות אם פספסת. בשני כרטיסים שונים, אם פספסת אז הלך הכרטיס

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • dhz
                    dhz @בשמילס נערך לאחרונה על ידי

@בשמילס לדעתי זה זמן קצר מדי. אם יהיה לך מזל, תספיק. בהנחה שהטיסה לניוארק נוחתת בבוקר מוקדם, אין כמעט אנשים בשדה ויתכן וההגירה תעבור מהר. אם חברת התעופה חושבת שהזמן קצר, היא יכולה לתת לך מין "fastpass" שתדלג על תורים בהגירה. זה כבר קרה לי בעבר וחסכתי חצי שעה לפחות של תור. אחר כך, צריך להמתין למזוודות ולעבור דרך המכס. לרוב זה בלי שום שיהוי, אבל יש סיכוי שיבקשו ממך לפתוח את המזוודות (סיכוי קטן). לאחר המכס, מסירת המזוודות לטיסת ההמשך ממש ליד היציאה (לא צריך ללכת לעמדת צ'ק אין). משם לביטחון. שוב, בבוקר מוקדם ניתן לקוות שהתור יהיה קצר, ומשם לשער טיסת ההמשך.

שעה וחצי לדעתי ממש קצר. שעה ו- 45 דקות, במצב בו ההגירה והביטחון עוברים מהר יכול להיות בסדר.

בכל מקרה, וגם זה מנסיוני. אם תאחר לטיסה שלך, חברת התעופה תעביר אותך לטיסה מאוחרת יותר באותו היום. יהיה בזבוז של מספר שעות המתנה, אבל זה מה יש.

אם אתה רוצה להיות יותר בטוח שתספיק לטיסת המשך, קח בחשבון זמן של 2.5 - 3 שעות עד לטיסת ההמשך.

• dhz
                      dhz @בשמילס נערך לאחרונה על ידי

@בשמילס לגבי קליבלנד, ההכרות שלי מצומצמת. ביקרתי שם בהיכל התהילה של הרוק נ' רול. מחוץ לעיר ביקרתי בפארק הלאומי Cuyahoga Valley,.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון