כנראה שלא הבנת
אני לקחתי רכב ובהזמנה רשמתי שהחזרת הרכב תעשה בסניף הלקיחה
למעשה החזרתי בסניף אחר במדינה ועיר אחרת
ולא חוייבתי חיוב נוסף
כנראה שלא הבנת
ולא חוייבתי חיוב נוסף
גם אני - רק הבעיה שאין כמעט טיסות לשם ממש מרגיש כמו עיירה מבודדת בלב ארה"ב
בוודאי שאני מבין, לכן אני שואל כדי לדעת - שאם באמת אין סיכוי או סיכון גבוה
אני חושב שמלכתחילה לא אצא להרפתקאה הזאת
תודה רבה
איזה חברה השכרת את הרכב בקנדה? ואיפה יש לה סניף על הניאגרה?
איך עברתם את ביקורת הגבולות בצד האמרקאי? בתוך המונית? כמה עלתה מונית ומה המחיר אם אפשר לשאול
כנראה שלא הבנת
ולא חוייבתי חיוב נוסף
מה יש לטרול לחפש פה?
בכל אופן כל השאלות קשורות אחת לשניה.
אדרבה בזכות הפורום ביטלתי והוספתי ושניתי מסלולים שיתאימו לפי הממליצים
ולעניינו תבדוק את מה שכתבתי ותופתע לגלות שככה זה
אבל זה גם לא השאלה האם אתה או אתם מופתעים מסיפור המופת שכזה אלא מה קורה טכנית ואת זה לא ניסיתי לקחת בקנדה ולהחזיר בניו יורק
כשאגיע לניו יורק - לא ירצו לקבל ממני את הרכב?
בדוק ומנוסה לא פעם ולא פעמים, הזמנתי דרך האתר של אוויס העולמי ולא המקומי של ישראל , לא היה שום חיוב נוסף
אני מעוניין לשכור רכב בנחיתה שלי בטורנטו,קנדה ולהחזיר אותו בארצות הברית, במנועי החיפוש אני מעריך שהוא לא מוצא לי רכב תואם בגלל שסימנתי לו שאני מחזיר בניו יורק
רציתי לברר מה עלי לעשות במקרה כזה, מה יקרה אם אגיע לסוכנות הרכב ואחזיר אותה בניו יורק - כמה קנס אם בכלל אצטרך לשלם או שמראש ידוע לכם על חברות שעושות את זה
לצורך העניין כל הזמן שלקחתי ממקום אחד והחזרתי במקום אחר שבתוך אמריקה, וזה לא היה כלול בהזמנה (כלומר הזמנתי לקיחה והחזרה בניו יורק אך למעשה החזרתי בעיר ומדינה אחרת שבתוך ארצות הברית ) לא חוייבתי בתשלום נוסף
או טורונטו או מיאמי
הכרטיס נקנה כמקשה אחת , רק אולי שנותנים המתנה של שעה וחצי הם יכולים להגיד שחשבנו שאתה טס עם טרולי ולא מגיע עם מזוודות גדולות
מה עוד לפי מה שאני מבין ממך אין טעם כל כך לקנות כרטיס כמקשה אחת כי בלאו הכי ההתנהגות במצב שכזה זה כאילו אני נכנס לשדה לטיסת פנים רגיל ולא כאחד שמגיע ונוחת ומחכה לקונקשן
אז איך מלכתחילה חברת התעופה בונה כרטיס משולב שכזה? בטוח שאוספים את המזוודות והם לא עוברים אוטומטית ליעד ההמשך?
זה פעם ראשונה עבורי שכנראה אעשה קונקשיין באמריקה ולכן מבקש את עזרתכם
בטיסות קונקשן שאני מזמין מהארץ ויש בה המתנה של שעה וחצי שעה וארבעים חמש דקות - האם זה תקין?
מדובר לטיסה דרך יונייטד איירלינס לניוארק ומשם המשך למיאמי / טורונטו
האם אני לוקח את המזוודות ומעביר אותם שיקוף בשנית? או שישר הולך לטיסת ההמשך ורק עובר בידוק?
שאלה נוספת - יש המלצות לקליבלנד?