הסעה מ-JFK / LGA / EWR למנהטן – מה הכי כדאי? (מדריך מעודכן 2026)
-
שלום לכולם,
גרים בניו יורק כמה שנים ועובדים בתחום ההסעות, אז חשבנו לשתף כמה טיפים שחוזרים אלינו שוב ושוב מישראלים שמגיעים:
מ-JFK:
מונית צהובה עולה 70$ קבוע למנהטן (לא כולל טיפ ואגרות)
אובר עולה 60-100$ תלוי בעומס
שירות פרטי עם מחיר קבוע מראש - כ-187$ כולל אגרות והמתנה חינם עד 60 דקות + מעקב טיסות אוטומטי
אל תיקחו שאטל/ון שיורד בכמה נקודות - מבזבז שעה לפחות
מ-EWR (ניוארק):
אובר 80-120$ + אגרות גשר
שירות פרטי כ-197$ הכל כלול כולל 60 דקות המתנה (טיסות מניוארק מתעכבות הרבה)
NJ Transit + subway = 30$ אבל לא עם מזוודות
מ-LGA:
הכי קרוב למנהטן - 20-30 דקות בלבד
אובר 40-60$
שירות פרטי כ-172$
המלצה לישראלים: אם אתם מגיעים עם משפחה או עם מזוודות, שירות פרטי בעברית עם מחיר קבוע מראש שווה את זה. אנחנו עובדים עם NYC Transfer (nyc-transfer.com) - שירות בעברית 24/7 שעובד עם הרבה ישראלים.
שאלות? שמחים לעזור!
-
לדעתי כדי שהמידע יהיה מועיל כדאי שתתן מחיר סופי ולא תרגיל בחשבון.
פעם המחיר עם אגרות, פעם הקורא צריך להוסיף בעצמו את מחיר האגרה (ולברר אותו בעצמו).
לפעמים הניסוח יכול להטעות. למשל NJ Transit מהניסוח שלך ניתן להבין שאי אפשר עם מזוודה או שהמחיר לא כולל מזוודה.
אם מדובר במחיר לכיוון אני זוכר שהיה הרבה יותר זול, כמעט חצי. אבל מזמן לא נסעתי איתם.
לא כתבת אבל יש גם את ה Newark Airport Express Bus שעולה מחיר דומה ויש לו תחנות צפוניות ל PENN כך שבתלות במיקום המלון יכול להתאים יותר
לדעתי למי שאין בעיה להסתדר עם המטען שלו אחד משני אלו (במיוחד הרכבת) זו האופציה העדיפה
לחסכנים, NJ Transit Bus 62, מסורבל אבל עולה משהו כמו 5$.
מ JFK אני לא רושם את כל האפשרויות, אני די בטוח שהקלדה פשוטה ב AI תתן את התשובות (שכמובן כדאי לוודא, לא תמיד מדייק)
-
מכיוון שצפויה לי נסיעה מ JFK בקרוב בדקתי לפני פרסום הפוסט ואכן אלה המחירים.
מונית 70 + תוספות יכול להגיע ל 100 +/-. אובר דומה. (בכלל, מנסיוני המועט, אובר בניו יורק יותר יקר במקצת מהצהובות. לקפיטליזם פתרונות).
רכב משותף 25-30 לאדם כולל מזוודה וקרי-און כמו בטיסה. אכן קצת סיבובים, אבל זול משמעותית אם את/ה אחד. לזוג ומעלה היתרון מתבטל.
לימוזינה תמיד היתה יקרה. המפרסם מציע 180 לכיוון ללא הנחת הלוך וחזור.
וכן, אפשר באוטובוס + רכבות. עשינו את זה בעבר, אבל להסחב עם 2 מזוודות ועם כל השנים שעלינו זה כבר לא בשבילנו.
-
עיקר הניסיון שלי ב EWR, אז לא התייחסתי ל JFK.
לי הנוח ביותר לקחת את ה NJ TRANSIT, להגיע בלי פקקים וב 17$ (בדקתי עכשיו, זהו המחיר) לתחנת PENN, ושם יש תור מסודר למוניות ללינה במנהטן כשברור שמונית בתוך מנהטן הרבה יותר זולה מאשר מונית מהשדה.
בד"כ מגיע עם מזוודה אבל אין לי בעיה להתנייד איתה, אין מדרגות בדרך.
לא ממליץ למשפחה עם פעוטות אבל למי שאין קשיים מיוחדים בהסעת מזוודה על גלגלים ממליץ לשקול.
מ JFK נכון, הרבה יותר מסורבל, כך שיש דחיפה של נוחות למונית.
מכיוון שהמונית גם זולה יותר מאשר EWR, כי יש פחות אגרות, זו עוד מוטיבציה.
בקיצור אני מבין למה בחרת במונית.
-
תודה על ההערות - צדקתם לגמרי.
לגבי המחירים הסופיים מ-JFK (כולל הכל, 2026):
- מונית צהובה: $70 + אגרות ($6-10) + congestion pricing ($2.50) + עומס ($5 אחה"צ) + טיפ 20% = בסוף $93-105
- אובר: $80-120 תלוי בשעה, surge pricing בשעות עומס יכול להכפיל
- NYC Transfer (שירות פרטי): $187 הכל כלול - אגרות, congestion pricing, טיפ, 60 דקות המתנה חינם, מעקב טיסות. לא מתחשב בבאחריות אם הטיסה מתעכבת. nyc-transfer.com
לגבי ה-AirTrain + subway - עולה $11.50 סה"כ וזה הכי זול, אבל עם מזוודות ואחרי 11 שעות טיסה... עם ילדים בטח לא.
הנקודה שעלתה על שירות פרטי - נכון שזה יקר יותר, אבל ההבדל בין $93 למונית ל-$187 לשירות פרטי הוא $94, שעבור זוג עם מזוודות וילדים שווה בדיוק: נהג שמחכה לך בטרמינל עם שלט, עוזר עם המזוודות, דובר עברית, ויודע שהטיסה נחתה בזמן.
-
בסוף זה תלוי בסוג הנסיעה.
מי שטס לבד עם תיק קטן - ברור ש-NJ Transit או אוטובוס זו אופציה מעולה.
אבל מי שנוחת אחרי 10-11 שעות טיסה, עם ילדים או מזוודות, ומגלה שצריך להתחיל להחליף רכבות, מדרגות, תורים…
שם מתחילים להבין למה אנשים בוחרים נהג שמחכה לך כבר ביציאה מהטרמינל.
זה לא עניין של מחיר, זה עניין של איך אתה מתחיל את הנסיעה בניו יורק.
-
@רוני סופר לגבי EWR - אתה צודק שזה שונה. מ-EWR הכי זול זה NJ Transit ($17) אבל עם מזוודות זה מסורבל. אנחנו השקנו שירות נפרד ספציפית לנוארק: EWR Car Service (ewrcarservice.com) - מחיר קבוע מ-EWR למנהטן מ-$90, נהג מחכה בבגג'אז קליים, מעקב טיסה אוטומטי. לרוני ולכל מי שמגיע דרך נוארק - זה כתובת נפרדת מה-NYC Transfer הרגיל.
-
@רוני סופר לגבי EWR - אתה צודק שזה שונה. מ-EWR הכי זול זה NJ Transit ($17) אבל עם מזוודות זה מסורבל. אנחנו השקנו שירות נפרד ספציפית לנוארק: EWR Car Service (ewrcarservice.com) - מחיר קבוע מ-EWR למנהטן מ-$90, נהג מחכה בבגג'אז קליים, מעקב טיסה אוטומטי. לרוני ולכל מי שמגיע דרך נוארק - זה כתובת נפרדת מה-NYC Transfer הרגיל.