טיול אופנועים באוסטרליה
-
אני מנסה לתכנן טיול אופנועים באוסטרליה , מישהו אולי יכול להסביר לי דברים כמו: עלויות האופנוע? , סוג רשיון שצריך? , האם הטיול הזה כדאי? תודה מראש -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reאני רק יכול להעיד כמישהו שטייל על אופנוע באוסטרליה במשך 10 חודשים שזה פשוט הדבר האמיתי!!! זאת חוויה שלא תעלם לעולם וזו הצורה האמיתית לראות את אוסטרליה וכמובן בשטח! רק דבר אחד חשוב: אל תתלהבו יותר מדי כי זה גם מסןכן, כך שלמי שאין נסיון בשטח שלא יקפוץ ישר -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reלגבי רישיון- באוסטרליה זה מתחלק למוגבל עד 250 סמ''ק ולא מוגבל . אני חושב שאם יש לך עד 500 בישראל מותר לך לרכב באוסטרליה גם על מעל 500 אבל אתה עלול להסתבך עם הביטוח במקרה של תאונה אז כדאי שיהיה לך רישיון מעל 500. לגבי עלויות- זה תלוי בסוג האופנוע אבל בגדו -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reאוקיי , אז כמה אני צריך?? לטיול של 10 - 8 חודשים , כולל טיסה , כולל ביטוח , כולל הכל הכל הכל , 50 אלף שקל יספיק לי? זה המקסימום שאני יכול להגיע עד התאריך שנקבע בשבילי. יספיק או לא יספיק . זאת השאלה... מדובר בערך ב 15 אלף וקצת אוסטרליים כמה עולה כרטיס -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reטיסה -1300-1500usd ביטוח - 400-700usd תלוי בכיסוי. זה משאיר אותך בערך עם 12000 אוסטרלים. אם יש לך ציוד רכיבה,קמפינג וכו` זה יצמצם לך את העלויות מה עוד שהמחירים של זה באוסטרליה דומים לישראל . לדעתי זה יכול להספיק לך בערך ל-7 חודשים כולל האופנוע אבל ת -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reמה זאת אומרת צריך לצאת מאוסטרליה באמצע? הטיול שלי יהיה רק באוסטרליה... יש שם כמה חלקים? -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reאתה צריך לצאת כי כי מקבלים וויזה בה מקסימום השהייה באוסטרליה הוא 3 או 6 חודשים אתה צריך לבקש ל -6 ורוב הסיכויים שתקבל. ואז כדי לטייל 10 חודשים אתה צריך לצאת באמצע לזמן קצר ולחזור. יש הרבה הסברים בפורום על תנאי הוויזה . -
טיול אופנועים באוסטרליה:Reשאלה איפה קנית את האופנוע וגם איך יצא לך שרצית למכור?? איפה מכרת?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות