ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך שורדים טיסה ארוכה עם ילדים קטנים?

פורום צפון אמריקה
    17
    33
    8387
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גדליהו מהגרעין
      גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

יעוץ עם רופא לגבי טיפות אוזניים להפרשי לחצים בנחיתה + בקבוק

בהמשך לענייני אוזניים.  פעילות לעיסה בזמן שהמטוס עוזב את הקרקע מקילה על אלו שסובלים  מכך. אבל מה שזה אומר שעל ההורה לזהות מתי מתבצעת ההאצה האמיתית להמראה ולהעניק אז את הבמבה/ביסלי הראשון…

וכהערת אגב. כל עניין הטיסות עם הילדים לא חייב להיות נורא. אנחנו עושים את זה די הרבה , ועשיתי את זה לבד בטיסות ארוכות עם גילאים דומים לשלך. לא אומר שזה החלק הכיפי של הנסיעה.. מצריך קצת הכנה, אבל לא חייב להיות מסויט.

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

בהחלט מקווה

תודה רוח אקס אף ושוב תודה גדליה.

אני אכן מקווה שלא יהיה סיוט. מדובר בטיסה ארוכה במיוחד [הלוואי שיכולנו להרשות לעצמנו טיסות ישירות או לפחות במחלקת תיירות פרימיום או עסקים, אבל אני חושש שמלגות פוסט דוקטורט לא בדיוק מתקרבות לשכר בהייטק], שגם עבורנו הגדולים תהיה לא קלה, אז קשה לי להאשים את הקטנות אם הן יאבדו את זה לגמרי. אני מקווה שהניסיונות להציג את זה להן כחווייה ולא כמטרד יעזרו במשהו, אם כי אחרי עשרים שעות גם החווייה החוויתית ביותר כבר לא נראית כמו משהו לכתוב עליו הביתה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מיכל א
          מיכל א נערך לאחרונה על ידי

המראה ונחיתה

סוכריה על מקל יותר יעילה לטעמי בזמן המראה/נחיתה.

גם עוזרת נגד בחילות בנסיעה.

• שירליץ
            שירליץ נערך לאחרונה על ידי

קחו ליתר בטחון אקמול וטיפות אוזניים למטוס. 

וכמובן בגדי החלפה. 

אנחנו גילינו בטיסה הראשונה עם הבנות (שהיתה לניו יורק) שאחת מקיאה, והשניה סובלת מכאבי אוזניים בלתי נסבלים (עד היום אגב, והיא כבר בת 16.5). 

• חתול-רובוט

תודה גם לשירלי, ושוב למיכל

תודה Smile

צודקת שירלי – אמנם בטיסה הקודמת הכול עבר בסדר, אבל שעה וחצי בדרך ליוון לעומת שלוש טיסות ארוכות לארצות הברית זה כמו שמיטה לעומת הר סיני. ניקח שפע בגדים להחלפה.

מיכל – נגעת כאן בנקודה רגישה. מי היה מאמין שאחרי למעלה מעשרים שנים שבהן אני טס בלי שום בעיה [ועושה עוד כמה דברים שהופכים את קיבותיהם של רבים ממכריי], דווקא בטיסה הנינוחה ממכסיקו לפני שלושה שבועות אחטוף פתאום, out of the blue, בחילה אדירה. כמו בשיר ההוא של הביטלס, ביליתי את כל הטיסה עם שקית הנייר על הברכיים. בקיצור, הפעם אין שום סיכוי שאשכח סוכריות חמוצות. cool

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • adivelednizki
                adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

זה לשירלי, אבל לא רק לה

הבת שלי סבלה מלחצי אוזניים בטיסה , ממש עד בכי . פשוט כאבים חזקים ביותר .

ולא שלא היו לי טיפות אוזניים.

דייל אל על שראה אותה סובלת על הטיסה  סיפר לי על מוצר של אטמי אוזניים מיוחדים שהם פיתוח של חברת נווה פארמה.

המוצר נקרא : 

Ear planes mini

יש לפי מידות ( ילד/מבוגר).

אין לי שום קשר אליהם אבל ממליצה מאוד כי מאז שקניתי לה את האטמים ( הזמנתי באינטרנט ) זה מדהים כמה שזה עוזר לה.

ותודה לעומר - דייל אל על, שכבר הצלחתי מאז למצוא אותו ולהודות לו .

ואם כבר סוכריות - אצלנו המנצחות הן מנטוס ונראה לי שעשינו פוסט דוקטורט על זה.

רובוט, חוץ מעניין כאבי האוזניים ( טופל )+ חרדת הטיסה שהיתה לבת ( גם כן כבר טופל וחוסל..) , ההקאה עליי בטיסה להונג קונג... בסהכ הטיסות סבבה לגמרי.

ממש לא מאבק.

הילדים שלי ישנים רוב הטיסה ואוהבים לטוס, כמו ההורים שלהם… הגדול במיוחד ( הבת - מאתגרת יותר...אבל לא ויתרנו כי טיסות הן חלק מהחיים שלנו).

פשוט בטיסות ממש ארוכות לפעמים צריך קצת אוויר ( כי אי אפשר לישון 15 שעות...) ולכן הצעתי את המושב המועדף.

אפשר גם סתם לפצל הושבה, בלי תשלום למועדף.. 

המושב עלה לנו 150 דולר . 

החזרנו את ההוצאה בכך שלא נשארנו בלוס אנג'לס ( יקר רצח באוגוסט ) אלא המשכנו עירניים עם הנחיתה לסן דייגו וממנה התחלנו את הטיול.

בטוחה שתעברו את זה בסדר בכל מקרה.

טיסה נעימה 

עדי 

• חתול-רובוט

אני חייב לכם עידכון

בסופו של דבר, זה עבר הרבה יותר פשוט וקל ממה שחשבנו.

הבנות היו גיבורות, עזרו ושיתפו פעולה גם בחלקים הקשים יותר של הטיסה. הן גם ישנו לא מעט, לעומתנו שכמעט לא עצמנו עין.

כמעט כל חוברות העבודה, משחקי היצירה והחטיפים שהבאנו נשארו בתיק. בסופו של דבר הן בעיקר ראו סרטים במערכת הבידור או ישנו. במעבר במוסקווה איפשרנו להן לרוץ ולהשתולל קצת. בניו יורק כמעט לא היה זמן, כי היה מעבר סיוטי לגמרי בין טרמינלים, עם כל המזוודות והתיקים. גם אז הן היו אחלה, ולמרות שהן בדיוק ירדו מטיסה של תשע שעות, הן לא קיטרו ואפילו עזרו לנו לסחוב את המזוודות הקטנות. בטיסה האחרונה, מניו יורק לאוסטין, הן כבר ישנו עמוקות.

תודה לכל מי שעזר כאן. Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

שתהיה לכם קליטה מוצלחת ונעימה במעון החדש 🙂

• ריקי 5
                      ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

מאחלת לכם הצלחה בקליטה והנאה מלאה מהשהות
                      בטוחה שתנצלו כל רגע פנוי לטיולים – לא לשכוח אותנו כאן ולדווח. 

• all taken
                        all taken נערך לאחרונה על ידי

איך הסתדר נושא הכסאות? גם בזה מחכים לעידכון

• dland
                          dland נערך לאחרונה על ידי

איזה יופי שעבר בקלות! שימשיך כך.

• adirgali
                            adirgali נערך לאחרונה על ידי

הטיסה הכי "מפחידה" שהיתה לי, לפני הרבה שנים, היתה כשהייתי צריכה לטוס לבדי לניו יורק, טיסה ישירה, עם שלושת ילדיי, אז בן 5 ובני שלוש וחצי, שם חיכה לנו בעלי שיחיה.

הגעתי עם תיק גדול וכבד, מלא וגדוש במשחקים, ספרים, חטיפים ופעילויות לטיסה.

עד שהתיישבנו במטוס אני כבר הייתי עם גב שבור מכאב סחיבת התיק הכבד תוך כדי גרירת ילדים גמורים מעייפות. והילדים?...תוך עשר דקות נרדמו, אחד מהם עוד לפני ההמראה בכלל, והתעוררו קרוב לנחיתה. את התיק הכבד לא פתחתי אפילו פעם אחת כל הטיסה…

מאז עברנו עוד הרבה טיסות עם הילדים, כולל עם תינוקות קטנים יותר בהמשך, והמסקנה הכי ישובה שאני לקחתי מהטיסה ההיא זה גם לא לסחוב דברים מיותרים.

ספר קריאה עבורכם, למשל? ספק גדול אם תגיעו לזה. עדיף לחסוך את המשקל העודף. תסתפקו בחוברת תשחצים (שגם בה לא תיגעו בטח).

לכו על פעילות שאתם יודעים שתופסת חזק לאורך זמן. בן השש שלי, למשל, כללללל הטיסה הקיץ מלוס אנגלס לארץ, חוץ משעתיים של שינה בערך, שיחק טטריס. בטיסה של חמש שעות הוא ישב וצייר כל הדרך.

דוקא לגדולים היה יותר קשה להעביר את הזמן...אבל כמו שאנשיםטובים כבר כתב, זה סיוט שיודעים בדיוק מתי הוא נגמר, ויש בזה מן ההקלה.

על מה לא לוותר? בגדי החלפה לבנות, ומה שנקרא בעגה ההורית "חפצי מעבר", שזה כל מה שעוזר להן להירדם ולהרגיש בבית- בובות הפרווה שלהן/שמיכה/כרית/מוצצים...וסווטשיר ט!

תהנו!!!

• חתול-רובוט

תודה!

על הברכות ועל התמיכה. Smile

בקשר לכיסאות, אני מודה שלא היינו בטיחותיים בטירוף. בהמלצתכם לקחנו בוסטר לגדולה, אבל כשהזמנתי את ה-Uber, לא הצלחתי למצוא את האפשרות של הזמנת כיסא, ולכן הקטנה נאלצה לשבת על הברכיים של סבתא. כולנו הגענו בשלום, תודה לאל.

ובפעם הבאה בהחלט לא ניקח כל כך הרבה דברים. אני דווקא קראתי המון בטיסה, אבל מהקינדל ששוקל כלום. Smile

• 1
                              • 2
                              • 2 / 2
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון