ברוכים הבאים לבית החדש שלנו
-
לפני הכל, חשוב לנו להרגיע אתכם.
עשינו את מירב המאמצים להעברת כל המידע והשרשורים הקיימים.
העברנו במלואם, גם את כל השרשורים שנוצרו החל ב-2014 וגם את כל השרשורים הפעילים (שנקראו, גם שרשורים נעולים) מאז תחילת ימי הפורום.
אנו סמוכים ובטוחים שתגלו את רוב המידע שאתם מחפשים ממש כאן.
בנוסף, שום מידע ודאטה לא נמחקו, הכל נמצא.שימו לב כי אנחנו בהרצת גרסת הבטא של הפורומים, יהיו עוד תקלות, שיפורים ותיקונים, אז עדכנו אותי ואת המנהלים במהלך השבועות הקרובים.
ובינתיים, זה הזמן להנות מהפלטפורמה החדשה.
המשך גלישה נעימה,
צוות האתר
-
-
@lbdבדיוק זה משהיה חסר לפורום הגוסס. -
שגעתם אותי, חפשו אותי בפייס. -
שיהיה בהצלחה!
-
איך מסמנים את כל ההודעות כנקראו? -
תתחילו את ספירת התגובות בתגובה הראשונה..
הודעה בלי תגובה כבר נספרת כתגובה אחת..
-
איך אפשר באתר הנוכחי לבצע חיפוש לפי מילים או כותרות?! -
חבל מאוד שביטלתם את האפשרות לתצוגה מדורגת. התצוגה השטוחה מאוד לא נוחה, לדעתי: בהודעות שיש בהן הרבה תגובות לפעמים רוצים לראות רק חלק או אפילו אחת ספציפית. ממש לא נוח לגלול 30 תשובות ולהתחיל לחפש את ה״נכונה״. זה רלוונטי במיוחד אם אני רוצה לראות את אלה שעוד לא קראתי, ואני אפילו לא יודעת כמה כאלה יש מתוך שרשור של 30 תגובות.
כמו כן, רציתי לכתוב את המשוב על ידי הקלקה על הצלמית הרלוונטית. לא רק שמה שנפתח היה רק הודעה ״תודה על המשוב״, אלא שלקח לי זמן להצליח להזיז את ההודעה הזו.
-
-
תחזירו בבקשה את כפתור ה”חזרה לפורום” ו” מעבר לפורום אחר”, בסוף השרשור למטה. מאד מכביד לחזור לתפריט העליון.
כמו כן, בעבר צוין ליד כל מגיב מס’ ההודעות שלו וזה נותן אינדיקציה (מסוימת) לתשובות, נראה לי גם כדאי להחזיר.
-
בוקר טוב,
למה אני לא מצליחה להיכנס לבלוג שלי?
כשאני לוחצת על הצלמית שלי מצד שמאל למעלה – לא נפתחת לי שום אפשרות להיכנס לבלוג, ולא ראיתי אפשרות כזו במקום אחר.
אז איך בכל זאת?
תודה
-
נראה לי שאפשר אם את נכנסת לפרופיל שלך דרך העמוד הראשי של “למטייל” ולא דרך עמוד בפורום
-
נכון, צודק/ת, תודה.
הערה למנהלת האתר – זה מסורבל, יהיה נחמד אם אפשר יהיה להיכנס, כמו בעבר, מתוך הפורום הספציפי.
תודה
-
תודה רבה! הצוות הטכני ואני עוקבים אחר כל ההערות שלכם, וכל הזמן מעלים עדכונים ושיפורים.
תודה על הפידבק החשוב, אתם עוזרים לנו להשתפר.
-
-
מצטרף לשקד. התצוגה המדורגת הייתה בשבילי הדבר הטוב ביותר בפורום בצורתו הקודמת. חסרה לי מאד עכשיו...
-
היי לירון,
ראיתי במדריך שכתבת שהודעות שטרם קראתי אמרות לקפוץ למעלה בשרשור שלם. באייפד זה לא עובד. צריך לגלול ידנית ולחפש. אין אפילו סימון של מה קראתי ומה לא, צריך לעבור ידנית על זמני הפרסום ולחפש. לי התצוגה המדורגת הייתה הרבה הרבה יתר נוחה והייתי מאוד שמחה שהיא תחזור, אבל אם לפחות הקפצת ההודעות הייתה עבדת זה היה פותר חלק מהבעיה.
אני לא רוצה לבאס או להיות כפויית טובה אבל בינתיים זה שנמוך רציני. אני מרגישה שהכנסתם המון פיצ׳רים שאני אישית לא צריכה בכלל, אבל זה בא במחיר של פגיעה משמעותית בשימוש הסטנדרטי שהיה קודם לכן. יכול להיות שאני במיעוט בקרב הגולשים, אבל לי זה הרבה פחות נוח, ולא בגלל שפשוט קשה לי להתרגל.
עוד דבר בענייני אייפד, התצוגה עדיין רחבה מדי בשביל המסך כאשר הוא לאורך. זה היה גם בגרסה הקודמת.
-
בוקר טוב !
תתחדשו !
בוקר טוב !
בוקר טוב ! לא
בוקר טוב ! בזמן כתיבה כש לוחצים ENTER כדי לרדת שורה הכל נמחק. גם לא ניתן להגיע להודעות פרטיות כדי לענות. בבקשה טיפולכם !
-
אז נתתי לעצמי 3 ימים לנסות להתרגל ומצאתי שבמקום להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אני לא נכנסת בכלל אלא אם אני מכריחה את עצמי.
תחזירו את התצוגה המדורגת- זה פשוט לא עובד בלעדיה.