הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dudibecher
-
RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנואיך אפשר באתר הנוכחי לבצע חיפוש לפי מילים או כותרות?!פורסם בפורום אירופה
-
RE: איפה לחפש לינה באלפים הצרפתייםפורסם בפורום אירופה
@מטייל_4021722 אמר:
The chalet beamount apartments
תודה לכל המגיבים.
מתנצל שלא ראיתי ולא הגבתי קודם.
-
RE: לפלאן.פורסם בפורום סקי וסנובורד
מעניין שעוד יש אנשים שממשיכים לפנטז על סקי העונה. אני כבר די התייאשתי לאור הימים האחרונים. ההיסטריה רק הולכת וגוברת.
הלוואי ונתבדה.
-
RE: איפה בדיקות קורונה קבילות לטיסה באיזור פאסו טונלה באיטליהפורסם בפורום אירופה
עד כמה שזה עצוב ומקומם, עד היום אפילו לא קיבלתי מענה ממשרד הבריאות. אפילו לא מתחמק ולאקוני. פשוט התעלמות מוחלטת.
-
RE: איפה בדיקות קורונה קבילות לטיסה באיזור פאסו טונלה באיטליהפורסם בפורום אירופה
יש אור בקצה המנהרה, ונקווה מאוד שלא יכבה...
-
אני באמת מעריך את הרצון לעזור ואת ההשקעה.
לצערי, את ההודעה שלי מלכתחילה כתבתי אחרי ניסיונות מייאשים באינטרנט, כולל באתרים אלה. טרנטו מרוחקת שעה וחצי נסיעה ברכב פרטי מפאסו טונלה, ובאמצע חופשת סקי, ללא רכב צמוד, זה פשוט נורא ולא פרקטי בעליל, מעבר לפן הכספי הכרוך בעניין. חצי יום הולך לאיבוד, פלוס עלות הנסיעה, פלוס הבדעקה עצמה.
זה בערך כמו להיות בירושלים ולנסוע לבדיקה בחיפה ולחזור. בלתי נתפס בעיני.
מקווה לטוב.
פניתי גם למייל של משרד הבריאות, אם כי אני בטוח שאקבל מייל תשובה סתמי שנכון להיום אלה ההנחיות, ואין אפשרות אחרת. הלוואי שהדברים ישתנו בהקדם, כי זו בעיה שאיננה פרטית שלי, אלא למאות ואולי אלפי תיירי חורף מישראל שמן הסתם יהיו באתרים מרוחקים מערים.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dudibecher
-
RE: תנאי סקי באפריל באתרים הגבוהיםפורסם בפורום סקי וסנובורד
בתקופה המבוקשת (החצי הראשון של אפריל) אין צורך לבחור בקרחון דווקא. יש כמה וכמה אתרים סטנדרטיים שיש בהם שפע מסלולים פתוחים, בוודאי בכמות מספיקה למתחילים.
בחודש מאי זה כבר סיפור אחר...
-
RE: תנאי סקי באפריל באתרים הגבוהיםפורסם בפורום סקי וסנובורד
אני לא מכיר כל אחד מהאתרים, אבל באתרים הגבוהים בהחלט לא נדיר שלג טרי באפריל. פאסו טונלה לא מומלץ לצרכיכם, כי חלק גדול מהמסלולים בגובה נמוך ומגוון המסלולים למתחילים בגובה רלוונטי לאפריל מצומצם מאוד. אוברגורגל אמור להיות מאוד מתאים.
-
RE: סקי עם ילדים פעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
מהשיקולים שהוזכרו עדיף ינואר או פברואר. אם פברואר, אז לאיטליה יש יתרון מבחינת עומסים. ינואר יש סיכון גבוה יותר לימים סוערים/מעורפלים/מאתגרים ועבור ילד בסקי ראשון זה יכול להיות קריטי, ולכן אני הייתי נוטה ללכת על פברואר בכל זאת. פאסו טונאלה יכול להתאים מאוד לצרכים, אבל גם לא מעט אתרים איטלקיים אחרים, כולל כאלה קטנים יחסית - פילה, קורמאיור, ליביניו, ברדונקיה, מונטרוסה ועוד. בפברואר כל האופציות פתוחות, להבדיל מאפריל.
-
RE: סקי עם ילדים פעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
הכו תלוי בהעדפות ובנתונים רבים חסרים - באיזה חודש? האם חשוב להם בילוי במסעדות? לכמה ימים? מגבלות תקציב? באופן כללי, גם אתר קטן וזול מספיק לימי לימוד ראשונים בהם ההספק ממילא מוגבל ומועט.
-
חיזוי אמין של מזג אוויר לאתרי סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום חברים,
למישהו/י יש המלצה מבוססת מניסיון לגבי אתר חיזוי אמין למזג אוויר באזורים ההרריים של האלפים בכלל ואלפים צרפתיים בפרט?
אם מסתכלים באתרים השונים באותה שעה ממש, מגלים פערים עצומים בחיזוי בכל הפרמטרים, וממש אי אפשר להבין האם אפילו בטווח הקרוב צפוי שלג או לא ואם כן - באיזה היקף משוער. באתר אחד יראה שיש שלג כבד, באחר יראה שלג קל או סתם מעונן ובשלישי יוצג יום מעונן חלקית וללא משקעים.
על מי לסמוך?!?
-
RE: מכשירי קשר (ווקי טוקי) לטיול של מספר משפחותפורסם בפורום טיולי משפחות
כבר כ10 שנים שאני משתמש במכשירי קוברה וזה יעיל ונוח מאוד, למשל בפיצולים בלונה פארק, בעצירה בחנות כשחלק ברכב ועוד. לא נתקלתי בשום בעיה חוקית או בירוקרטית, כולל גרמניה, אוסטריה, איטליה, צרפת, סלובניה, ספרד, הולנד... היעילות היא לטווחים של מאות מטרים בודדים.
-
RE: מה מומלץ? אלפים צרפתיים או סלובניה?פורסם בפורום אירופה
לטעמי, רכב חובה.
לגבי השכרה, לשים לב היטב שאומנם בצד הצרפתי ההשכרה זולה יותר לרוב, אך הדלפקים נסגרים בשעה חמש אחה"צ, כך שאם הנחיתה מיועדת לאחרי 15:30 לא כדאי להזמין לצד הצרפתי.
-
אלפצ מושלם לשבוע טבע, כולל גיחת יון לאנסי. לינה בשאמוני או בסביבתה. טיסה לג'נבה.
-
אלפצ מושלם לשבוע טבע, כולל גיחת יון לאנסי. לינה בשאמוני או בסביבתה. טיסה לג'נבה.
-
RE: דוח מהירות בשווייץפורסם בפורום אירופה
הקנס יתפח וכשמתישהו בעתיד תזדמן לשוויץ, תסתבך ותשלם ביוקר...