ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבילת סלולר\סים לברזיל

פורום דרום אמריקה
    ברזיל
    3
    3
    659
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • james p
      james p נערך לאחרונה על ידי

אני זקוק לעזרה או להצעה כלשהי בנוגע לתקשורת שכוללת גלישה וטלפון במהלך טיול של למעלה מחודש בברזיל. תודה רבה לגל החולקים מנסיונם.
      חתול-רובוט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט @james p נערך לאחרונה על ידי

@james-p

המידע שיש לי מעודכן ל-2015. אולי בינתיים העסק השתפר, למרות שאני לא בטוח בכלל. בזמנו, לקנות סים מקומי עם חבילת גלישה היה סיפור מסובך ומתסכל. היה צריך לרכוש כרטיס חדש בכל איזור [למשל סים לריו, סים לסאו פאולו, סים לבאהיה וכו’]. בכל אחת מהפעמים, היה מדובר בתהליך ארוך ומייגע, עם המון ביורוקרטיה וטפסים [מקומיים יכולים לעשות את זה בכל קיוסק, אבל אזרחים זרים חייבים להביא את הדרכון המקורי שלהם ולעשות זאת באחד ממרכזי המכירות של חברות הסלולר]. המוכרים כמעט אף פעם לא דוברים אנגלית. ונפח הגלישה שמקבלים הוא מגוחך – בזמנו החבילה הייתה של 75 מגה בייט בשבוע. בקיצור, מאוד לא מומלץ.

אני הייתי עושה חבילת גלישה מהארץ, או קונה סים בינלאומי כמו זה של פלאפון [לגלישה בלבד] או זה של למטייל. לא שווה להסתבך עם זה שם. אלא אם, כאמור, העניינים התקדמו שם קצת בשלוש וחצי השנים האחרונות.

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • rmatarasso
          rmatarasso @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

המידע שלי מ2018 קנינו סים אחד שהספיק גם למחוז סאו פאולו וגם לריו. לא היינו באיזורים הצפונים, אז לא יכולה להעיד. ככלל התקשורת בדרום אמריקה מתקדמת מאוד ובכל מדינה קנינו סים שכיסה את כולה, והכי הרבה שהיה צריך ממחוז למחוז זה לכבות ולהדליק את הטלפון כדי שיאפס על הרשת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון