טיול לגווטמלה בספטמבר שבועיים
-
היי,
אני רוצה לטוס לגווטמלה עם חברה למשך שבועיים בסוכות
חשבתי לנחות בגווטמלה סיטי ומשם להמשיך לכיוון אנטיגואה, סן פדרו, לנקין ופלורס
האם הכיוון של היעדים לפי הסדר שרשמתי, נכון?
הכי גס, כמה יכול לעלות שהות של שבועיים בלי להתכלב, ושהייה בבתי מלונות
בין האזורים שציינתי , איך מתניידים? אוטובוס? טיסה פנימית?
מקריאה שלי, הבנתי שאוטובוס מקומי לא הדבר הכי בטוח שם?!!
אשמח לעזרה ,
תודה,
נופר
-
מבחינת הסדר זה נכון. מה שהייתי משנה זה עם הנחיתה ישר לצאת ללילה או שניים מאנטיגואה ואחרי סן פדרו לעשות עוד לילה מאנטיגואה לשבור את הדרך הארוכה לסמוק שמפיי.
תיירים בדכ מצטיידים בשאטלים שאוספים במקומות הלינה ומורידים במקומות לינה. יש גם חברות אוטובוס שנחשבות לבטיחות. צריך לחפש ביקורות עליהן. אני נסעתי עם ילדיי באחת מהן לפני שנה וחצי והיה בסדר גמור.
לפלורס בסיום את יכולה לשקול טיסה חזור לגווטמאלה סיטי אחרת זו נסיעה די ארוכה באוטובוס חזרה.
-
תודה ,
אני נוחתת בגוואטמלה סיטי, יהיה נכון לקחת טיסה פנימית לאנטיגואה ?
כמה זמן נסיעה בין גווטמלה סיטי לאנטיגואה?
הטיול הוא קצר, שבועיים כך שאם אני חוסכת זמן בטיסה פנימית, אין לי בעיה
-
אנטיגואה היא שעה נסיעה מגווטמאלה סיטי. לוקחים שאטל או מונית עם הנחיתה
-
תודה רבה

-
אני רוצה להבין את המסלול שהצעת לנופר:
הגעה מהשדה לאנטיגואה, נסיעה לסן פדרו (כמה זמן? ) ואז לחזור לאנטיגואה כדי לנסוע לסמוק שמפיי? (כמה זמן?)
מסמוק שמפיי כמה זמן נסיעה זה לפלורס?
-
מסמוק שמפיי לפלורס זה בערך 5-6 שעות
מגווטמאלה סיטי לאגם אטיטלן זה בערך 4 שעות. לאנטיגואה מגווטמאלה סיטי זה שעה. בדכ לכל מי שנוחת אחרי הצהריים ומאוחר יותר מומלץ פשוט להעביר לילה אחד באנטיגואה לפני שממשיכים .מאחר ושאטלים מאזור אטיטלן עוברים ממילא באנטיגואה. אני ממליץ לפצל את השהות באנטיגואה כדי לא לעשות יום של 10 שעות ואולי יותר בשאטלים. כי מאנטגואה לסמוק שמפיי זה 6-8 שעות ומאטיטלן לאנטיגואה 3-3.5 ... ואין לדעת איפה לא יהיו עבודות בדרך ותשבו עוד כמה שעות....
-
@גדליהו-מהגרעי
תודה על התשובה
-
יש טיסה מסמוק שמפיי לגואטמלה סיטי?
ועוד שאלה? איפה ניתן להכנס את נהר ליוינגסטון במסלול שהצעת לנופר?
-
מסמוק שמפיי אין טיסה לגווטמאלה סיטי. יש מניח שיש מקובן, מרחק כמה שעות נסיעה משם….ליוינגסטון זו עיירה בשפך של נהר הריו דולסה, ובמסלול שהוצע קודם הי יכולה להיות הנקודה בה שוברים את החזרה מפלורס לגווטמאלה סיטי.
-
האם כדאי. אחרי פלורס. וטיקל. לנסוע לסן קריסטובל?. המסלול שלי גם אותו דבר. אנטיגואה. אל פרדון שווה להגיע? סן פדרו. סן מרקוס. סמוק שמפיין. אין נסיעת לילה? ולאחר מכן פלורס ואז לסן קריסוטבל. במקסיקו. ואז איפה כדאי טיסה לקנקון חזרה לארץ. או למקסיקו סיטי. ואיך מסן קריסוטבל חוזרים למקסיקו סיטי? איך משלבים שיצא הכי משתלם?
-
סמוק שמפיי כמו שכתבתי- אין נסיעות לילה. אחרי פלורס להגיע לסן קריסטובל- יש שאטלים או תחבורה ציבורית שעושים את הדרך דרך חציה בנהר ( ולכן שאלת זמני הגבול שלך שכבר עניתי לא רלוונטית- זה גבול אחר.אחרי סן קריסטובל אם את ישר חוזרת הביתה- אני הייתי חוזר למכסיקו סיטי כי יש יותר אופציות טיסות. אבל אם את עוד מתכננת ביקור ביעד האחרון זו שאלה של האם את רוצה חופים- ואז קנקון תהיה יעד הסיום או נוף עירוני- ואז מכסיקו סיטי יותר מתאימה.
הטיסה עצמה אינה מסן קריסטובל אלא מהעיר טוקסטלה גוטיירז, המרוחקת שעה נסיעה מסן קריסטובל, אבל עם קישורים תחבורה מגוונים ומרובים.