ברוכים הבאים לבית החדש שלנו
-
היי מיכל, @מיכל123
- האשכולים ינעלו בתום 3 חודשים אנחנו בדיוק מחדדים את הנושא בהגדרות.
- מערכת חדשה – מתחילים לספור מחדש גם לייקים, אבל התגובות ומספרי הצפיות נותרו בעינן.
- אייקון הלא נקרא – כל ההודעות החדשות בפורומים מאז הפעם האחרונה שנכנסת. אם תלחצי עליו תוכלי למיין ולסנן עבורך את מה שמעניין אותך לפי פרמטרים שונים כמו שם הפורום.
- מוניטין מחושב על פי ותק ומידת התרומה לפורומים
- קיבלנו הערות נוספות על הפידבק ונטפל במיקום שלו בהקדם.
תודה!
לירון
-
תודה תודה על המענה המהיר
.נדמה לי שנושא ה’לא נקרא’ גורם להצפת מידע. המשמעות היא כנראה, שכמעט בכל זמן נתון יהיה לי סימון של 99+ הודעות שלא נקראו.
הסינון רק להודעות רלבנטיות לא יגרום למחיקת הסימון של ‘לא נקרא’ למה שלא מעניין אותי וכך זה ישאר שם לעד. מבינה שאולי רציתם לצור עניין גם לגבי הודעות בפורומים אחרים, אבל מציעה לשקול את זה שוב או לקבל חוו”ד נוספות מגולשים נוספים.
לנושא – מידת התרומה לפורומים – מעניין עד כמה הדברים האלה מדידים (כמות לייקים ? כמות תגובות של אנשים לשרשור ? – אבל לפעמים בגלל מגבלות שונות או הפסקות בסיפור הגולש המספר הוא זה שמוסיף עוד מקטע בסיפור שנחשב כתגובה. ותק – ? אני לגמרי בעד ותיקים (-: – אבל גם כאן צריך להזהר – יש ותיקים שהיו פעילים מאד לפני שנים וכעת יתכן שכבר כמה שנים לא כותבים – האם משקלם נשאר זהה – שאלה רטורית, אלגוריתם מעניין (-:).
יום טוב

-
@מיכל123 אני מזדהה איתך בנושא ההודעות שלא נקראו. כבר הפסקתי להתייחס לכפתור זה כי 99 יושב שם בדרך קבע גם אחרי שקראתי כמה הודעות….

מבתפקת בצבע שונה של הודעות שטרם קראתי בפורום שמעניין אותי.
-
גם אני נתקלתי בבעיה של מספר תוים כשניסיתי למחרת לשלוח הודעה. החלטתי להכניס אירופה כתגית למרות שזה נראה לי הזוי (לא המתנתי שיטמיעו תגית פורטוגל כי היה לי חשוב להתקדם. העתקתי חצי מהתגובה והעברתי להודעת תגובה. זה עבד.
בהמשך היום קיבלתי הודעה שהכניסו את פורטוגל לתגיות. בינתיים התגיות הנוספות ממש דלות.
-
בקרוב ייכנסו עוד תגיות רבות, עובדים גם על זה.
תודה!
-
תודה על התשובה.
אבל, מתי בקרוב?

אני חוקרת עכשיו. מקוה כבר מחר להעלות עוד נסיון תכנון.
מה שעלה לי בראש כנקודות ציון עיקריות שכמדומני את רובן או כולן טרם ראיתי:
סינטרה, , קוימברה, פורטו , עמק הדאורו, כפרי הצפחה, עמק הדאורו, צפון פורטוגל, מזרח פורטוגל (על ה”אנוסים” בפורטוגל),
דרום פורטוגל או חופים בפורטוגל אלגראב (לצערי אני לא יכולה לשבץ לטיול הזה אבל אספתי מידע).
-
ועוד עניין . שקד העלתה את נושא ההתאמות לסלולרי. לי יש סמסונג S9 .אין לי זכוכית מגדלת לחיפוש אלא רק כשאני מחזיקה את המכשיר לרוחב. ממש לא נוח . ברגע וסובבתי את המכשיר החיפוש שהתחלתי לעשות נעלם. אני ליד המחשב וגם כאן לא מצליחה למצוא שרשורים עניניים שאני זוכרת שראיתי לפני החלפת המערכת.
כמו שכבר כתבתי לא רואה אפשרות להכניס טווח תאריכים ולמצוא הודעות קודמות משנה.(בטווח הרצוי לי)
-
אנסה לתת טיפ שיכול לסייע לגבי החיפוש:
ניתן לבחור לפי פורום ולפי משתמש
ולבקש מהחיפוש המוקדם למצוא פוסטים ישנים יותר משנה זאת,
גם מילה אחת או שתיים ולסמן בתגובות / כותרותמצורף צילום מסך

ממליצה לנסות זה משפר את איכות החיפוש.
-
מה בדיוק קורה עם כתיבת הודעה דרך הנייד?
לקראת נסיעה שבה ארצה לכתוב “דיווח מהשטח” כמנהגי, אני מנסה להעלות הודעה חדשה מהנייד ולא מצליח.
הצלחתי לכתוב את כותרת ההודעה.
אחר כך יש רק שני מצבים:
א. תיבת כתיבת ההודעה עם פס העיצוב מתחתיה, אבל בלי המקלדת של הנייד.
ב. כשנוגעים בתיבה מופיעה המקלדת אבל תיבת כתיבת ההודעה נעלמת עם פס העיצוב, וכשאני מקליד אינני רואה מה שמוקלד.
מה אינני עושה נכון?
כמו כן, לא ברור כיצד להעלות תמונות ולצרפן להודעה.
הנייד סוני אקספריה Z2 (אנדרואיד) ודפדפן אדג’ של מיקרוסופט
-
מצאתי את כפתור הוספת התמונה בפס העיצוב.
-
@נוסע מתמיד
אנחנו עובדים על שיפור של ממשק הסלולר אם תוכל לשלוח אליי גם צילום מסך אודה לך מאוד
-
כפי שאת יודעת יש יעדים רבים באתר למטייל וכעת אנחנו עובדים על הוספת רובם לבנק התגיות.
בשלב זה התווספה התגית פורטוגל ותוכלי לתייג את ההודעה בתגית זו. -
-
שלחתי לך את צילומי שני המצבים עליהם כתבתי. הצלחתי להעביר אותם רק דרך המחשב הביתי. שלחתי אותם אל עצמי במייל, הורדתי את התמונות למחשב הביתי, וצרפתי אותן לתגובה.
-
תודה רבה!
אנחנו בודקים את שיפור הנראות במובייל -
מתי את מציעה שאעשה נסיון נוסף מהנייד?
-
לקראת יום חמישי @נוסע מתמיד -
או קיי, תודה.
-
הי

נראה שעם המעבר לגירסת הפורומים החדשה איבדתי את כל העוקבים אחרי בבלוג – וכן את כל הבלוגים שאחריהם אני עקבתי… (הפרופיל שלי מראה 0 בשני הפרמטרים הללו – והיו לי לא מעט…)
האמנם?
-
גולשת מנייד גלקסי S7.
בקריאה חוזרת של שירשור כבר לא מוקפצת ישירות להודעה האחרונה שנקראה, אלה להודעה הראשונה (עד לפני יומיים במרבית הפעמים זה כן שלח אותי להודעה האחרונה שקראתי, עכשיו כבר בכלל לא).