ונציה - מילאנו
-
היי לכולם !!
אנחנו שני זוגות שנוסעים לונציה ומילאנו בתאריכים 24-28/2/2019.
התיכנון הוא יומיים לינה בונציה ואח”כ יומיים לינה בברגמו.
שדה התעופה לנחיתה והמראה הוא ברגמו, נחיתה בראשון בסביבות השעה חמש והמראה ביום חמישי בשש בבוקר.
בתיכנון הטיול הוא: הגטו היהודי, כיכר סן מרקו והאיים ברנאו ומוראנו. זה לימים ראשון שני. ביום השלישי חשבנו לנסוע למילאנו ובדרך לעבור דרך וורונה ואז נשארים פחות מיומיים למילאנו. הייתי רוצה ללשמוע התייחסות למסלול, לאן כדאי ללכת? כמו כן אנחנו נמצאים בפסטיבל המסכות האם יש נשף מומלץ שאינו יקר? האם מומלץ לשכור רכב או להתנייד ברכבת? תודה רבה על התגובות מראש
-
יש לכם ס”ה 3 ימים לטייל: שני-שלישי-רביעי.
אני הייתי מוותר על מילאנו, היא לא אטרקטיבית ואין לכם זמן בשבילה.
-
-
מצטרפת לנאמר- בשביל מה להכניס גם את מילאנו אם יש לכם כל כך מעט ימים? אם אתם עם רכב אז תהנו מאגם גארדה והאטרקציות שמסביבו- סרמיונה,הר מונטה באלדו,מלציסינה ,ריברה דל גארדה ,מפלי ורונה ועוד הרבה דברים באיזור של האגם.
-
היי, תודה רבה על ההתייחסות אקח זאת בחשבון...
-
היי, כן, בונציה שתי לילות במלון בליני על התעלה הגדולה ובברגמו בווינטר גארדן
-
היי איריס, תודה רבה על ההתייחסות שלך, מאחר והשדה תעופה הינו בברגמו אזי חשבנו מונציה להגיע למילאנו שקרובה לברגמו ולטייל שם גם… אני מבינה שכנראה מיותר ועדיף להנות באזור ורונה, אקרא על המקומות שרשמת לי ואשתף את הזוג השני
הרבה תודה !
נ.ב האם מומלץ להתנייד ברכב או רכבת?
תודה !
-
לא מכירה איך הרכבות שם -אנחנו טיילנו עם רכב שכור. אבל קח בחשבון שבונציה לא ניתן להכנס עם רכב ואם המלון שלכם בונציה (אנחנו לקחנו 2 לילות במסטרה ליד ונציה ,החנינו את הרכב במלון ולקחנו אוטובוס לונציה בשני הימים שטיילנו שם) אז אולי באמת עדיף לכם להגיע ברכבת. את איזור האגמים קשה לעשות בלי רכב .
-
@שני חן
לפי התאריכים אני מניחה שהסיבה היא אירועי הקרנבל, כך שתביאו בחשבון שההתניידות והביקור ביעדי וונציה הרבה (!!!) הרבה יותר איטיים מאשר ב”רגיל” .
אני מבינה שאתם נוחתים וממריאים מברגמו-זו אינה סיבה לבקר בה (נחמדה, אבל בלי להשוות ליעדים אחרים קרובים)
בגלל שמדובר על חודש פברואר ממש לא ממליצה על עיירות אגם גארדה -די שוממות.
בכלל תשקלו התמקדות בוונציה עצמה- ואולי ערים שניתן להגיע אליהן בתחבורה ציבורית מוונציה (פדובה, וינסזה, או אחרות-תלוי מה מעניין אתכם)
וגם פה להביא בחשבון שהתנועה כבדה יותר, הרכבות עמוסות יותר וכו.
האם יש לכם כבר לינה לתקופה זו בוונציה ?
-
היי יונית, תודה רבה על ההתיחסותך…
לגבי אזור אגם גארדה נראה לנו פחות מתאים….נבדוק לגבי פדובה
את הלינה כבר סגרנו, יומיים בונציה במלון בליני ובברגמו במלון ווינטר
אכן הסיבה העיקרית הינה קרנבל המסכות, אשמח לשמוע כל פרט בנושא...אם יש נשף מומלץ? האם לשוטט בונציה מחופשים לא יראה מוזר? באמת כולם מתחפשים?(חשבנו לרכוש תלבושות במיוחד מהארץ)
תודה רבה מראש!
-
לא הייתי בשום נשף מסיכות (כולם נראו לי יקרים מדי לתקציב שלי)
והמון אווירה ואנשים ותחפושות ברחובות גשרים תעלות שלא הרגשתי שום צורך בכך.
ואין בעיה להיות לא מחופשים-זו החלטה שלכם בסופו של דבר, הרבה מחופשים והרבה מאד לא מחופשים-הכול חופשי ,קרנבל או לא?
(עשית לי געגוע)
-
ואייי מתחילה להתרגשש, הכנסת אותי לאווירה

אכן נשפים שמצאתי המחירים יקרים מאוד, כנראה שנסתפק בצבעוניות ברחובות
תודה רבה !!
-
היי,
יש לכם 2 לילות לעשות טיול כוכב מברגאמו. ראשית שכרו רכב, לא תוכלו להגיע בתחבורה ציבורית לכל האתרים שאני הולך להציע לכם. ביום השלישי יש לכם נסיעה ארוכה
. סעו לפדואה, כפר Borghetto וברגאמו. ביום הרביעי סעו למילאנו (קתדרלה), יש כמה דברים מעניינים לראות שם.חבל שסגרתם בברגאמו 2 לילות
...