הרבה תודה מכיוון שהמלון שלקחנו הוא במרכז העיר ליד פיאצה נבונה נראה לי שעדיף לנו לקבל את העצה להחזיר לשדה ולספוג את העלויות של השאטל מהשדה למלון. הרבה תודה על העצות עזרתם לי!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי איריס1611
-
RE: החזרת רכב שכור ברומאפורסם בפורום אירופה
-
RE: אקסטרים בסלובניה וקרואטיהפורסם בפורום אירופה
יש לך מלא אטרקטציות באיזור- בבלד עצמה כדאי לקחת סירה ולשוט לאי חוויה כיפית ונחמדה. בגבעת סטרזה ליד האגם יש רכבל כיסאות כיפי ומגלשה אלפינית- נחמד וכיפי עם כל הנוף של האגם. באגם בוהיני כדאי להתרחץ וגם לשכור אופנים ולסוע ולשלב יום טיול במפלים ליד ולעלות להר ווגל ברכבל ואפשר גם לעלות בפסגה ברכבל כיסאות. גם בקרנסקה גורה יש מגלשה אלפינית כיפית לילדים. בנוסף אפשר רפטינג בבובץ ולשלב את רכבת המכוניות שזו חוויה. כל האזור מלא אטרקציות וכיפי מאוד. אם רוצים מסלול בטבע אז מומלץ לעשות את ערוץ וינטגר. תהנו זה איזור מקסים.
-
RE: עזרה בבחירת יעד לטיול משפחתי בסוכות 2019פורסם בפורום טיולי משפחות
אני הייתי שוקלת גם את סלובניה שיחסית זולה ומשלבת הרבה אטרקציות של טבע,פארקי מים ,רכבלים וכו’.היינו ב 8 ימים בסלובניה ווינה באפריל שזה גם קריר ומחוץ לעונה והיה נהדר.
אופציה נוספת שחברים שלי עשו בסוכות באוקטובר האחרון (2018) עכשיו עם ילדים בגיל שלכם זה את רומא וחבל אומבריה-טוסקנה. יש שם מלא מסלולים של מפלים ומעיינות חמים,נופים יפים ועדיין נעים מאוד באוקטובר. תשקלו
-
RE: המלצה לפיצול לינה בטיול כוכב - סלובניה וקרואטיהפורסם בפורום אירופה
אנחנו גם נחתנו בוינה בשנה שעברה והמשכנו לבלד-כך בחשבון שזו נסיעה ארוכה לבלד של 3.5-4 שעות ודי מתיש גם עם ילדים גדולים. לכוכב מבלד מספיק 5 ימים לדעתי-. לובילאנה זה 40 דקות מבלד ואין צורך לקבוע לינה שם . אפשר פשוט אחר הצהרים בשני ימים לעשות גיחה ללובילאנה ולהנות מהעיר הגדולה כי בלד קצת מנומנמת בערב. אם אתם אוהבים פארק מים אז זה רעיון טוב להתקדם וללון לילה או שניים בטרמה זה גם מקרב אותכם לפוסיטנה. משם הייתי ממשיכה ללילה או שניים ליד המפלים וחוזרת לוינה- קחו בחשבון שזו נסיעה ארוכה של כ6 שעות ולפעמים יותר תלוי בעומסים.אנחנו ישנו 2 לילות בוינה והיה נחמד אבל הרבה יותר יקר מכל השבוע שעשינו בבלד-גם המחיה וגם הדירה שלקחנו. אם אתם אוהביי שופינג ועיר אז שווה וינה -אם יותר בעניין של טבע אז אל תוותרו על פלטבציה ותעשו את וינה בהזדמנות אחרת כשתעשו כוכב באוסטריה...
-
RE: מסלול אזור גארדה - אשמח לתובנותפורסם בפורום אירופה
מצטרפת לכך שהיום הראשון עמוס מאוד וגם היום של מפלי ורונה-הנסיעה ללמונה היא ארוכה וקחו בחשבון שהכביש סביב האגם מאוד עמוס באוגוסט וחבל לכם לבזבז מלא זמן בדרכים . אפשר לעשות בכיף את ריבה דל גארדה -גם שם אפשר לשכור אופניים ולעשות טיול יפה,יחד עם מפלי ורונה שהם מקסימים ולקנח באגם טאנו וטבילה בו.
מצטרפת לכך שהייתי מוותרת על היום של ורונה עם ילדים בגיל שלכם ועושה במקום יום כיפי בסרמיונה עם שייט בסירת מנוע,טיול במצודה ואכילת גלידה וסיבוב בעיירה. אם נשאר עוד זמן באותו יום אפשר לקפוץ לעיירה לאיסה שהיא מקסימה ולהסתובב שם בערב מאוד פסטורלי ויפה. מהניסיון שלי כדאי להנות בכל אטרקטציה ולא למהר מדבר לדבר כי אז תפסת מרובה לא תפסת..
ביום האחרון אם רוצים קצת שופינג הייתי ממליצה לכם במקום הקניון שהוא די יקר לקנח באאוט לט פרנציקוסטה ליד ברגמו,יש שם את כל החנויות הגדולות,נייק,אדידס,וכדומה ובמחירים יותר שפויים ויש פינת אוכל נוחה לילדים ואפילו מקום לילדים לשחק בזמן שההורים בקניות...
-
RE: עזרתכם הדחופהפורסם בפורום אירופה
אם כבר נוסעים בקור של פברואר אז שלבו ביקור בונציה בפסטיבל המסיכות ,בררו את התאריכים זו יכולה להיות חוויה מיוחדת! ואז אפשר לשלב עוד כמה ימי טיול בצפון איטליה ולעשות שופינג באאוט לטים באיזור ברגמו .
-
RE: לינה באמסטרדםפורסם בפורום אירופה
המחירים באמסטרדם לא זולים… היינו גם אנחנו זוג הורים וילדה בת 12 בספטמבר לפני שנתיים . בסוף מצאנו דירה נהדרת בעלות של 165 יורו ללילה. לצערנו היא כבר לא בבוקינג… המיקום היה ליד כיכר ליידספלין שזה קרוב לטראם ולוונדלפארק מיקום מעולה שקט ועדיין נגיש לכל מקום בתחבורה ציבורית. ממליצה לכם לחפש באיזור זה דירה או מלון נחמד. קחו בחשבון שהחדרים באמסטרדם קטנים וצפופים ותנמיכו ציפיות...
-
RE: בודפשט בדצמבר אמא ובתפורסם בפורום אירופה
אני ממליצה מאוד על מלון bohem art hotel נמצא בקצה של שדרת ואצי אוצה וקרוב מאוד לשוק המקורה ולתחנת מטרו. מלון בוטיק חמוד עם חדרים כיפים וארוחת בוקר נהדרת,צוות מקסים ומיקום פציציתי רק לרדת מהמלון ואת במרכז העיניינים. היינו שם עם בנות מתבגרות ועם סבא בן 80 וכולם נהנו מאוד מהמיקום.
-
RE: התלבטו תלגבי לינה ליד ונציה ולגבי הרכבפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו לנו במלון במסטרה Hotel Venezia הזמנו דרך בוקינג. המלון במקום מצוין במסטרה,מיקום מרכזי מול קניון נחמד וקרוב מאוד לתחבורה ציבורית לונציה. החננו את האוטו בחניה של המלון ובילינו יומיים בונציה בכיף בלי להזיז את האוטו ובלי להסתבך. מלון קטן ונחמד לא מפואר אבל נותן תמורה טובה והצוות חביב ומסביר על המלצות בונציה.ארוחת בוקר נחמדה. לדעתי גם יש להם שירות הסעה לנמל התעופה אם תרצו.
-
RE: ונציה - מילאנופורסם בפורום אירופה
לא מכירה איך הרכבות שם -אנחנו טיילנו עם רכב שכור. אבל קח בחשבון שבונציה לא ניתן להכנס עם רכב ואם המלון שלכם בונציה (אנחנו לקחנו 2 לילות במסטרה ליד ונציה ,החנינו את הרכב במלון ולקחנו אוטובוס לונציה בשני הימים שטיילנו שם) אז אולי באמת עדיף לכם להגיע ברכבת. את איזור האגמים קשה לעשות בלי רכב .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי איריס1611
-
RE: עזרה בהודעה חשודה/מוזרה מבוקינגפורסם בפורום אירופה
במקרה דומה דווקא בארץ כשהזמנתי לבת שלי מלון באילת קרה לי דבר דומה. דיברתי עם בוקינג בטלפון והם סידרו לי העברה למלון אחר. בהצלחה!
-
RE: עזרה בתכנון 3 ימים באיטליהמצטרפת לכל מה שיונית אמרה- תפסת מרובה לא תפסת… אם אתם רוצים לישון ליד שדה התעופה בלילה האחרון יכולה להמליץ לכם על hotel villa rostia מלונית נחמדה ליד השדה בפיומצינו רק כדי להעביר את הלילה. אנחנו השתמשנו בה גם כשהגענו בטיסת ערב והיינו צריכים רק לישון. לא מפואר אבל קרוב לשדה ונותן תמורה למחיר.פורסם בפורום אירופה
-
RE: ונציה עם רכב שכורפורסם בפורום טיולי משפחות
אני גם ממליצה לקחת רכב שכור משדה התעופה ולמצוא מלון במסטרה עם חניה. אנחנו עשינו זאת- טיילנו שני ימים בונציה ,החננו את הרכב בחניון של המלון ונסענו עם אוטובוס לונציה וכל יום טיילנו כל היום עד הערב. קנינו במלון כרטיס נסיעה חופשי יומי בעלות של 20 יורו שכולל את כל האוטובסים והסירות- אוטובוסים . במילא גם כשאתם עם רכב אתם צריכים בכל מקום טיולון אז מה ההבדל? אם תרצו אעביר לכם את שם המלון שהיינו ,הוא אמנם פשוט אבל היה במרכז מסטרה במיקום נוח ונגיש הרבה יותר זול מהלינה בונציה ,ליד מרכז חנויות וקניון ואפילו נהנו מלעשות שופינג במסטרה שהרבה יותר זולה מונציה. כשסיימנו עם ונציה המשכנו ולקחנו לינה של שבוע בצפון אגם גארדה בעיירה פסקיארה ומשם עשינו כוכב לכל האטרקטציות מסביב לאגם גרדה ואפילו יום אחד היינו במילאנו .
-
RE: רומא - הגעה מהשדה לעיר _וחזרה)פורסם בפורום טיולי משפחות
@אנשיםטובים אנחנו השתמשנו בשירות של אייל הסעות וטיולים . עלה לנו 42 יורו לצד. מגיע עם ואן גדול ונוח הגיע בזמן ועזר לנו עם המזוודות.
-
RE: כרטיסים לקולוסיאוםאנחנו קנינו את הכרטיסים דרך החברה שמומלצת באתר של המטייל והיה סבבה. לא עמדנו בתור,קיבלנו שעה מוזמנת. יש תור מיוחד למוזמנים. לא לקחנו את הסיור למטה ועדיין היה מעניין מאוד ולדעתי מספיק בהחלט. מקבלים קישור לאפליקציה הסברים בעברית וזה מצויין. הכרטיס כולל כניסה גם לפורום ולגבעת הפלטין. מומלץפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: מלון בוינה ליום אחד -2 משפחותאנחנו היינו בדירה נהדרת למשפחות ששמה boutique apartments vienna שנמצאת ברובע השני במיקום מעולה קרוב לטראם ,נסיעה של כמה דקות למרכז העיר ועדיין במיקום שקט ונעים. אם אתם לא נעולים על מלון תוכלו להנות שם מאוד. יש חניה בתשלום בקרבת הדירה .הזמנו דרך בוקינג. בהצלחהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
לא מכירה איך הרכבות שם -אנחנו טיילנו עם רכב שכור. אבל קח בחשבון שבונציה לא ניתן להכנס עם רכב ואם המלון שלכם בונציה (אנחנו לקחנו 2 לילות במסטרה ליד ונציה ,החנינו את הרכב במלון ולקחנו אוטובוס לונציה בשני הימים שטיילנו שם) אז אולי באמת עדיף לכם להגיע ברכבת. את איזור האגמים קשה לעשות בלי רכב .
-
מצטרפת לנאמר- בשביל מה להכניס גם את מילאנו אם יש לכם כל כך מעט ימים? אם אתם עם רכב אז תהנו מאגם גארדה והאטרקציות שמסביבו- סרמיונה,הר מונטה באלדו,מלציסינה ,ריברה דל גארדה ,מפלי ורונה ועוד הרבה דברים באיזור של האגם.
-
RE: מסלול לטיול בטוסקנהפורסם בפורום אירופה
אנחנו זוג שעשינו בנובמבר האחרון 8 ימים 4 בטוסקנה ו4 ברומא עם נחיתה בערב ברומא וחזרה מרומא. אם אתה רוצה שלח לי בהודעה פרטית את המייל שלך ואשלח לך את תכנית הטיול עם המלצות למקומות לינה והשכרת רכב.
-
RE: טיול בטוסקנה באוקטובר עם קטן בן שנהפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו היינו בנובמבר האחרון בטיול של 8 ימים ברומא ובטוסקנה ומזג האוויר היה מצויין קצת קריר אבל ממש נעים לטיול ,באוקטובר זה עוד יותר טוב ואפשר אפילו לשחות בבריכה בבוקר. נחתנו גם מאוחר בערב ולכן ישנו בצימר פשוט ליד שדה התעופה בפיומצינו העיר של השדה . בבוקר קמנו ונסענו לטוסקנה ל4 ימים וקינחנו ב4 ימים ברומא. השכרנו רכב בשדה התעופה והחזרנו אותו ביום שהגענו לרומא לתחנת הרכבת הראשית טרמיני. כדי לא להסתבך עם רכב ברומא ולקבל קנסות. ממליצה על המלון-חוה שהיינו בו: hotel vila san lucchese הוא במיקום מעולה בעיירה פוגיבנסי שזה עשר דקות נסיעה מסאן גימנינו, 20 דקות מסיינה,5 דקות מדרך היין וקרוב לפירנצה- מיקום מושלם ומלון מפנק ביותר עם בריכה וארוחת בוקר כיפית.