לטייל בקנדה 3 חודשים
-
כשאני בא לביקורת גבולות בקנדה ואומר שאני בא לטייל ל3 חודשים- הם לא יעשו לי בעיות? זה לא מעט זמן.. מצד שני יש כאלה שבאים לעשות טיול בארה”ב לחצי שנה , ושניהם מדינות ענקיות.. -
הם לא "יעשו בעיות" אבל הם עשויים לשאול שאלות מפורטות (מסלול, עלויות, מצב כספי, מקומות לינה) ויצפו לתשובות רציניות. באחד הביקורים שלי אמרתי שאני מגיעה לביקור משפחתי אצל דוד והם שאלו איך אני מתכננת להגיע לבית שלו....השאלות מגיעות לרמות כאלו.
-
במידה ואני הולך לקנדה לטייל וחושב אולי באמצע הטיול להוציא וויזת לימודים לבית ספר לטיסה בארה"ב מקנדה, ולכן אני לוקח איתי בתיק שעולה למטוס אוזניות טיסה- האם אני צריך להודיע על כך בביקורת גבולות? האם יחשדו כשימצאו אוזניות אלה בתיקי?
-
אין בדיקת תיקים כשנכנסים למדינה. חוץ מזה, למה זה צריך להפריע להם שאתה מתכנן ללמוד משהו בארה"ב? מה זה עניינם? ודבר אחרון- אני לא הכי מתמצאת בויזות לימודים בארה"ב, אבל ויזת תיירות לארה"ב אפשר להוציא רק במדינה שלך, כדאי שתבדוק מראש אם אפשרי בכלל לבקש במהלך ביקור בקנדה.
-
פוסט זה נמחק! -
אינך יכול להסתמך על כך שלא תעבור בדיקת מכס בכניסה לקנדה. יש אפשרות שתעבור. כנ”ל בכניסה לארה”ב.