ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. הנודד לשם מטרה
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 22
    • פוסטים 48
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

הנודד לשם מטרה

@הנודד לשם מטרה

0
    מוניטין
    52
    צפיות בפרופיל
    48
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3638546 גיל 56

הנודד לשם מטרה הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי הנודד לשם מטרה

• אוטובוסים במקסיקו- לוגיסטיקת תיקים

אהלן,

רציתי לנסוע לסן קריסטובל. כדי לחסוך עלויות ,חשבתי לנחות במקסיקו סיטי ולהתנייד לסן קריסטובל באוטובוסים.

קראתי באיזה כתבה באנגלית שהציוד שלי צריך להיות עליי כל הזמן, אפילו לא במדפים מעל הראש, כי לגנבים שם יש הרגל של לחתוך תיקים ולקחת את התכולה. אבל איך אפשר? אני בטח אהיה עם תיק גב וטרולי. התיק גב כמובן יהיה עלי (וכל הציוד הבאמת חשוב בתוכו), אבל לגבי הטרולי בעייתי להצמיד אותו אלי, ובטח הנהג לא יסכים ויחייב אותי לשים את התיק במדף מעל הראש.

יש גם את האופציה לשים את התיק טרולי בבטן האוטובוס, זה משהו שקראתי כאן. פשוט זה קצת מבאס בשביל תיק קטן להפרד ממנו ושלא יהיה לי קשר עין איתו. גם אם יש עצירות בדרך שמורידים אנשים, יש פחד שעל הדרך מישהו יקח לי את הטרולי.

בעיה נוספת זה שאני הולך לשרותים יותר מאדם רגיל. הבנתי שיש תאי שרותים באוטובוס (אני אקח חברה מוכרת, שכחתי את השם אבל גם פה הזכירו אותה, זה החברה הכי מוכרת במקסיקו), ובמידה ויש מקום לתיק גב בתא השרותים אז הכל בסדר. אבל אם אין שם מספיק מקום לתיק גב, זה אומר שאצטרך להשאיר את התיק על הכיסא שזה הכי מסוכן, או לשים את התיק על רצפת השרותים, ובמידה והשרותים באוטובוס לא נקיים זה יהיה אסון. טיסה למקסיקו סיטי עולה בערך פי 2 זול יותר מטיסה ישירות לקרבת סן קריסטובל. אני יכול לחסוך כסף עם אוטובוסים, אבל לא יודע עד כמה.

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • איפה משלמים על וויזה לארהב למי שניגש לראיון בטורונטו
      מילאתי ds160 וכעת עלי לשלם, מעוניין לגשת לראיון בטורונטו קנדה ולא בישראל. באיזה אתר עלי לשלם visa issuance?
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • RE: מה לכתוב לגבי מקום עבודה בבקשה לוויזה לארהב

@aljaje

תוכלי לפרט?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • RE: מה לכתוב לגבי מקום עבודה בבקשה לוויזה לארהב

@דור-ד

עשיתי בוקינג לבית בדטרויט ללילה. לא מתכנן לעבוד בישראל כרגע ולא ללמוד, למרות שאולי שווה לי להירשם ללימודים כדי לקבל וויזה ומקסימום אח"כ לבטל? הוויזה ללימודים בארה"ב קיימת ותקפה, אך כרגע צריך וויזת תייר.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • מה לכתוב לגבי מקום עבודה בבקשה לוויזה לארהב
      שלום, אני כרגע לא עובד ורוצה להוציא וויזה לארה"ב. בטופס אני נשאל האם אני עובד ובאיזה תחום. יש חברה של מורים פרטיים שעבדתי בה, ולא פיטרו אותי משם באופן רשמי. פשוט כבר מלא זמן (מספר שנים) שהם לא יוצרים איתי קשר לגבי תלמידים (כל פעם שיש להם תלמיד לשדך לי הם מתקשרים), והאמת שאפילו הם לא מעודכנים שהחלפתי מספר טלפון. האם לציין את פרטיהם בטופס ולסמן שאני עובד? זו עבודה חצי משרה נחשבת. אני חושש שאז אדרש להביא תלוש משכורת אחרון מהם ,שזה מלפני כמה שנים, ואז יסתכלו עלי לא טוב.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • Do you have a telegraph that represent your name?
      לא הצלחתי למצוא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי מה אזרח ישראל צריך לענות שם, רק מידע מה אזרח יפני והודי צריכים. מה עלי לענות שם?
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • עבדתי בעברי ביוון- האם יפריע לי לקבל וויזה לארהב מטורונטו

בשנה שעברה עבדתי 4 חודשים ביוון ,חוקי כמובן עם וויזת עבודה. עזבתי, הייתי חודש בארץ ואז באתי לטורונטו קנדה. בשדה הסתכלו עלי מאוד בחשדנות בגלל העובדה שעבדתי ביוון. שאלו אותי הרבה שאלות והיה לי התחושה שכמעט לא יכניסו אותי. לבסוף הכניסו, כעת אני מטייל בקנדה ורוצה להוציא וויזת תייר לארה"ב. מטורונטו (מסיבות כאלה ואחרות מעדיף להוציא מטורונטו ולא מישראל מדינת אזרחותי למרות שזה פחות מומלץ).

1. לפני שנה וחצי שנתיים שהיתי בארה"ב לתקופה של חצי שנה על וויזת לימודים. הוויזה בדרכון הקודם. האם אני חייב להביא דרכון זה לראיון?

2. האם העובדה שעבדתי ביוון, ובכלל שאין לי זיקה למדינת ישראל בה אני אזרח בשנה שנתיים האחרונות (חצי שנה ארה"ב לימודים, 4 חודש יוון עבודה, ועכשיו טיול בקנדה), כלומר כבר כמעט שנתיים שאני לא עובד בישראל, עלולה לגרום לשגרירות ארה"ב בטורונטו לסרב לי כניסה למדינה? הכניסה אם תהיה היא כמובן יבשתית מקנדה. אם אסורב, כמה זמן עלי לחכות לפני שמגיש בקשה שוב?

3. אני לא מצליח לקבל את ה application id שהשתמשתי בו כדי לקבל וויזת לימודים בזמנו, כי לא מופיע לי כפתור "שכחתי מספר". זה יכול לחסוך לי זמן רב למלא פרטים לשאלות ששואלים בds160. מה עושים? יש דרך להוציא זאת או להתחיל אפליקציה חדשה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • נהיגה על רכבים מסחריים בקנדה עם רשיון בי

שלום,

אני חושב לאחרונה על לקנות וואן ולהפוך אותו לבית קטן. יש שברולט סוואנה למכירה. יש לי רשיון בי שיצא אחרי ינואר 2017 ומותר לי עד 3.5 טון לנהוג. שאלה- האם מדובר במשקל ריק או כולל (עם מטען והכל)? כי אם זה הראשון הסאוונה שוקלת ריקה 2.4 טון אז זה בסדר. בנוסף, יש אינדיקציות מבלבלות לגבי הרכב. למשל, בפורומים ישראליים כתוב שהרכב נחשב 4 טון ובאתר אחר ראיתי שמשקלו המלא עדיין לא מגיע ל3.5 טון.

שאלה נוספת- אם שוטר קנדי תופס אותי, האם אני יכול פשוט להגיד לו שמותר לי עד 4 טון (כתוב לי על הרשיון 2017, הוצאתיו ב2017 גם פשוט חצי שנה אחרי ינואר)? האם הוא יתחיל להכנס לרזולוציות של כמה משקל של אוטו הבנאדם יכול לגלגל? אם הייתי שוטר קנדי והייתי עוצר ישראלי ומביט ברשיון שכזה בחיים לא הייתי מבין רק ממבט שהבנאדם נוהג על אובר משקל לרשיונו (במידה וסוואנה זה באמת אובר משקל).

תודה לעונים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • RE: לטייל בקנדה 3 חודשים

@karnielr

במידה ואני הולך לקנדה לטייל וחושב אולי באמצע הטיול להוציא וויזת לימודים לבית ספר לטיסה בארה"ב מקנדה, ולכן אני לוקח איתי בתיק שעולה למטוס אוזניות טיסה- האם אני צריך להודיע על כך בביקורת גבולות? האם יחשדו כשימצאו אוזניות אלה בתיקי?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה
    • לטייל בקנדה 3 חודשים
      כשאני בא לביקורת גבולות בקנדה ואומר שאני בא לטייל ל3 חודשים- הם לא יעשו לי בעיות? זה לא מעט זמן.. מצד שני יש כאלה שבאים לעשות טיול בארה”ב לחצי שנה , ושניהם מדינות ענקיות..
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      הנודד לשם מטרה
      הנודד לשם מטרה