ברוכים הבאים לבית החדש שלנו
-
-
הי לירון, תודה על התגובה!
בדקתי שוב את הנושא ונראה שטעיתי – או לפחות לא דייקתי:
כאשר אני נכנסת לפרופיל שלי דרך התפריט בפורומים – https://community.lametayel.co.il/user/io – אז הפרמטרים מראים ׳0 עוקבים׳ ו- ׳0 עוקב אחרי׳.
אבל כשנכנסתי לפרופיל שלי דרך האתר הראשי – אני עדיין רואה, תחת ׳ניהול הרשמות ודיוורים׳, את רשימת הבלוגים אליהם אני רשומה. וכאשר אני נכנסת לבלוג שלי – אני עדיין מקבלת למעלה הודעה קטנה שיש לי 76 עוקבים.
כלומר שהפרמטרים שציינתי – מתייחסים (לפי הבנתי עכשיו) לפרופיל שלי בפורומים בלבד.
כך שזו היתה טעות שלי בהבנה – ונראה שלא איבדתי כלום!

זה בצד החיובי. וזה גם הכי חשוב.
אבל… בעיני זה ממש מבלבל! לנהל פרופיל ב׳למטייל׳ ופרופיל ב׳פורום למטייל׳ – זה מבלבל ולמען האמת גם חסר חשיבות מבחינתי. אני גולשת ב׳למטייל׳… לא יודעת – משהו לא מתחבר לי ולא טבעי לי בחלוקה הזו… אפשר להתרגל אבל זה לא שינוי לטובה מבחינתי…
אבל לפחות לא איבדתי כלום !!! העוקבים שלי בבלוג יקרים לי!
וגם הבלוגים שאחריהם אני עוקבת אהובים עלי 
(ומתנצלת אם הטעתי!)
ובעניין אחר: למרות שתייגת אותי כאן בתגובה שלך – לא קיבלתי שום התראה כאשר נכנסתי לאתר (סליחה – למערכת הפורומים
חח – רואה אני מתחילה להפנים!)מבחינת הגדרות המשתמש שלי: ׳כאשר מישהו מתייג׳ מוגדר לי ׳התראות בלבד׳.
ועוד משהו קטן: אין לי אפשרות לבחור צליל להודעה… יש לי בתפריט רק את האופציה ׳ללא צליל׳.
שוב תודה על התגובה

-
-
@נוסע-מתמיד אמר:
.שינוישום מורגש לירון שלום,
לאלאל
מהעילגות את יכולה להבין שזה לא עובד בכלל ממכשירים ניידים כולל טאבלט
-
אני מנסה עכשיו בטאבלט שמונח לאורך, וזה הרבה יותר טוב.
פס העיצוב למטה, ומתחתיו המקלדת ויש הרבה מקום לטקסט.
אם זה יעבוד גם בכתיבת הודעה חדשה ולא רק בתגובה להודעה קיימת, יהיה מצויין,
לפחות מבחינתי, כי ממילא אני מדווח מהשטח בערב בסוף יום הנסיעה.
אז תשאר רק בעיית צרוף התמונות שצלמתי בנייד, ואינן על הטאבלט.
-
ובכן, אחרי השקעת זמן ועצבים, כרגע מבחינתי המצב הוא כזה:
כמו שכתבתי גם בהודעה נפרדת, כתיבת הודעה/תגובה נוחה מאד בטאבלט שמוחזק לאורך. כמובן לא כל אחד צריך/חייב להחזיק טאבלט.
אבל, כל נושא צרוף התמונות הוא קטסטרופלי, הרבה יותר גרוע מבגירסה הקודמת, וגם שם לא היה “תענוג”. המצב יותר חמור כשהתמונות בסמארטפון וכותבים בטאבלט.
אם בסופו של דבר, אצטרך במשך הטיול לכתוב טקסט “יבש” במהלך הטיול, דהיינו ללא צרוף תמונות לכל תגובה, זה יהפוך את הדיווח ללא אטרקטיבי,
ויגרום לעבודה נוספת בהעלאת תמונות לאחר החזרה מהטיול. גם התרומה המיידית של תמונות שצורפו לתגובה תעלם, כשבמקרים רבים התמונות מחליפות מלל רב.
כמובן שאצטרך להמנע מתגובות ספונטניות במהלך הנסיעה, כי לא אשלוף את הטאבלט כל פעם רק למטרה זו.
אגב, גם כאן, כשאני כותב במחשב הביתי ומעלה תמונה, איך אני אמור למחוק אותה? הדרך היחידה שמצאתי היא על ידי “גזירה”.
כל המערכת לא ידידותית ולא אינטואיטיבית.
-
… ואחרי שליחת ההודעה לפורום, אינני מגיע לצפיה בה, אלא לראש הדף, ומשם עלי לגלול למטה כדי להגיע אליה, לצפות בה ולהחליט אם ברצוני לערוך אותה.
-
תודה רבה על התגובות החשובות.
מקווה לשיפור בהקדם בתצוגה בטאבלט. -
@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל אמר:
תודה רבה על התגובות החשובות.
מקווה לשיפור בהקדם בתצוגה בטאבלט.אבל השיפור שהובטח ליום חמישי בסמארטפון, גם כן לא בוצע.
-
קצת סבלנות, לוקח זמן להטמיע את כל השינויים.
מאמינה שנראה עוד שיפורים במהלך השבוע.שבוע טוב!
-
@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל אמר:
קצת סבלנות, לוקח זמן להטמיע את כל השינויים.
מאמינה שנראה עוד שיפורים במהלך השבוע.שבוע טוב!
אין בעיה. אבדוק שוב בסופ”ש הקרוב.
-
שוב שלום לירון,
שוב בענייני טאבלטים – בשבוע האחרון (בערך) אם מקלידים הודעה ואז יוצאים מהטאב (נניח לגוגל מאפס או לטאב אחר בדפדפן שלך) אז מה שהקלדת נמחק.
-
תודה שקד. אני מעבירה לטיפול גם את ההערה הזאת.
ממשיכים לעבוד על שיפור התצוגה והממשק גם של הטאבלט -
אני נתקלת ב"הפרעה" במחשב. כשאני רוצה לענות לתגובה , נפתח מסך הודעה קטן ואני יכולה לגלול את התגובה אליה אני מתיחסת, אבל כשאני מעבירה לתצוגת חצי מסך מחשב כדי לראות ליד זה דף אחר, למשל קובץ וורד שאני נעזרת בו, תיבת התשובה שלי ממלאה את כל המסך ואיני יכולה לראות עוד את התגובה אליה אני מתיחסת.
-
ובכן, עוד שבוע עבר, ושום דבר לא השתנה לעומת המצב בסופ"ש הקודם מבחינת התאמת האתר למובייל.
בסמארטפון אותו המצב כפי שהיה לפני שבועיים. בטאבלט אותו המצב כפי שתארתי לפני שבוע. על העלאת תמונות אין בכלל מה לדבר.
האם הגיוני, שבתקופה שבה למעלה מחצי מהתנועה היא במובייל, העליתם גירסא חדשה שאיננה מותאמת למובייל???
אגב, איך כותבים הודעה אישית לאחד הגולשים?
-
פוסט זה נמחק! -
מצאתי איך מגיעים להודעות שלי אבל לא מצליחה לזכור איך שולחים למישהוא שטרם שלחתי....
-
אכן כך. הכל מסובך ולא ידידותי בעליל.
-
אם הצלחתי לזכור נכון. כאשר יש לך את הסמליל של המשתמש אתה לוחץ עליו. ואז ב3 נקודות מימין
-
ממש מגוחך שיש צורך בכל כך הרבה “נסה וטעה” כדי לעשות פעולות שבעבר היו פשוטות.