אנטישמיות בלונדון
-
שלום ,
האם מפחיד להסתובב בלונדון באופן חופשי ?
נחשבת ליעד פחות בטוח ?
תודה
-
הייתי בלונדון מספר רב של פעמים. מעולם לא חשתי אי נוחות כלשהיא.
במרכז העיר, היכן שסביר להניח שתסתובבו – אין נוכחות יוצאת דופן של מוסלמים או של כל שונאי ישראל.
רצוי לבחור מקום לינה “סטנדרטי” ואז גם לא תחושו דבר גם שם
-
-
מעולה ,
תודה רבה
-
-
בשביל מי שעל מסלולי התיירות הסנטדרטים (וגם הלא סטנדרטיים, יש לומר) הסיכויים להגיע לאיזור הזה הם אפסיים. -
@חבל אמר:
באזור הזה הזהירו אותי לא להסתובב בלילה. Finsbury Park זה מסגד של קיצונים.האטרקציה התיירותית היחידה שאני מצליח לחשוב עליה שנמצאת באזור היא האצטדיון של ארסנל,
וגם הוא די מרוחק משם כך שגם לגביו האזהרה נראית לי לא ממש רלוונטית.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
מי שמגיע לשכונה היהודית “סטמפורד-היל” יורד הרבה פעמים בתחנה הסמוכה של הרכבת התחתית ולוקח אוטבוס.
גם לי בכל אופן יצא להיות באזור הזה ביום ובלילה.
-
אבל בסטמפורד היל, יש קהילה גדולה של מוסלמים (וסתם אנשי עולם-תחתון), אז מה זה משנה אם אתה לוקח אוטובוס בשכונה שיש בה קהילה גדולה של מוסלמים ונוסע לשכונה אחרת שגם בה יש קהילה גדולה?!
דאס זעלבע...
-
-
תקשיב משהו, כרגע כל מה שמעניין את הבריטים זה ברקזיט ומזג האוויר האביבי שפוקד חלקים גדולים במדינה. ישראל והיהודים ממש לא מעניינים אותם עכשיו, הם מאוד טרודים בצרות שלהם
-
@חבל אמר:
אמרתי המלצה של מקומיים.
ב”סטמפורד היל” הרוב יהודים כך שאין סכנה להסתובב בלילה.
עברה כמעט שנה (?)- ונזכרתי בדיון הזה
Stamford hill. -
לתשומת לב- השרשור נפתח בפברואר 2019!
-
למעשה רק אנחנו חושבים שכל העולם חושב עלינו ואנחנו מרכז העולם.זה נכון בנקודת ההסתכלות הקטנה שלנו.
למעשה זה בדיוק ההיפך.
את רוב אוכלוסיית העולם אנחנו לא מעניינים, חלקם הגדול בכלל לא יודע איפה נמצאת מדינת ישראל.
האנטישמיות / טרור קיים בכל העולם למעט אולי מתחת לאוקיינוס ובחלל וגם שם זה על תנאי.
כללי המשחק הם מאוד פשוטים.
לא נוסעים למדינות /אזורים בהם קיימת אזהרת מסע.
קישורית לכללי התנהגות מומלצים בחו”ל שמפרסמת המועצה לביטחון לאומי
https://mfa.gov.il/MFAHEB/ConsularService/TravelAdvisory/Pages/lotar_tipim.aspx
ואני לא דיברתי עוד על כללי זהירות לתופעות הפשיעה למינם.
אם שואלים אותי אותם הכללים צריכים להיות מוכלים גם בארץ.
אין הכוונה להכניס מורא, אבל יש לי משפט באני אוהב להגיד
“ זה לא אם אלה מתי “