ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול של חודש בארצות הברית.

פורום צפון אמריקה
    תכנון
    7
    12
    1307
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nimrod951
      Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

היי אני והבת זוג שלי מתכננים לטוס בסוף אוגוסט לטיול של שלושה שבועות- חודש בארהב, אני צריך את העזרה שלכם בבקשה בתכנון הטיול.

כמובן לשנינו יש כבר ויזה. התחלנו קצת לקרוא פה בפורום ובאינטרנט על מסלולים. התכנון שלנו הוא לנחות בלוס אנג’לס משם להמשיך לאורלנדו, ללאס וגאס ,מיאמי,  ולסיום ניו יורק  ומשם כבר לחזור לארץ.

עכשיו רציתי לדעת, מבחינת זמן זה סביר להספיק הכול בחודש? אולי להוריד מדינות ולהחליף במדינות אחרות?  אני רק אציין שאני והבת זוג שלי בני 24. 

אני גם אציין שאנחנו לא מתכננים להשכיר שם רכב. להסתדר רק בתחבורה ציבורית ובטיסות פנים. 

ועוד שאלה קטנה. כמה אמור לעלות טיול כזה לא כולל טיסות.  כמובן לא מתכננים לישון במלונות יוקרה, משהו סביר לא יותר.

המון תודה על העזרה!

אנשיםטובים אלי רון sivsivg דנוש60 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

כמובן שאם כבר אז לוס אנג’לס ולאס וגאס צרכים להיות צמודים, אורלדנו ומיאמי גם.

בלוס אנג’לס קשה להסתדר בלי רכב אם כי אפשרי, גם במיאמי לא קל אבל יותר פשוט

השאלה היא מה בעצם אתם רוצים. מדובר על טיול עירוני פשוט? כלומר כמו לנסוע לכמה ימים לפריז או לונדון (למעט אורלדו שאני מניח שהכוונה לפארקי השעשועים)?

או לראות גם דברים מחוץ לערים. ערים אחרות עיירות, טבע, אטרקציות ועוד?

צריך לזכור שהמרחקים שעליהם אתם מדברים הם עצומים. אם נקביל את הטיול שלכם לאירופה נקבל משהו בסגנון לונדון, פריז, רומא, מילאנו וברלין. למעשה מדובר על מרחקים הרבה יותר גדולים. המרחק בין לוס אנג’לס למיאמי גדול יותר מהמרחק בין תל אביב לפריז. אז ברור שאם כבר נכנסים למטוס מרחקי הטיסה פחות דרמטיים, אבל עדיין מדובר על מרחקים.

הייתם עושים טיול כזה באירופה? אם כן, כמה זמן הוא היה לוקח לכם?

כמה יכול לעלות טיול כזה? תלוי מאד מה תעשו בו. זה לא רק עניין של רמת המלון (אם כי גם) אלא גם רמת האוכל, אופי האטרקציות, בילויים בערב (מצטבר לסכומים גבוהים) וכו’. התקציב הכי נמון האפשרי בממוצע הוא בערך 200 דולר ליום לזוג לא כולל טיסות. 300 דולר נראה לי סביר יוצר וגם 400 דולר אפשרי. טיסות כולל טיסות פנים יעלו סדר גודל של 1500-2500 דולר לאדם, תלוי ברמת הטיסה. כלומר סדר גודל של 50 אש”ח לזוג יכול להיות הערכה גסה, אבל זו הערכה מאד מאד מאד גסה.

Nimrod951 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אלי רון
          אלי רון @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי אלי רון

@Nimrod951

שלום לכם צעירים נחמדים !
          אני מכיר את ארה”ב משהייה שם של כמה חודשים, ביזנס, אבל כאשר המשפחה ביקשה טיול לשם הרשימה שרשמתי הייתה בערך מה שהצגת בעצמך.
          למזלי הדבר הראשון שעלה לי בחיפוש בגוגל, לפני שנכנסתי באופן טבעי לכאן, היה הבלוג הזה:
          https://gosite.co.il/?p=9568
          כתוצאה מיד הודעתי לכולם שלא יתכן בחודש גם דיסניוורלד (אורלנדו) וגם מיאמי, וגם ניו יורק, וגם לוס-אנג’לס וגם לאס ווגס וגם סן-דיאגו וגם סן-פרנסיסקו.
          שלא לדבר על זה שאני יותר מושך לנופים ופארקים, אז חלום ילוסטון ישאר לפעם הבאה.
          על ניו-יורק לא רצו לוותר, אז הכנסתי כי פארקים ממילא יהיו בטעימה קטנה (ולא בטיולים רגליים כרצוי).
          אורלנדו ומיאמי, כמו גם וושינגטון יהיו נקווה בעתיד – בינתיים דיסניילנד ויוניברסל לא שונים בהרבה.
          אז מבלי לדכא, אפשר גם וגם בטעימות קטנות ופחות לעומק – אבל רצוי להתרכז באזור אחד.

בעניין רכב, לזוג רכב קטן זו לא עלות גבוהה, נראה לי גם בתוספת “נהג מתחת לגיל 25” – על זה לא הייתי מוותר.

בהצלחה.

Nimrod951 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Nimrod951
            Nimrod951 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

קודם כול תודה רבה על התגובה.

דבר שני התכנון הוא יותר לטייל, אטרקציות כמו הפארקים באורלנדו, אולי לעשות הפלגה ממיאמי. עשיתי כבר פעם אחת הפלגה ממקסיקו והיה מדהים. 

רוצים לעשות שוב גם במיאמי.. אולי לבליז והונדורס. 

וקצת הפתעת אותי עם המחירים של הטיסות פנים.. זה יכול להגיע ל1500-2000 דולר לבנאדם לטיסות פנים? 

ושאני אבין אתה ממליץ אולי לוותר על מדינה? אולי להוריד את אורלנדו או לוס אנג’לס? 

אנשיםטובים גדליהו מהגרעין 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Nimrod951
              Nimrod951 @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

קודם כול המון תודה על התגובה.

אתה ממליץ אולי לוותר על יעד מסוים?

אלי רון עודד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • אלי רון
                אלי רון @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

כן, זה הרמז – קח למשל את קליפורניה, ואת כל האזור מסביב, כ”כ הרבה מה לראות ומה לעשות. להגיע ממקום למקום ברכב זה חצאי יום רק הנסיעה.
                אגב הוא רשם לך סה”כ עלות טיסות. טיסת פנים קצרה ראיתי בסדר גודל 60$ + מזוודה 30$ נעגל 100$.
                טיסת פנים מחוף אל חוף, זה יותר מישראל לאירופה, 6 שעות, ולכן מה שראיתי זה 250$ ומעלה, אם כי גם אצלם יש כל מיני לואו קוסט בחצי מחיר (ואז תוסיף מה שחסר).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

1500-2000 דולר לאדם הכוונה הייתה לכל הטיסות ביחד – מישראל לחוף המערבי, מהחוף המערבי לפלורידה, מפלורידה לניו יורק ומשם לישראל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • sivsivg
                    sivsivg @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

היי נמרוד 🙂 חודש זה זמן ממש סביר. אני עשיתי את אותו טיול בחודש. מבחינה כספית עלות של טיול כזה הוא בסביבות 15,000 ש”ח לאדם כולל טיסות, בתי מלון, כניסות לאתרים ואוכל.

ממליצה לכם על אתר ממש טוב לתכנון טיול בניו יורק :    https://benyc.co.il

• דנוש60
                      דנוש60 @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

היי נמרוד, אנחנו עוד לא נסענו אבל גם אנחנו נוסעים בסוף אוגוסט לטיול בארה״ב של 5 שבועות.

רציתי לומר מבחינה כספית לדעתי זה לא טיול זול..

אנחנו עשינו חישוב מפורט ויוצא בסביבות 55000 שקל וזה כשאנחנו גם ממש מתקמצנים (ישנים בכל מיני מוטלים זולים, חלקם בלי שירותים ואמבטיה צמודים).

הטיסות שלנו הלוך לסיאטל חזור מניו יורק עם קונקשיין של שעתיים בפרנקפורט עלו 1000 דולר לאדם, טיסת פנים מלוס אנגלס לניו יורק עלתה 200 דולר לאדם כולל מזוודות (כבר הזמנו את הטיסה) רכב עולה לנו 1260 דולר ל32 ימים.

בנוסף צריך להוסיף לזה מחייה כמו אוכל, דלק, קצת הופעות, קניות כי בכל זאת הגענו לארה״ב אז מה עם קצת שופינג. 

בממוצע לילה במלון עולה לנו 130 דולר, (ניו יורק ממש יקרה והעלתה את הממוצע) ושוב מזכירה שרובם מוטלים פשוטים וללא ארוחות בוקר.. בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שלדעתי הטיול הזה יכול לצאת לכם במינימום של המינימום של המינימום 40000 שקל לזוג.. אז קח בחשבון 

• גדליהו מהגרעין
                        גדליהו מהגרעין @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

אם אתה חושב על שייט- הייתי מוריד את לוס אנג’לס ווגאס… ככה שמיאמי זה כשבוע שייט, אורלנדו נגיד שבוע פארקים. ניו יורק שבוע והייתי מחבר כבר משהו במזרח ולא שורף ימים על טיסה לצד השני.

• עודד
                          עודד @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

לגבי העלות הנוסחה שלי היא 2000$ לזוג לשבוע פלוס מחירי הטיסות אבל מכיוון שהדגש שלכם זה

רק ערים זה יהיה קצת יותר.

• Nimrod951
                            Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

המון תודה לכולם על התגובות!

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון