כרטיסים לקולוסיאום
-
נהיה ברומא בפורים (מרץ). 3 ימים מלאים (4 לילות) – רביעי עד שישי. עם 3 ילדים בני 7 עד 13.
אני מנסה להבין איזה כרטיס לקנות לקולוסיאום, האם צריך skip the line וכמה עולה כרטיס ילדים
אם אני מבין נכון האתר הרשמי של הקולוסיאום זה https://www.il-colosseo.it/en/prenotazioni.phpהילדים בני 7 עד 13
לא הצלחתי להבין האם ילדים ישראלים פטורים מתשלום או לא, והאם במקרה של skip the line להזמין כרטיס במחיר מלא או ילד (הפרש מאד לא זניח).
תובנות ו/או טיפים יתקבלו בברכה
ועוד על הקולוסיאום – אני מבין שהכרטיס הרגיל לא כולל ירידה לארנה וזה דורש תשלום נוסף. ברור שזו שאלה אישית, אבל – שווה את זה?
ושאלה אחרונה – יש איזה שיקול מיוחד באיזה יום כדאי להגיע? ברור שמזג האויר משחק תפקיד, אבל אם אני מזמין מראש אני לא יודע. יש שיקולים נוספים (תחילת / סוף הטיול, יום בשבוע וכדומה)
-
אנחנו קנינו את הכרטיסים דרך החברה שמומלצת באתר של המטייל והיה סבבה. לא עמדנו בתור,קיבלנו שעה מוזמנת. יש תור מיוחד למוזמנים. לא לקחנו את הסיור למטה ועדיין היה מעניין מאוד ולדעתי מספיק בהחלט. מקבלים קישור לאפליקציה הסברים בעברית וזה מצויין. הכרטיס כולל כניסה גם לפורום ולגבעת הפלטין. מומלץ -
@אנשיםטובים תנסה גם באתר הזה. לא יודע מי מהם , אם בכלל, הוא הרשמי.
-
תודה לשניכם
בכל זאת אם מישהו יודע לענות לגבי שאלת הילדים בעיקר – אשמח לתשובה
-
-
תודה. לא מצאתי בטיפים התייחסות אז מנסה שוב פעם אחרונהמישהו יודע מה לגבי כרטיסי ילדים? מוזמנים מראש ו/או במקום?
-
עד שמישהו מומחה יענה, דווקא יש שני טיפים בקישור שצרפתי (אחד סותר את השני, אולי בשל הזמן שחלף).
*לא הצלחתי להעתיק את כל המלל.
טיפ השני מההתחלה: " הקולוסיאום והפורום ברומא- בזבוז זמן וכסף ושירות נוראי" מאת: מיטלוי 37 (מלפני 7 חודשים)
והשמיני מההתחלה: "כניסה ללא תור לקולוסיאום" מאת: rys (מלפני שנתיים).
-
תודה. קראתי אותם, אבל דווקא בגלל זה (וטיפים אחרים) לא היה לי מספיק ברור

קיוויתי שיש מישהו שהיה שם לאחרונה עם ילדים שיודע
-
כן,מבלבל.
אם אין מגיבים, אולי תנסה לפנות אליהם במייל:
יש להם גם אפשרות להזמנה בטלפון (אפשר להתקשר כשתגיע לרומא, בלי לחייג את ה-39, רק 0639967700).
מהארץ: 390639967700+.
-
תקרא כאן, מסבירים מאד ברור בנושא כרטיסי הילדים
-
אתה מגיע בעונה לא מאוד תיירותית. בגשם נראה לי מאוד לא נעים להסתובב שם. הכל פתוח. אנחנו היינו בשבוע של חג הפסחא . התחלנו בגבעת פלאטין וקנינו שם את הכרטיסים לפי טיפ שקראתי ששם אין תור ואכן לא היה. הכרטיס היה משולב. התחלנו בגבעת פלאטין, משם עברנו לפורום ומשם לקולוסיאום ששם עמדנו בתור לכניסה/בדיקת תיקים אבל לא בתור לקניית כרטיסים.
תיהנו מרומא המקסימה
דבורה
-
תודהאז דבורה – את בעצם מציעה לא להזמין כרטיסים? אלא לא להתחיל מהקולוסיאום אלא מאתרי המשנה ואז לקנות במקום?