ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ממנהטן ניו יורק למפלי הניאגרה וחזרה לנמל תעופה jfk- אשמח לחוות דעת - פעם ראשונה בארה"ב עם משפחה

פורום צפון אמריקה
    טיפים נוספים על תחבורה מארהב לקנדה מפלי הניאגרה ניו ג'רזי ניו ג'רסי ניו יורק ניו יורק סיטי
    5
    6
    799
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיכל אשואל
      מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אנחנו מתעדים לטוס לארה”ב שבוע הבא 7.4.2019

אנחנו נשהה במנהטן בכתובת 423 central park west 10025בניו יורק /

אנו רוצים לצאת במוצ”ש –  לחפש סוכנות רכב שפתוחה במוצ”ש מאוחר, שיש לה רכבים גדולים – אנחנו 6 נפשות. – אשמח להמלצות על סוכנות כזו.

האם יש סוכנויות במנהטן שתמורת תשלום יביאו את הרכב לכתובת המגורים?

המטרה היא לצאת מניו יורק ולהתקדם לכיוון מפלי הניאגרה – ואז למצוא לינה.

אנחנו רוצים לעשות פעילות אחת לפני ההגעה למפלי הניאגרה – חשבנו על רפטינג  וללון קרוב לפעילות – אני מחפשת ספק/מקום לרפטינג

לאחר הפעילות לנסוע לקנדה – לעבור את הגבול וללון במלון – כל זה ביום א’, 

יום ב’ – אם יהיה שייט במפלים – נהדר, אם לא רק נצפה במפלים, נסתובב ומשם נסע לדודה שלי בטורונטו.

יום ג’ – לצאת בבוקר/צהרים מדודה שלי  – לנסוע לווקינס גלן – יש מסלול אחד לא זוכרת את שמו שנראה מרשים, לעשות מסלול הליכה

משם לנסוע כמה שיותר קרוב לניו יורק/ניו גרסי – לינה

יום ד’ – לנסוע לנמל תעופה jfk

אנחנו משפחה של 6 נפשות – 4 ילדים

האם זה נשמע הגיוני? אם לא אמצא ספק של רפטינג מה אתם מציעים לעשות – יותר פארקי טבע ומסלולים – מקווה שבאפריל לא יהיה קר מידי

האם זה נכון לצאת מניו יורק בלילה?

אשמח על דעתכם על המסלול

תודה

דור.ד אנשיםטובים jardine 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

אענה רק לגבי רכב

כדאי מאוד לשכור את הרכב מהארץ  או שאתם שם דרך אתר של אחד מחברות בארץ

במרבית המקרים יוצא זול משמעותית

כמובן לברר את שעות פעילות של כל סניף

דור.ד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דור.ד
          דור.ד @דור.ד נערך לאחרונה על ידי

@דור-ד

גם לגבי היום הראשון   נסיעה רצופה מניו יורק למעבר לקנדה (כלומר למפלים) אולי אפשרית ביום אחד  – יקח לכם לפחות 8 – 9 שעות כולל מעבר גבול כך שלא ממש תספיקו לעשות פעילות כלשהי  בוודאי לא רפטינג שדורש חצי יום

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

לא ברור לי איך כל זה אפשרי

ביום שבת – שבת יוצאת בשעה 8 בערב. נניח שתמצאו משהו רלוונטי וב-9 בערב תתניעו ותצאו לדרך. הרי לא תסעו כל הלילה נכון? לא יותר משעה.

ביום שלישי – אתם כבר רוצים לישו קרוב לניו יורק.

כלומר בימים ראשון עד שלישי כולל אתם נוסעים מליד ניו יורק עד טורונטו וחזרה לליד ניו יורק. זה המון המון המון.

מהמפלים לטורונטו זה 2-3 שעות נסיעה (תלוי איפה בטורונטו). זה לא ליד.

אתם משקעים המון שעות נסיעה למפלים, רק בשביל שעה תצפית במקרה שאין שיט? זה נראה לכם סביר?

ראפטינד באפריל בצפון מדינת ניו יורק – נראה לי מאד מעניין. אני בספק אם יש משהו

• jardine
              jardine @מיכל אשואל נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-אשואל

וטקינס גלן סגור עד אמצע מאי וסביר להניח שרוב הפארקים מסביב גם כן, כנ״ל לגבי השייט במפלי הניאגרה.

אתם יכולים לעצור במוזיאון הזכוכית בקורינג, תבררו את שעות הפעילות, אופציה נוספת אם הילדים יחסית קטנים מוזיאון הילדים ברוצ׳סטר. 

• סטיבןג׳יין
                סטיבןג׳יין נערך לאחרונה על ידי

קשה לי להאמין שתמצאו במוצ”ש סוכנויות רכב פתוחות. רק בשד”ת. אין ללקוחות מן הישוב שירות הבאת רכבים. צריך לחתום על 100 טפסים, מחשב, כרטיס אשראי, וכ”ו.

אין ראפטינג פעיל בצפון מזרח ארה”ב בעונה זו. צאו החוצה תבינו למה… והסופ”ש עוד יש גל חום. מיום שני הטמפרטורות שוב יורדות למינוסים בלילה, ול 4-5 מעלות מקסימום ביום….

אפשרי וסביר לצאת מוקדם ממנהטן(לא אחרי 7:30)ולהגיע למפלים הקנדים בשעה סבירה

קורנינג ורוצ”סטר אפשרויות טובותמוזיאון המשחקים רוצ"סטר

המפלים זורמים ויפהפיים. כל האיזור מקסים. טעות לחשוב שבלי השייט אין שם מה לעשות-אפשר ללכת על הטיילת, לרדת למנהרת הרוחות, לעלות למגדל התצפית, סרט איימקס, סרט ארבע מימד ועוד המון אטרקציות….ה 20 דקות שייט זה ממש לא הכל.אפשר להעביר יום שלם כיפיאטרקציות חורפיות בניאגרה

בחזרה כל מסלולי הטבע סגורים . כולל ווטקינס גלן. אפשר לבקר באיתקה ובמפלים שזורמים בלב ומסביב לעיר, באוניברסיטת קורנל, או בפארק לצ”וורת, שחלקו פתוח לטיולי טבע ותצפיות.פארק לצ"וורת

עוד משהו-לא לצאת מהדודה בבוקר\צהריים , אלא השכם מוקדם אם אתם רוצים לעמוד בתכנית. לפני הפקקים. טורונטו-ניו יורק=1000 ק”מ נסיעה . ואתם גם רוצים לטייל קצת, לא?

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון