מחפש המלצות למסעדות שף/גורמה בעמק נאפה
-
אשמח לקבל המלצות למסעדות מעולות בעמק נאפה, לארוחת צהריים/ערב מפנקת.
מסעדות שף/גורמה בהחלט באות בחשבון. -
מעתיקה לך שני מקומות שכתבתי לעצמי כאופציה לפני הטיול שלנו בקיץ האחרון, שתי האופציות מומלצות מישלין.
La Toque – Westin Napa
1314 McKinstry Street, Napa, CA 94559
מישלין בנאפה, ארוחת טעימות צמחונית 110$, לא צמחונית 220$, 3 מתאבנים וקינוח 110$, 4 מתאבנים וקינוח 130$..
Grace's Table
1400 Second St Napa, CA
מישלין בנאפה, בימים שני עד שישי בין השעות 15:00-18:00 יש happy hour, תפריט מצומצם במחירים סבירים. באופן כללי, מחירים סבירים.
אני תכננתי רק אופציות שנמצאות בנאפה עצמה כי שם היה מקום הלינה שלנו. יש עוד מסעדות מומלצות בעיירות בסביבה, אפשר פשוט לעשות חיפוש באתר של מישלין וגם סתם בטריפאדויזור. בלי קשר למסעדות המפוארות והיוקרתיות אני ממליצה מאוד על ביקור בשוק של נאפה הכולל דוכני אוכל מגוונים ומצוינים שגם הם לא זולים. כפי שנדמה לי שכתבתי לך בעבר, אזור נאפה הוא לא חובה ולא שווה לוותר על מקומות אחרים במסלול בשבילו. לנו זה לא היה טיול ראשון באזור וגם לא שני וגם לא שלישי ולכן בילינו שם בכיף.
-
תודה רבה.
יש לנו יום שלם להקדיש לעמק.
מיקום הלינה שלנו כרגע הוא ב Calistoga, הנק’ הכי צפונית אליה אנחנו מגיעים בעמק. למרות שזה לא סופי ואני שוקל להעביר את הלילה ל Nappa.
אבל בכל מקרה לא נגביל את עצמנו למסעדה בגלל נסיעה של 30 דק’ לכיוון.על La Toque הסתכלתי, בהחלט אופציה מעניינת שאנחנו שוקלים
כרגע אני פוזל יותר לכיוון של Auberge du Soleil, יש לה כוכב מישלן וביקורות טובות מאוד, אז אני מניח שמהאוכל לא נתאכזב. והפלוס הכי גדול זה הנוף המהמם, במיוחד בשעות השקיעה.
לגבי השוק בנאפה, רשמתי לעצמנו, תודה!
-
מספר 1 באזור זה: The French Laundry של השף תומס קלר. 3 כוכבי מישלן והמחיר בהתאם.
ממוקמת ב-Yountville. יש שם ובסביבה מספר מסעדות מכוכבות נוספות.
-
הסתכלתי אליה, מאוד רוצה לאכול שם, אבל 1000 דולר לארוחה לזוג זה קצת מוגזם מדי בשבילנו כרגע.
מגבילים את עצמנו לעד 300-400 דולר לזוג.
-
המחיר ב-French Laundry הוא $325 לארוחת טעימות מלאה לסועד (לפני תוספות) וזה איננו מחיר חריג למסעדות של 3 כוכבי מישלן. יש מין כלל אצבע לעלויות ארוחה במסעדות כאלה והוא שכל כוכב מישלן “שווה” $100-$150 לארוחה לסועד לפני תוספות.
התוספות יכולות להיות עבור משקאות, מנות יקרות יותר לבחירה בתוספת מחיר, שדרוג מנה בתוספת יקרה (קוויאר, כמהין וכד’), מיסים ותשר.
בתקציב שלך בדוק מסעדות של כוכב אחד בלבד. גם בהן אפשר בהחלט לחוות חוויה קולינרית מהנה ביותר.
מסעדות מכוכבות באזור יונטוויל – ראה כאן.
אל תסמוך על המחירים המופיעים במדריך מישלן, אלא היכנס לאתרים של המסעדות עצמן ובדוק תפריטים ומחירים.
בהצלחה ואנא, חזור לדווח איך היה.
-
תודה רבה!
אכן מצאתי כמה אופציות מעניינות, בנתיים שמרתי לנו שולחן לארוחת ערב ב Auberge du Soleil ל 18:30, במטרה להעביר שם את השקיעה.
ואם יתחשק לנו להתפנק גם בצהריים, אז Bouchon ו Bottega נראות כאופציות מעולות וסבירות. -
שלח תמונות. אני כבר רעב