התלבטות לגבי פרו או אקוודור ?
-
אנחנו בני 58, רוצים לנסוע לדרום אמריקה (פעם ראשונה) לכ 3 שבועות ולהצטרף לבת והחבר שלה, שמטיילים שם טיול ארוך במיניוואן.
רצינו לנסוע לאקוודור + גלפאגוס, אלא שהם מתכננים להגיע לשם ביולי, ואני חוששת שזו תהיה עונת שיא התיירות, צפוף, יקר, וצריך להזמין הכל מראש כי אולי לא יהיו מקומות (בעיקר לגלפאגוס).
אופציה שנייה היא פרו: קוסקו -מאצו פיצו והסביבה + כמה ימים בלוד’ג בג’ונגל (Puerto Maldonado) + אולי אריקיפה / אגם טיטיקקה, בחודש יוני.
ממהשקראתי עד כה כל המטיילים לזמן קצר התניידו בטיסות פנים / אוטובוס תיירים או פעילות מאורגנת אחרת.
השאלה היא האם זה אפשרי ומומלץ לשכור שם רכב ולנהוג עצמאית את הסיבוב הזה ? כי אחרת לא נהיה ביחד שזו אחת ממטרות הטיול.נשמח לכל תובנה ועצה שתוכלו לתרום לנו בקשר לנ”ל.
תודה
-
לא יודע להתייחס לאקוודור. בפרו תוכלו לשכור רכב עם נהג, זה ניראה לי עדיף על נהיגה עצמית שם. את הנסיעות הארוכות אם יהיו כאלה עדיף לדעתי לעשות בכל זאת באוטובוסים או בטיסות (גם שם תהיו ביחד).
-
תודה על ההתייחסות, אולם לא הבנת את כוונתי. הזוג הצעיר נוסע במיניוואן את כל דרום אמריקה. אנחנו רוצים לנסוע ביחד איתם ולכן טיסות, אוטובוס ואפילו רכב עם נהג לא מתאימים לנו. (לצערנו יש רק 2 מקומות ברכב שלהם ולכן אנחנו לא נוכל לנסוע בו).
-
אני הייתי באקוודור מתחילת יולי ועד אמצע אוגוסט, הייתי גם בגלאפגוס בתחילת יולי ולא זכור לי שהיה עמוס בטירוף במטיילים, לא באף עיירה שהייתי בה באקוודור ולא בגלפגוס. את השייט ואת הטיסות בגלפגוס סגרתי שבוע לפני (היינו זוג). אתם בגלל שאתם באים לזמן קצוב ואתם קבוצה אז כן הייתי מזמין את הגלפגוס, טיסות בין מקומות מראש.