טיסה עם אייר ערביה
-
היי,
אני רוצה לסגור טיסה מעמאן לסרי לנקה עם אייר ערביה. כאשר אני מתבקשת לכתוב את הלאום והמדינה ממנה אני מגיעה לא מופיע : israel אלא palestin
אתה חושבים שתהיה בעיה עם העליה שלי לטיסה?
מישהו טס איתם בעבר ונתקל בזה גם כן?
-
את יכולה לפנות אליהם כאן ולשאול מה דעתם על נוסעים עם דרכון ישראלי.
* לא לשכוח לסמן בפניה: Palestine (הם עדיין לא מכירים במדינת: Israel).
-
כן כבר כתבתי להם לפני שבוע והם לא מגיבים...
-
כמה מאות או אלפי דולרים את חוסכת בטיסה איתם לעומת טיסה עם חברה שמכירה במדינה שלך?
-
למרות שאינם מכירים רשמית ואינם יכולים לפרסם באתר (עדיין, ישראלים אינם נוהרים לשם במטוסים והרווחים שלהם מגיעים מקהלים אחרים), אבל שמעתי שמירי וכץ, ביקרו שם לא מזמן ויש גם יחסים כלכליים וכנראה גם ביטחוניים.
ו*קרני, יש אפילו בי"כ, ל"תפילת נעילה".
ישראלים טסים למזרח בחב' איתיחאד (?), אבל אם אין לאף-אחד ניסיון/מידע בנוגע לחברה, אם את רוצה מאוד לטוס איתם, נסי אולי להתקשר לאחד מסניפי החברה (יש גם בעמאן).
-
השאלה שלי ממש עניינית....אני באמת סקרנית....
-
השאלה שלך כנראה נובעת מנטיות מסויימות, אין להחליט/לקבוע לאחרים מה ואיך עליהם לפעול ולחיות את חייהם.
אפשר לשאול גם אותך אם את נמנעת מלטוס עם UIA, LOT וכו', אבל זה לא עסקי.
גוטן נאכט!
-
יש לא מעט מקומות שהטיסות הנוחות ביותר הן דרך נסיכויות המפרץ.טסתי עם איתיחד ועם גולף, שתיהן ברמה גבוהה יותר מרוב החברות שטסות מנתב”ג, ללא כל בעיה.
על החברה משארג’ה אני שומע בפעם הראשונה ולא יכול לחוות דעה, אבל בעקרון אין סיבה שיהיו בעיות.
ואני מעדיף בהחלט לטוס עם חברה שהיא בין ה-10-20 הטובות בעולם (רוב החברות הנ”ל, כשאמיראת וקטאר מובילות) בחצי מחיר מטיסה ארוכה ומתישה בתנאים נוחים הרבה פחות מנתב”ג.
-
התגובה שלך גם היא כנראה נובעת מנטיות מסוימות- למשל נטייה לנחש דברים על אנשים בלי לדעת עליהם כלום.
-
בשיטוט במרשתת (אם יש לך פייסבוק, כנסי וקראי) קראתי כמה תגובות של אנשים על השירות שלהם (איחורים ואי-החזרת כסף לאחר ביטול טיסה...) , גם על שירות-הלקוחות שאינו מגיב(לא רק לישראלים).
אז אולי כדאי לחפש טיסה זולה עם חברה יותר אמינה.
בהצלחה.